Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Personajul preferat
Anime-Club Forum > Detaliat > Naruto
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Bawmwolle
Ptz are dreptate.Sunt tehnici care chiar nu pot fi copiate, chiar su cu mastered Sharingan.Aici intra Doujutsu-rile(advanced bloodlines), summonurile si poate unele tehnici personale.
Scorpio
Mda......pana la ep-ul 50 numai sasuke si Kakashi mi-au placut......in rest numai personaje care n-au ce cauta in desen.......aia numai ninja nu erau :?
Majin
loollz....parca il si o si vad pe sakura mare ninja....ca sa nu zic hakoge...loolz...sasuke si Kakasi sensei merita toata stima...sunt role model pt celelalte pers!
Japan-UchihaItachi
Ninja [nu compara ninja care o vezi in filme in carti unde sunt doar niste umbre si fac totul in cea mai mare liniste]

Aici e vb de ninjas vs ninjas deci chestii d-alea cu ascunul in copaci si aruncat shurikenuri asa cum vezi in filme nu vor merge tinand cont ca si adversarii sunt ninja!!

spoiler [spoiler:30afd387a8]sakura are bloodline limit abillity[/spoiler:30afd387a8]

HA ca nu mai plec sac :roll: :roll: sad.gif sad.gif
Scorpio
Japan......n-am inteles nimic din postul tau..pe bune....n-ai zis nimic. Ninja sunt exact ce vezi tu in filme si citesti in carti......nu ceea ce vezi in anime.....cel putin nu ce vezi in Naruto. Tu de ce crezi ca ninja sunt imbracat intr-un costum negru si aproape mulat pe corp??? Si poarta niste incaltari cu talpa moale??? Si mai ales au masti?? Te las pe tine sa raspunzi la intrebarile astea.......ca sunt curios ce raspunsuri dai(daca o sa le mai dai)

Cat despre faptul ca pleci.......la revedere....drum bun......desi sunt tare curios cu cine te-ai certat
blackinque
scorp, naruto e o totala fictiune, sunt multe lucruri in el care sunt greu de crezut. dar de dragul artei, eu le accept. actiunea se desf in secolul 21, unde ninja nu mai sunt ceea ce au fost. practic, au imprumutat titlul. si, in plus, ar fi fost plictisitor daca neam fi uitat la un show cu copii imbracati in negru care asasinau oameni in 2 secunde.

japan...desi nu te cunosc imi pare rau ca pleci...
Scorpio
inque.....daca era sa fi pastrat adevaratele valori ale cultului ninja nu ne uitam la copii imbracati in negru...pt ca nu existau copii ninja. Dupa cum am zis...numai Kakashi are tinuta de ninja...dar il strica vesta si incaltarile.

Iar in sec 21 nu gasesc logica existentei ninja....oricum dupa cum am zis se vrea urmatorul DB....pt ca si in Db exista dicrepantza intre modul in care se comporta, traieste si se imbraca nu sunt in concordantza cu tehnologia care se afla pe pamant.......dar macar vad oameni care se comporta in concordantza

Oricum acuma am ajuns la 86.....cateva batai misto.......faza comice mai multe de cand a aparut jiraya (pervers hermit) biggrin.gif........ceea ce-mi place e ca trecerea dintre "saga" se face ca in DBZ....nu prea se simte....than again......se vrea Db....deci trebuie sa copiez cat mai fidel modelul
ptz
Nu se vrea nici un DB ... astia cu comparatiile cu DBZ sa ne lase.

In primul rand actiunea nu se petrece in sec 21 ... nush de unde ati scos-o voi sa o plasati undeva in timp.E chiar atemporala ... apar daymio si alte elemente din sec 15-17 pe de alta parte au electricitate,televizoare frigidere.Nu se petrece in nici un timp...parerea mea doar carcotasii incearca sa plaseze actiunea intrun interval de timp...este un univers separat e un anime . Luati-l ca atare.
Knight
Naruto... nu e cel mai cool... e chiar caraghios pustiul... dar imi place la nebunie... ambitia si mai ales motivatia...

Pe locul 2 sau chiar alaturi de Naruto e Rock Lee.. way too cool...

Humm... personaj feminin.. imi place mult noua 5th Hokage Tsunade... ceva ceva... can't explain.. yet :oops: .

