MaTTh
Jan 19 2004, 10:14 PM
Anime fighting games sunt super.....
Am facut acest topic cu speranta ca o sa intre careva care are mai multe sa am shi yo de unde face rost....
Eu momentan am Samurai Showdown 4 shi
The King Of Fighters 99 Evolution
In curand ar trebui sa fac rost shi de Guilty Gear X....
Ce parere aveti ........ Merita Guilty Gear X???
Chris
Guilty Gear X merita, ca doar de asta are Coyotee avatarul un caracter din joc.
Chestia e ca deja este un topic despre jocuri cu radacini in anime...
Scorpio
Da ce-i drept Guilty Gear e masa, dar totusi KOF e KOF.
bogdragon
Si Street Fighter este Street Fighter.
KOF vs SF -care este seria preferata si de ce?
SebyTheDragon
O fi Kof ..kof...insa Gulty Gear X ii e superior in toate privintele...de la grafica la forte mari ....si mai ales la combouri!!
Care va palace kof....jucati-l ...si nu o sa regretati!
Mi cel mai mult de la Neo geo fighting games imi place
Samurai Shodown IV....creca are cel mai complex sistem de combouri dintre toate!...
PS: A aparut GGX 2...dar numa de PS2 :evil:
MaTTh
Pe mine m-ar interesa shi Capcom Vs. SNK dar nu stiu de unde sa fac rost!!
Scorpio
Mie imi palce mai mult KOF decat SF. E mult mai superior din toate pct. de vedere.
Seby> cauta un emulator de PS2 pe net pt. GG2
SebyTheDragon
Si io zic ca kof si de fapt tot ce tine de Neo Geo mai nou e mult superior jocurilor de le Capcom.Sunt mult mai dinamice...si ce ma oftica cel mai mult in SFA e ca nu ai alergat...ce dracu...aia nu stiu sa dea din picioare!!!
Man....not a chance...emulator de PS2 ...creca peste 6 luni o sa gasesc...
Jocurile de PS2 ..sunt foarte aproape de cele de pe compurile actuale la grafica...iar daca o emulezi la repezeala...s-ar putea sa ai 3 frameuri cu cel mai tare CPU disponibil pe piata... :cry:
Un ex foarte bun e BloodRayne...care e absolut superb(l-am terminat ieri)..si e de consola ..insa are si varianta de comp..daca l-ai juca ai observa ca "suge " ceva din resursele compului!!
bogdragon
Pentru cei care cred ca SF este prea lent sa incerce SF vs Xmen.
Combouri in prostie si o rapiditate in lupta de nu mai vezi pe unde iti este jucatorul. As prefera o astfel de abordare si la seria SF Alpha clasic (jucatori numai din universul SF).
Shingo
Sunt de acord cu Scorpio
KOF este KOF 8)
Am jucat GGX si sincer sa fiu nu prea mi-a placut.
Tot ce are fata de kof este grafica in rest.....
Gusturile nu se discuta asa ca nu va suparati pe mine
Chuppy
KOF e cel mai tare da' si Street Fighter vs X-Men ii aproape la fel de fain...
In KOF is mai interesante personajele si mai multe.
SebyTheDragon
Ce ziceti de Garou mark of the wolf atunci!!
Grafica e de 10 ori mai buna si zic ca si personajele is mai beton ca in Kof tocmai pt ca sunt putine!!
Io as zice ca Garou e oricand mai bun ca orice kof...
PS: Pt mine Samurai Showdown 4 e jocul absolut de fighting la Neo Geo!!!
Chris
Vrei rapiditate la KOF, apasa cifra 9(parca) in timp ce joci, atunci sa vezi rapiditate...!!!
