Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Finante
Anime-Club Forum > Arhiva > Arhiva > Anunturi
chibimox
Am facut pe fuga un modul pentru situatia financiara ... cat si pe ce s-a cheltuit, cine si cum a dat bani. Linkul se afla in meniu (in partea de jos) si este accesibil doar celor care au cotizat si adminilor.
zeri
Nu sunt eu la ASE dar imi dau seama ca minusul ala acolo nu e bine...trebuie sa mai strangem bani.
Scorpio
Mda....nu-i a buna.......chibi a iesit in pierdere......tre sa vorbesc cu ceilati sa vedem ce , cum si cand.....cel tarziu cand vin eu acolo
axi
hmmm ... o rezolvam noi cumva si p-asta smile.gif

nu suntem negativisti...deci nu ne plac minusurile ...
Kataracta
mah mie acasa imi zice ca nu am dreptul sa il accesez. Stiu ca la servici mergea. Am sa incerc maine dimineata sa vad cum sta treaba
Guts
Pai bine mah oameni buni de ce nu ziceti ca putem cotiza?Unde cui si cat?Dati careva un prv mie si va contactez...asta dupa ce confirma Shingo identitatea dvs bineateles...Adik sa nu dau bani aiurea la straini biggrin.gif.Astept...
Coyotee
De obicei, banii se inmaneaza direct lui chibiMox (cei care vin la intalnirile de joi). Restul vb cu chibi si se face prin transfer, sau asha ceva. Vb cu chibi, el stie cel mai bine.
Guts
Oki asa am sa fac...
Shingo
Identitate confirmata

Astept livrarea banilor :wink:
SebyTheDragon
Am o intrebare chibi! Acum parca 3 intalniri ti-am dat si io bani(nu conteaza cat)..Ideea era ca asta se petrecea la vechiul host si nu la noul si probabil de asta nu am aparut in lista!! Acum zi-mi daca pentru hostul nou mai bag o livrare separat!
chibimox
Nu am mai facut demult un update la lista aia si am sa fac acum .. oricum doar cei care au dat bani pot vedea linkul .. tu il vezi ? te-am adaugat oare ? biggrin.gif

edit: gata .. am updatat, am vorbit si cu Kata si Ranma sa stiu exact cat e donatie si cat nu tongue.gif
axi
chib eu sunt bugetar tongue.gif

pe 15 daca vrei ... la salar wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.