Am zis.. 8)
Scorpio
Ptz....nu va las ca-mi sunteti dragi :twisted: Si se vrea DB.......asemanariel sunt prea mari si prea izbitoare.......le pot insira da n-are sens....cei care au vazut ambele serii isi pot da seama de unii singuri. Si n ue vorba de plasarea temporara......ci de implementarea unor caracteristici temporare care se bat cap in cap : curent electric si electronice - lorzi feudali :? :? Apropo......orice poveste este delimitata de timp si spatiu

knight.......tu vorbesti de Tsunade...dar ea nu e urmatoarea 4th Hokage....ea e 5th Hokage. Rock Lee chiar nu-mi place......are o fatza parca e luat din LEGO :? Iar faza cu greutatile e luata din DB orice ati spune........a se vedea ultimul turneu.....cand se dezbraca Goku
Knight
heh, Rock Lee da arata cam.. *cough* ... dar nu de aspect ma leg eu ci de cat de mult imi place ca pers facand abstractie de look-ul... mai a la Bruce Lee (aceeasi coafura si tip de costumatie). (de care oricum se leaga toate personajele mai ales la inceput (thick brows.. etc etc).
Majin
cand am intrat prima data si am postat la threadul asta mi sa atras atentia ca orice comparatie cu db sau dbz nu se admite..cu toate astea,asa ceva este imposibil.scorp are dreptate.faza cu Lee e exact ca in db la ultimul turneu...sa fie naruto dbaf?
Animal
The greates thing a writer can do is to write something that will surprize the reader.From the mentioned reason I say Naruto is ownage because he will allways do something you're not expecting.
Japan-UchihaItachi
TOUCHE

I'll drink to that
momotaro
Majin, doar nu crezi ca metoda de antrenament cu greutati a fost inventata de Toriyama, sau ca in DB a fost mentionata prima oara intr-un anime, nu? Ar fi jenibil. Deci cei din Naruto nu s-au inspirat (la capitolul asta) din DB, ci din alte surse wink.gif
Bawmwolle
Intr-adevar, in timpul luptei cu Tenshinkhan din cadrul ceului de-al 23-lea Tenkaichi Budokai, Goku isi da jos greutatile, devenind astfel mult mai rapid.Dar! nu puteti spune ca Naruto a copiat ideea cu greutatile.Procedeul este folosit in realitate pentru antrenamentul in arte martiale.Se folosesc papuci metalici, gantere etc.
momotaro
Hai sa traim, nea Baumwolle. Daca te uiti la timpul posturilor, putem spune cu usurinta ca a mai murit un drac in hell biggrin.gif
Scorpio
Asta stiam....si sa zicem ca se poate exclude....mai mult sau mai putin.......dar idea ca Naruto e luat dupa DB/DBZ ramane......desi nu Toryama sau DBZ au inventat multe din aspectele prezente in ambele anime.....idea ramane de primul(originalul) si urmatorul(copia)

Dar idea cu greutatile.....cred ca in materie de anime in DB a parut prima data......este primul anime de genul asta......e facut in '86.....pana atunci din cate stiu nu s-au prea ridicat anime-uri de acest gen
Bawmwolle
Scorpio, te contrazici singur.
Majin
orice sar spune,daca in primula anime e o faza si o vezi in alt anime facut mai tarziu,e clar ca faza din al doilea anime e "clona"...prima data am vazut asta in dbz,apoi in naruto..drept urmare se poate spune naruto a "copiat" dbz..parerea mea .. biggrin.gif
Coyotee
Mah, de unde stiti voi ca Naruto e copie dupa DBZ??

Nu credeti ca este cam greu in zilele astea sa apara un anime care sa nu semene mai mult sau mai putin cu un alt anime care deja a aparut??

Chiar daca producatorii nu vor sa faca o "clona", seria respectiva tot va semana ca o "clona" dupa o alta serie sau anime.

Asha ca mai lasati comparatiile astea cu DBZ-ul.

Aici se discuta despre personajul preferat, nu daca e sau nu clona de DBZ.