Neo Geo mi se pare superior Capcomului. Doar prin faptul ca Capcom a facut jocurile 3d, asta nu inseamna ca tre sa fie mai klumea. Not a chanse.
final maniac
ba GGX e frumos daca il ai fullcd (il aveti sau il vretzi?)
si io zic ca deja KOF 99-2002 sunt mai tari la combouri si la ce vreti voi decat GGX...care are prea putine si prea usoare (in afara de hituri care si la KOF sunt grele dealtfel).
da lasand prostiile la o parte cine a jucat tot pe emulator(ZINC) :
JUSTICE GAKUEN sau Star Gladiator sau STREET FIGHTER2 EX
super jocuri pt cei ce nau PSX1 sau PSX2 si nu pot sa joace TEKEN 4 si MK5
bogdragon
Iti recomand sa folosesti in locul emulatorului Zinc, emulatorul Impactemu -este mult mai bun (cel putin versiunea de Zinc pe care o am nu merge nici macar full screan, nu poti sa iti configurezi butoanele si nici nu are sunet).
Eu am STREET FIGHTER2 EX PLUS si restul de jocuri pe care le-ai amintit.
Cel mai mult ma impresionat modul in care a fost portat 3D Street Fighter-ul. Are grafica buna si jucabilitate superba. Plus ca imi place cum s-au intors la origini cu actiunea.
P.S.Ii plang de mila pe saraci care au PSX2 si nu pot sa joace decat Tekken 4 :cry: -shoot me now
SebyTheDragon
GGX are un mare avantaj fata de kof...combourile ies relativ usor daca ai o oarecare dexteritate...si poti sa le contnui neica...daca esti expert...de il faci pe ala dintr-un singur combo!!
E mult mai dinamic ca Kof...numa dublu jumpu ala ar trebui sa va dea de gandit plus fuga prin aer...si nus...insa are un feeling diferit ca in Kof pt mine....
Io is fan Samurai Showdown 4(care pot zice ca e tata la combouri..am inregistrare in kawaks cu combo de 80 slash...ia toata viata...Ukyo e omul care o face),dupa ar veni Garou si abia dupa asta Kof(oricare din ele mai putn inainte de 98)
Ps: Il am full CD(GGX)...Sa-mi zica si mie daca l-a jucat cineva pe 2...e numa de ps2..!!!Am auzit ca e rupere...Abia astept un emulator de PS2...daca stiti unu bun..spuneti-mi si mie!!!
Scorpio
Seby GGX full Cd are si filme? Ca eu il am arhiva si n-are nimic, iar dupa cum sunt create personajele as zice ca exista si un anime.
MaTTh
Am facut azi rost shi yo de Guilty Gear X......
Pot sa spun ca e .............SUPER..................
Vreo 2 zile nu ma voi mai dezlipi de calculator..... shi ce daca am teze!!
SebyTheDragon
Mannnnnnnnnnnn
Scorpio.....Filmele sunt separat!!!!!!!! e un anime de prezentare de cateva minute si atat!!
Cum poti zice ca io nu am jocul full...cand io il am!!Nu arhiva cum il ai tu....ci frumos cu instal/setup...ca un cd original!!(l-am luat la 3 zile dupa ce citisem de el in "extreme PC"!)
PS: Teze
....io cand ma gandesc la examene ma apuca groaza....abia astept sa va vad la facultate...sa vedeti ce marfa e sa ai la un ex 13 cursuri de 10-12 pagini...Fiecare curs fiind cam ce invatam la liceu la mate intr-un semstru....!!..nu glumesc..asa e la Poli..si mai ales la automatica/electronica!!
lion
Eu am jucat KOF shi am jucat shi GGX,mi se pare mai mijto GGX.
Final maniac am jucat SF2EX shi nu mi se pare cine stie ce.In fine fiecare cu parerea sa
bogdragon
SF2-EX nu este prea grozav, SF2-EX2Plus in schimb este (desi aparut in 1999 are grafica ce se tine bine si acum -grafica seamana cu a lui Tekken 3).
Chris
Am vazut la TV, un joc nou si klumea: Shinobi. Ati auzit de el?
Scorpio
Seby eu n-am zis ca tu nu il ai full. Eu te-am intrebat doar daca cel full are si filme. Oricum mersi pt. info.
SebyTheDragon
Daca vrei varianta mea ....pot sa io dau lui Lother..daca nu ti-a trimis pachetul...!!!
