Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Unreal 2 vs. Halo
Anime-Club Forum > Non-Anime > Games > Action Games
CyBeR
Chiar daca jocurile-s vechi de acum inca mai sunt jucate(de mine cel putin).Tin minte ca la inceput era competitie inainte de lansare.Mie mise pare ca Halo e mult mai bun chiar daca-i scurt.Voi?
zeri
Le-am jucat pe amandoua si mi-au placut ambele dar trebuie sa spun ca Halo da clasa la Unreal 2 la orice ora. Povestea cel putin e foarte mult peste cea a Unreal-ului, poate si pentru ca jocul este facut dupa o carte. Singurul minus a lui Halo a fost repetitia unor nivele care creea o mica stare de plictiseala...in rest jocul are de toate: grafica, arme misto (mai ales grenadele alea), AI foarte bun, vehicole, etc smile.gif

Un prieten spunea despre Unreal2 ca daca pe cutia jocului nu scria Unreal si Epic Games nimeni nu-l cumpara...si poate are dreptate. In comparatie cu Unreal I paleste foarte mult. Nu stiu ce au vrut producatorii sa scoata dar nu a iesit ce trebuia. Trebuie totusi sa zic ca mi-a placut umorul Marshall-ului, grafica (noul motor grafic belea) si nivelul de la sfarsit cu fiintele energetice sau ce erau....spooky.

Nu zic ca Unreal 2 e un joc prost, dar comparat cu primul si cu Halo nu prea are sanse. Comparat cu orice alt joc aparut pana acuma e un joc foarte bun.

Astept cu nerabdare Halo 2 care cica apare in toamna 2004. Daca o sa fie la fel ca primul atunci bravo celor de la Bungie Studios.
SebyTheDragon
Sincer ..nu am jucat halo dar l-am vazut! Poate daca o sa il joc o sa fiu mai obiectiv..Ce pot zice e ca Unreal 2 a fost un joc bun....nu excelent!

Fenomenul Unreal 1 ..nu se va mai repeta vreodata!!! Un asa salt in grafica..nu o sa pupam prea curand....!!
CyBeR
Dupa ce termin Halo acum ma mai apuc o data de el>Am ajuns sa iubesc mecanica de joc de aici.Chiar si grafica e pe gustul meu si nivelele repetitive le inteleg.Syd...sfatul meu ar fi sa iei Halo si sa-l termini odata ce termini cu Doom 3.Are poveste f. buna si un gameplay de milioane.

A vazut cineva trailerul cu Engine-ul Unreal 3??Am vazut doar imagini dar cineva care chiar l-a vazut zice ca-i ....UNREAL!

Daca Halo 2 o sa fie macar jumate din Halo 1....imi cumpar poster cat pereetele cu sigla Bungee doar din respect.
WRCDriver
am jucat amandoua jocuri si pot sa zic ca halo e mult mai misto, bugy-ul din halo e de milioane biggrin.gif
Pico
amandoua sunt misto....au poveste misto...si la vremea lor au fost cele mai tari fps....amandoua urmaresc cam acelasi lucru...u crash land on an alien world ...and...kill everything:D:P....la unreal imi placea k mi se parea lumea aia imensa....si ...armele imi placeau ..si enviromentul...
la halo imi placea grafica ff mult...armura lui masterchief:P(i love armors)...si cel mai tare lumea si OST-ul (il am pt cine vrea) ...insa ma dezamagit sfarsitul ...cu alienii aia care manca tot ...naspa...nush ...era mai misto dak era tot cu alienii aia...oricum enviromentul la halo e super:D si imi place jeepul ala...e mondial ...mondial biggrin.gif pacat k nu a terminat jocul ..adik am vazut trailere unde este si flametrhower si minigun ....misto ...nu s-a ridicat kiar la asteptarile mele la feeling ...si storyline dar in rest a fost desavarsit
blood
Nu cred ca au avut vremea lor si ca au fost cele mai tari fps. Da, Halo a facut istorie pe Xbox dar nu cred ca a reusit acelasi lucru pe pc.
Oricum Halo bate clar Unreal 2
zeri
Pacat ca nu am Xbox dry.gif

Apropo de Halo, cand lanseaza astia pe PC si Halo2, dureaza chiar asa mult portarea aia? blink.gif

Si o intrebare mai delicata...va mai amintiti cumva numele navei de la sfarsitul Unreal 2? Cumva Dorian Gray ii era numele?
Pico
nu cred k o sa apara pe pc sad.gif
Majin
ar fi pacat ca h2 sa nu fie si pe pc....damn those consoles!!!!! devil works i tell u!!!
am jucat si u2 si h, si h a castigat in topu meu! biggrin.gif
Shingo
Halo > U2
Raziel
Halo e mult mai bun ca unreal,chiar si Halo 2 cu 3 sunt mult mai tari si cand vien vorba de grafica rupe totul:D
Lumpy
Ce spui tu straine in comparatie cu Halo, Halo2 is a big piece of .. well you know. Microsoft l-au scos mai mult pt multyplayer, which is awesome. Cat despre Halo 3 nu stiu ce sa zic. Astept pana il porteaza pe PC ... sau imi iau Xbox 360.
Comparativ vorbin Halo 2 nu e mai bun ca Unreal 2. Dar astept UT2007. Ala o sa fie o lansare asteptata. Mai ales ca baga stridere la vehicule.. uhuu.
Raziel
straine...eu ma referam la grafica tongue.gif:P dar in rest asa e ,oricum Halo e mai plin de viata ca celalate mie-mi plac monstri,armele,vechiculele etc ,sunt foarte tari!!:D
Majin
lumps..ori aci se vd de seria Unreal 1,2 ori am inteles eu gresit. UT-u` nu intra in ecuatie ! in orice caz , halo e net superior oricarui dintre U. cel putin in ochii mei.
Trickster
Da, buba-i ca si U-urile erau destul de proaste, asa ca nu-i nu stiu ce performanta tongue.gif. Sincer eu am fost foarte dezamagit de Halo, de la faptul ca-i neoptimizat pana la faptul ca-i plictisitor. Ma asteptam la ceva mai reusit la un joc dupa un sf ok. Care se petrece pe un inel in jurul unui soare, how cool is that?
Raziel
eeee acum tongue.gif,nu-i chiar atat de jalnic Halo,de fapt sunt cateva parti din story care sunt foarte reusite si...acel "inel' a fost facut foarte bine dupa parerea mea,la fel si aparitia a "flood".
Trickster
Mie mi s-a promis de catre Bungie libertate totala pe inelul ala, n-am avut asa ceva deci mai is si mincinosi. Btw, ti-a placut biblioteca aia? tongue.gif
Raziel
Daca mi-a placut? rolleyes.gif ,visam chestiile alea si in somn la cateva zile dupa ce jucam Halo,unde-i deparazitarea cand ai nevoie de ea?sa nu mai zic ca ma enerva si monitorul ala zburator.
mihnea13
hmmm...greu de zis,da parca in multiplayer e mai fun unrealu biggrin.gif
Jok_16
Intradevar Halo e unu din cele mai reusite FPS-uri avnd si recordu de vanzare de peste 2 mil. exemplare vadute intr-o zi(ma refer la Halo 2)dar e o problema...pe PC aparemult prea tarziu si grafica devine invechita precum Halo 2...grafica e depasita si jocu a aparut anu acesta pe PC...oricum raman fan Halo!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.