P.S. Naruto (personajul) is the best
blackinque
si e bine ca seamana, doua animeuri asemanatoare super sunt mai bine decat una
Majin
sunt consteint de asta ...dar e prea baattor la ochi....nu ma pot controla!!!!naruto prea seamana cu dbz..dar o sa incerc sa nu mai amintesc asta....
Mist
Uchiha Sasuke ......he's the best ........e cel mai tare si nu se prosteste ca naruto ...si cind are ceva de spus spune..... /gg
Nim
Shizikamaru parca il cheama,e geniul lenesh,cel care s-a imprietenit cu grasanul... e genul meu de om...se multzumeshte cu putzin
Majin
am revazut seria si parerea mea nu sa schimbat.sasuke e preferatul meu.cu toate ca si naruto atunci cand foloseste chakra vulpii nu e de dat la o parte....

ja!
blackinque
Hmmm...how can I say this?I like naughty boys!!!Gaara is sexy,kick-ass,smart,calm,cute,extremely handsome...but a litlle too small....neeeh....personajul meu preferat...Gaara...roshkatelul meuu...tongue.gif /love /love /love /love /love /love /love /love
Akari
apropo..eu am scris mai sus nu black...am uitat sa dau log out biggrin.gif hihihi
Scorpio
garaa...hmm......sunt unele faze care imi plac la el......dar sunt unele care chiar sunt tampite.....sasuke e interesant in primele ep-uri.....da ca orice personaj isi pierde din caracteristici pe parcurs.......singurul care imi place e kakashi.....e matur.....e glumetz......si e si f. puternic
Archer
********PAREREA MEA tongue.gif ********

Personajul preferat ..huh....eu zic NEJI imi plac tehnicile pe care le are

nu conteaza ca sunt hand to hand combat smile.gif ,e destul de destept ,foloseste

tehnicile destul de bine !!!
Majin
sasuke este la inceputul seriei cel mai cool personaj...dar spre final{si cand spun final spun ana la esp 119} devine oarecum...aiurea.totusi,sasuke ramane preferatul meu dintre sharingan users! un alt pers care mie mi-a placut enorm este Jiraiya.Puternic,haios,si f f f pervers!!!

ja!
MaTTh
SA fiu sincer imi plac absolut toate personajele

fiecare are ceva acolo al lui care este foarte misto introdus..

Dar sincer cred ca cel mai mult imi place de Rock Lee smile.gif) ..ma distreaza Fuzzy Eyebrows.. o iubeste pe sakura... [hehe.. watch out naruto] si este respins cu Brio.. ca sa nu mai zic cat de penale sunt fazele cu Gay sensei smile.gif) .. dar cel mai mult imi place stilul saud e lupta hand to hand.. de neegalat.. viteza cu tehnica sa sunt mortale... abia astept sa vad daca va incerca sadeschida mai mutle porti smile.gif) ce se va intampla.. [da nu toate cele 7 porti ca atunci va murii.. eventual 6 ... cien stie.. poate va fi iara in incurcatura sakura] .. si apropo de Rock Lee am facut un AMV cu acesta... Un fel de Tribute .. voi incerca sal uploadez in curand sami spuneti ce credeti smile.gif
Scorpio
MAtth...daca ti-a placut asa de mult Rock lee...ce cauti cu Sasuke la avatar?
blackinque
Hey Scorpio....who`s the sexy guy from ur avatar?biggrin.gif :twisted: :twisted: :shock:
Whip
Da pai de Kakashi nu prea se stie nimik, in serie ma refer /happy.gif , pare ca stie tot ce face...

Mie imi place cum a evoluat training-ul lui Naruto..pe parcurs devine si el mai serios, mai ales din punct de vedere al chestilor care le invatza :roll: , il ador pe Naruto..si totul despre el, si Sasuke, toti zic ca e preferatul fetelor...mi-a placut mult intalnirea de pe holul hotelului cu fratele..mi-a fost mila de el :cry: , dar e, venise sa-l salveze pe Naruto ce scump :niko:
Musashi
Matth ai vazut 124? IO da kimimaro lu Rock lee, oricat de bun e el, cel mai mult imi plac gaara si kimimaro, da cel mai mult kimimaro, cu dansurile lui!!!1
Scorpio
Inque...e Milo....Scorpio Gold Saint din Saint Seiya

Whip....pai Itachi il batea pe Naruto si Sasuke la un loc.....cu tot cu Kagebun-ul lui naruto.....l-a batut pe Kakashi

Kimmimaro...mi se pare cel mai prost conceput pana acuma.......daca imi explica cineva cum de dupa ce-si scoate osul de la mana....el isi foloseste mana :? :?
Coyotee
pai cica ar avea mai multe oase si ca poate si sa faca altele.