Scorpio
E prea tarziu. L-a trimis. :cry: Lasa. Data viitoare
Chuppy
GGX este super da KOF are personajele mai faine si mai bine realizate.
Samurai Shodown 4 le bate pe amandoua la stil de bataie si combo-uri.
Chris
Nu poti compara un joc cu arme, cu unul fara, combinatii sunt mult mai multe la alea fara arme.
SebyTheDragon
Aia so crezi tu
.....cand vine la combouri.....ss4...e tatic...
Tie ti se pare ca kof are multe combouri mai ales din cauza multitudini de personaje....insa nui chiar asa...
Io stiu...ce insemna combo de toata viata.....in kof ...ca am vazut o tona...si stiu ce insemna acelasi lucru in ss4...
Sa nu mai zici ca in cele cu arme sunt combourile mai slabe...e o prostie..
Aseara m-am uitat la finala din 2003 la ss4 si la cea de kof 2k2...la bataie adevarata mai putin combouri si mai mult instinct...
Ideea e ca ss4 are combouri standard de 14 slash si 5 slash...care le poti face cu orice caracter...Acum vine partea frumoasa...in functie de caracter...poti intrerupe comboul si continua cu un power personal...sau forta mare..(specialitatea mea
)...Iar cand vine la combouri pt fiecare pers...sunt atatea ...ca nu are rost sa le zic...mai ales daca nu ati jucat ceva mai mult...
Kof are si el tona de combouri...insa nu poti zice ca are mai multe decat ss4....
Apropo..GGX este cel mai tare...la combouri...daca ar fi sa o luam asa...is si relativ usor de dat pt cunoscatori...si super marfa...!!!Si ...apropo..unele personaje au arme acolo 8)
!!
PS Am un record cu un combo dat de un prieten al meu care e obsedat de Ukio ...80 slash va zice ceva??? :shock:
Chris
Nu mi se pare asa combinator puternic SS4. Hai sa vedem: tu imi arati ce poti la SS4, si eu la KOF, OK ?
SebyTheDragon
Si cum ai vrea sa facem asta.... :shock:
..Oricum ti-am zis...cam am o tona de filme cu combouri la tote kofurile(vreo 2 cduri in total..)....
Insa is extrem de greu de dat....iar ca sa le dai in batalie....e si mai neprobabil..
La ss4.. sunt unele combouri care se prind usor....adica ...sa prinzi numa prima lovitura si restul e relativ simplu....sansele sa-l incurci sunt mai mici ca la kof...insa sunt..
La kof...chir tre sa fii atent la sutime de secunda...ca daca nu...pa combo..
Chuppy
Si in GGX au majoritatea personajelor arme si chiar si in KOF daca stau sa ma gandesc (ex: Chung, Whip, Mai, etc)
Chris
Lasa armele alea Chuppy, ca stii foarte bine la ce ma refer.
Iar Seby, le prinzi greu, dar asta face un adevarat fighter, an elite fighter, an exact fighter. 8)
Chuppy
Am facut rost de un joc si nu stiu unde sa scriu despre el...
Ii zice Metal & Lace 2 si e un Hentai Fighting Game. E oarecum interesant, grafica acceptabila dar are putine personaje si combo-uri la fel. Da oricum fata de Metal & Lace 1 pot spune ca este un mare avans.
So if someone' s interested.....
SebyTheDragon
Man....sa iti zic o smecherie...sa nu crezi ca combourile ale de luat toata viata is facute TOATE DE JUCATORI....Majoritatea is generate...stii ce simplu...sa ii zici la comp fa asta dupa asta....etc
Iar faptul ca se dau greu....face pe uni jucatori sa se lase de joc...in momentul in care vad ca is cam varza...cee ce nu e deloc un avantaj...
In ggx.. daca ati jucat se dau usor combouri...insa alea mari(care iau mut din viata)...nus chiar asa de usor de prins...
MaTTh
Am shi yo o intrebare Seby... La Guilty Gear X ... Inafara de testament mai e vreun jucator in plus???
