Le-am jucat pe amandoua si mi-au placut ambele dar trebuie sa spun ca Halo da clasa la Unreal 2 la orice ora. Povestea cel putin e foarte mult peste cea a Unreal-ului, poate si pentru ca jocul este facut dupa o carte. Singurul minus a lui Halo a fost repetitia unor nivele care creea o mica stare de plictiseala...in rest jocul are de toate: grafica, arme misto (mai ales grenadele alea), AI foarte bun, vehicole, etc
Un prieten spunea despre Unreal2 ca daca pe cutia jocului nu scria Unreal si Epic Games nimeni nu-l cumpara...si poate are dreptate. In comparatie cu Unreal I paleste foarte mult. Nu stiu ce au vrut producatorii sa scoata dar nu a iesit ce trebuia. Trebuie totusi sa zic ca mi-a placut umorul Marshall-ului, grafica (noul motor grafic belea) si nivelul de la sfarsit cu fiintele energetice sau ce erau....spooky.
Nu zic ca Unreal 2 e un joc prost, dar comparat cu primul si cu Halo nu prea are sanse. Comparat cu orice alt joc aparut pana acuma e un joc foarte bun.
Astept cu nerabdare Halo 2 care cica apare in toamna 2004. Daca o sa fie la fel ca primul atunci bravo celor de la Bungie Studios.