O sa vezi tu in episodul 124 smile.gif ca-i zice lui Lee kestia asta tongue.gif
Kataracta
Nu ai pic de viziune Scorp tongue.gif Ce ti se pare asa de anormal ca omul poate sa isi regenereze oasele? A mancat baiatul mult calciul la vremea lui tongue.gif
Scorpio
Aha....a supt si de la tata cand eram ic nu numai de la mama....imi dau seama biggrin.gif biggrin.gif.....ba cu Sf-uri din astea sa mearga astia in Star Wars....ca s-o gasi unu sa fie si tatal lui Anikin (Darth VAder)
Whip
Nu e asa bine inspirat Kimmimaro..cred ca personaj..dar in schimb e bine machiat, /happy.gif , dar tot cel mai mult cum e facut pe fata imi place Jraiya /happy.gif
MaTTh
hmm .. am zis ca imi place naruto .. dar aia nu inseamna ca pot sa ma exprim prin imaginea lui ... nu am eu ochii aia si nici paru ala castron biggrin.gif .. la sasuke i mai kool imaginea.. si as pune chair si alte avataruri .. dar imi palce efectual ala verde din sapte 8)
Mizrael
1. Uchiha Sasuke , Uchiha Itachi

2. Shikamaru

3. Rock Lee si Gai Sensei

4. Kakashi

5. Naruto si Jiraiya
Trickster
Neiji si Naruto, nu ma pot decide. Uneori au tendinta sa-l strice pe Naruto ca si personaj, de-aia e la egal cu Neiji. Ar mai fi si Jiraiya..
bebelu
gaara e mai mult decat preferat si imi place si shikamaru si de neji iar ca fete hinata si sakura ele sunt diferite si reprezinta doua categorii diferite hinata e timida dar vrea sa se schimbe stie ce vrea in schimb sakura e incapatanata si autoritara dar nu prea hotarata abia mai incolo stie si ea ce vrea iar la baieti nu mai e cazu sa zic fiecare cu ale lui
shoppy
Mie imi plac fetele, Hinata, Sakura, Pei-Pei si Ino.
cute anime girl
Personajul preferat?...la prima vedere..pare o intrebare banala,dar cred ca e mult mai mult de atat.
Daca as sta sa ma gandesc bine,l-as alege in primul rand p Naruto himself si u pentru ca este personajul principal...L-am ales pentru k imi place foarte mult atitudinea lui (desi cateodata este cam naiv) si ambitia lui de a deveni Hokage.
Imi place cum a evoluat p parcursul animeului,but the manga as well.
Personal,de-abia astept sa se termine fillerele ca sa vad cum arata the all grwon up Naruto in anime. smile.gif

In afara de el,I'd pick Sasuke as well (desi ma calca p nervi cateodata...I wish Naruto would have pwnd him!).Sasuke's strong...dar e asa de obsedat sa il omoare pe Itachi...puterea pe care o cauta atat o sa il distruga...

Dintre fete,imi place de Sakura-chan happy.gif *she's not that useless tongue.gif* si de Temari --->she's kick ass...And let's not forget Tsunade-hime!
Lupin3
Personaj preferat feminin cred ca Hinata dupa primele batalii care urmeaza sfaturile lui Naruto sau le urma din alta cauza ma rog personaj preferat negativ este orichimaru ; la personaj masculin nu ma pot decide dintre pervert hermit si rock lee
Kingofcartmanland
Si aia din Akatsuki is bazati: Kisame Hoshigaki, Itachi, Deidara, Tobi, Sasori (mort) si Hidan, care cica il omoara pe .... nu spun cine, ca ma injurati. Spun numa daca ma roaga cineva. Insa cei mai faini mi se par Neji si Shino.
lutzuu
personajul meu preferat este naruto doarece la inceput ii era inferior lui sasuke si incearca sa il intreaca si mai imi place pt ca se aseamana cu jirayra,glumet si incapatanat dar in sufletul lor erau prieteni de mici,cele m-ai marfa episoade sunt cele in care se lupta sasuke si naruto;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.