Chuppy
Am si eu o intrebare pt cei care au terminat GGX.
Cate caractere noi poti sa ai in afara de Testament?
SebyTheDragon
Ceeeeeeeeee maahhhhhhhhhhhhhhh
Voi nu ati terminat Jocuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!
BAAAAaaaaaaaaaaaa
Vai de capul vostru....
Seful Jocului e Dizzy....o gagica super misto turmentata de 2 ingeri..unu bun si unu rau...Bravo mah...Daca pe testament nu-l bateti..ce sa mai zic de ea...
Stati sa-mi aduc aminte...mi se pare ca daca terminati jocu ...vil da pe Testament..si daca terminati survivarul(cee ce e f greu si pt mine...) Vo da si pe Dizzy
Io l-am terminat cu toate personajele care mi-ai placut creca de sute de ori...inclusiv pe ultima dificultate.....si e super missto..dar in acelasi timp...super frustrant...mai ales la Dizzy...cand te omoara cand ea mai are o liniuta viata...
Un hint..daca nu reusiti sa-l faceti din bataie corecta pe testament...desi asa e frumos si corect....Dati DESTROY!!!
Sper ca stiti ce este...incarcati personajul...si am impresia ca e standard la toate jos fata jos fata si D dar daca l-ati ratat ....ups..va dispare linia de pow...
Nu recomand nimanui sa joace asa...deoarece nu-i misto...e mai fain sa te chinui....Dar daca ziceti ca nu-l faceti....bagati chestia asta...macar sa vedeti seful jocului..daca nu sa-l terminati..
Chris
Dupa cum a zis si colegul meu Dragon, vai de voi mahhhh.... Pai cum sa nu terminati ma GGX, chiar asa ? Eu ma mai chinui inca la surviver, si am ajuns la level 60 si ceva, si voi nu l-ati terminat inca ?????
Mai e Dizzy, si daca vreti codul pt jucatori, cautati-l, sau o sa-l il scriu eu, dar acum nu-l am la mine.
SebyTheDragon
Bine ca mia adus aminte...."my comapanion"...codul....creca se gaseste relativ usor ..pe net...(e o combinatie sus jos dreapta stanga si niste butoane..)
De fapt de unde am aflat ca daca termin survivalul o am pe Dizzy ...de acolo poti afla si codul...
Sa va zpun insa ceva....Testament si Dizzy...nu devin jucatori buni in mana unui om....ci numai la calculator...Pow sunt...cum sa ma exprim ...simpliste...si numai combinate la max...dau rezultatul pe care l-ati vazut la calculator...lucru care...sa fim seriosi...daca io ma chinui sa efectuez cateva combouri de la Testament...nu mai zic de restu..
Ideea e ....ca degeaba o sa-i aveti..pt ca o sa luati bataie cu ei....Sunt mult mai slabi decat un Kai de xemplu...personajul cu care e cel mai usor de terminat jocul..
final maniac
tot despre GGX vorbiti mai ? folositi mai pt discutii deastea ....apropo Dizy arata foarte misto.
... si inca un apropo GGX e cel mai usor joc pe care lam jucat vreodata , le dai cu destroy la toti si 'papa' ... am terminat jocu cu cine vrei tu ....nu numai cu Kai! uauauaua GGX! mai bine ma joc Last Blade..... si Seby tocmai asta e si ideea sa dai hituri (nu combouri) cat mai distructive si atunci poti sa zici ca esti superfazat la fighting games. cand te fac un joc ? orice.
care a jucat Teken 3 sau Soul Blade ?
huh?
cel mai tare ramane dupa parerea mea DOA3 dupa XBOX si care ma contrazice .... inseamna ca nu stie despre ce vorbeste (mam repetat cumva....?)
Chris
Pai pe Dizzy si pe Testament tii da daca termini jocul cu un jucator. Iar daca termini cu toti, iti da un nou mod de joc adica GG Mode, parca, unde seriile au mai multe lovituri, poti sari ca Dizzy, adica de 3 ori, si altele...
Cam atat, so... finish it allready !!!
SebyTheDragon
Final....faptul ca tu stii sa dau un nenorocit de destroy nu te va face in viata ta un jucator bun....
Incearca macar o data sa-l termini pe dificultate max fara destroy de la cap la coada....cum trebuie...si apoi mai vorbim...
Daca era dupa mine ...nici nu mai puneam tampenia aia de Destroy...Oricum compu nu o foloseste..si ar fi frumos sa nu-l folosim si noi..
Ps...nus cat te tine destroy tau in multiplayer...in fata combourilor mele... :twisted:
Chuppy
Nu o zis nimeni ca nu am terminat GGX..... Am intrebat daca in afara de Testament poti sa mai iei inca un caracter in plus.... Nu stiam cum sa o iau pe Dizzy.....
Btw am facut rost de Capcom vs SNK Millennium Fight Pro....
Nu cred ca trebuie sa mai spun despre ce e vorba in el... Is toti din Street Fighter, restu din KOF si inca cativa ascunsi printre care Akuma, una din SS4 etc.
Bara de power are doua variante: Capcom ( cu 3 nivele) sau SNK (fara nivele)....
Am uitat sa spun ca este de psx, il joc cu un emulator.....
Oricum ii foarte cool!!!!!
Totusi GGX are grafica mai faina si ii mai spectaculos......
MaTTh
Exact cum a zis Chuppy.. Jocu l-am terminat... Easy , Normal , even Hard.(fara very Hard.. is cam SF )
IL aaveam pe testament shi am crezut ca daca termin spe hard mio da pe Dizzy... shi cum nu o aparut am apelat la voi.....
BTW .. Capcom Vs. SNK i super.........
Shi am facut rost recent de Rage of the Dragons... Numa ca nu stiu cu ce il pot emula ca i cam nou
SebyTheDragon
Chuppy...pot sa stiu si io de unde ai facut rost??????????
Ca il vreau neaparat!!!!Pana plec acasa..adica in 3 zile...Baga plssssssss linku aici...
Apropo...are jucatori de la Snk (nu neaparat numa Street fighter) si de la neo geo(nu neaparat kof)..Jucatorul meu preferat la Samurai shodown 4 e acolo de exemplu..
Genjuro!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: (i love him...)
Un alt ex este Earth Quake care e din samurai shodown 2)
Plssssssss baga link daca ai!!!!!!!!!!!!
Chris
Deci, normal, totul se rezuma la combouri, ca mai bine te simti cand faci un combo bazat, decat atunci cand il omori normal(cu esceptia cand esti disperat).
Chuppy
Seby nu am nici un link......
L-am comandat de pe net.....
Daca vrei ti-l putem trimite eu sau MaTTh....
Sii ii un personaj din Samurai Shodown 4 da nu Genjuro.. Aia cu pasarea..
Si nici Earth Quake nu ii.....
Da is cativa care nu stiu de unde sunt: Morrigan, Dan, Raiden (nu ala din MK), Sakura si Yamazaki (cred ca din kof).
SebyTheDragon
Pai zi mah omule ca nu ai Chaosul....io pe asta il vreau!!!!!!!!!!
VREAU GENJURO!!!!!!!!!!!!!!!!
Intra la lincul asta la SVC CHAOS!!! ...si o sa vezi despre ce vorbesc...
http://www.playmore.co.jp/
Demiurgus
Matth stiu ca Rage of the Dragons merge pe emulatorul Kawaks.
Chuppy, Morrigan e din
Nightstalkers: Darkwarriors sau
Vampire Savior: The Lord of Vampire (de fapt sunt vreo 5 jocuri din seria Darkstalkers, joc ce are si un personaj roman: Demitri The Vampire
). E si anime de 4 OAV-uri.
Acu joc
Marvel vs Capcom: Clash of Super Heroes pe Kawaks. Interesant jocu, sa joci , de exemplu, cu Chun Li si Spiderman in aceeasi echipa.
Chris
Vreau si eu Rage of the Dragons, PLEASE.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.