Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Personajul preferat
Anime-Club Forum > Detaliat > X
Pages: 1, 2, 3
Majin
ma bad fuma..adika saiya-jin:D

daca fuma castiga in film.poate aveam akum alta perere despre el..dar ata ete..binele trebuie sa castige...that suxxx...
Scorpio
Mitti... i like Kanoe 2 biggrin.gif biggrin.gif....si arata si mortal....mai ales in film /gg Si Sorata mi-a placut......dar nu se compara cu Fuma din film...... :twisted:

Majin.....eu zic ca faza din film cu omoratul lui Arashi care era peste cadavrul lui Sorata este cea mai tare ever..... :twisted: :twisted: ala da sadism :twisted: :twisted:
Majin
damn...sami fie rusine,dar nu miam amintit faza....damn..tre sa mkai vad seria si filmul inca o data...

ja!
mitii
Scorp....ai dreptate...chiar arata mortal....da m-am ferit sa zic asta sa nu dau de gandit tongue.gif Da Fuma e un personaj special....si adevarat....cel din serie nu se compara cu cel din film....pure evil dude! Da totusi prefer sa raman la Sorata...he's my kind of guy....desi daca as alege din personajele masculine negative Fuma e pe locu 1 /happy.gif
saiya-jin
Majin, eu tot nu vad de ce binele era reprezentat de Dragon of Earth & The Seven Seals.... /?

Planeta este mai importanta decat o rasa distrugatoare si care oricum nu va exista la nesfarsit.

P.S. Singura fiinta de pe pamant care nu a gasit un echilibru cu natura este omul....Damn all you foolish mortals! :ss:
Scorpio
Mitti...nu trebuia sa te feresti.....mai ales de mine /smile /gg

Sayan...e simplu....pt ca animele este creat de oameni.....nu de planeta tongue.gif tongue.gif.......si nu cred ca sunt multi care ar vrea sa moara si sa distruga intreaga civilizatie umana......pt ca planeta sa supravietuiasca

Damn all you foolish mortals!
Paradoxul si din X...un om vrea sa distruga rasa umana....nu poti vb la persoana a doua plural fata de cineva din aceasi rasa cu tine in contextul asta
Scorpio
Am facut curatetia necesara......oricum a fost frumos ca s-au mai prins cativa la discutie......demonstratia a fost facuta.....acuma sa trecem la subiect
Immortality
Personaj favorit?Kakyou,pentru ca este frumos,dulce si asa trist.
Kagome
Mi-a placut mult de Sorata era funny si mi-a placut cum a abordat problema cu fata " daca tot mor pentru ea macar sa fie hot" biggrin.gif

si hmm nu pot sa spun ca am un personaj preferat ...adica toti au ceva special si toti au defecte ... + ca aproape toti erau foarte umani
eneea
mie cel mai mult mi-a placut de Inuky si mai ales de devotamentul pe care-l arata fata de stapana lui, e singurul personaj fara defecte
Nuriko
cred ca am o slabiciune pt Subaru,desi nu apare asa de mult,insa il stiu din Tokyo Babilon si mi-a placut foarte mult acolo...in X doar s-a conturat
^Dash^
Hmm... mie cred ca mi-a placut kusanagi, a fost cam singurul din dragons of earth care se gandea ca ce face nu e batut in cuie si ca viitorul ar putea fi si altfel... si in plus mi-a placut cand era pregatit sa il omoare pe kamui pentru fata aia cu cainele...

[img]http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.perryandtsua.com/X/Kusanagi.JPG&imgrefurl=http://www.perryandtsua.com/Seiyuu/X.html&h=341&w=264&sz=17&tbnid=p_w2AsV92lIJ:&tbnh=114&tbnw=89&start=20&prev=/images%3Fq%3Dkusanagi%26hl%3Den%26lr%3D%26safe%3Doff%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DG[/img]
Demona
Hai ca ma bag si eu in vorba... ca n-am altceva mai bun de facut. Nu am vazut inca toate episoadele, dar personajele au fost prezentate. Tokyo Babylon, ca de acolo se trage domnu` Seishin. Cred ca el e. Kamui mi se pare prea indiferent, cu crize de personalitate prea timpurii, dar ma rog... Nu i-am vazut inca evolutzia... :roll:
Scorpio
Pai KAmui devine din personajul ala asa de misto la inceput,....cu dureri dorsale.....intr-un wimp :?.....e chiar patetic spre final......il preferam pe cel de la inceput....daca reusea sa-l mentina poate era mai bine
Demona
Aham, deci I was right after all... Kamui it's kinda sappy... Whatever, Seishin "ruleaza"... wink.gif
Scorpio
Cred ca la Seishiro te referi. Cel care are un ochi orb.
Demona
QUOTE(Scorpio)
Cred ca la Seishiro te referi. Cel care are un ochi orb.

Finally am descoperit iar topica. Da, de Seishiro era vorba. Da` acuma ca am vazut tot X-ul, iar mi-am schimbat nishte pareri... shi pana la urma dintre totzi care erau pe acolo, din episoade shi film the best was Fuma. Pacat ca a murit... :cry:
Lillith
Pei...pers meu preferat,dupa ce am terminat seria...seau good by the way...tot Kakyou ramane.I love him,so sad and lonely...suffering for the loss of his love, f******* genious.Imi place tare mult si cum este desenat asa cu parul in ochi mai tot timpul.Si cu ochii aia "lost in space" like... :wink: :pachi: :suki:
Chris
Inseamna ca o sa-ti placa Kyo din Samurai deeper Kyo, numai ca sub parul ala se ascund niste ochi de demon :twisted: Onimeno Kyo .
taikomonk
smile.gif ...am citit discutiile cu privire la subiect shi mi s-au parut chiar interesante... personajul care m-a incantat cel mai mult de la inceput pana la sfarsit a fost Subaru ...
...pot sa spun ca, dupa parerea mea el ajucat un rol f. important mai ales spre sfarsit cad a intervenit in protectia (atat de necesara) a lui Kamui. El a avut de fapt "ultima replica" dintre toti pt. ca era singurul care mai putea sa fac ceva in acel moment de "end" sa zicem asa. A shi facut desigur dupa cum toti am vazut revenirea lui la sfarsit . M-a impresionat puterea de caracter al personajului shi puterea de a lupta cu ultimele forte pana la sfarsitul misiunii pe care o avea de indeplinit.
Emanuel
Personajul preferat : hm, greu, ca sunt multe si faine
Pai cred ca cel mai mult mi-a placut Subaru, e misterios, dark, imi plac puterile lui, plus povestea cu Seichirou si sora lui sunt foarte dramatice.
un alt personaj care imi place la greu - Kotori, unul din personajele feminine preferate all time.scena cand moare, in eps 13 m-a terminat sad.gif sad.gif sad.gif , of puteau sa o lase pe Kotori...Oricum, e dulce, finuta, timida, gingasa, fragila - my kind of girl
alesa_666
Fara indoiala Sorata mi'a placut cel mai mult...probabil pt ca era mereu bine dispus si pt faptul k lua lucrurile asa cum erau...si Karen mi s'a parut un personaj interesant..
blackinque
>_O

in my case... it's kakyou, wub.gif the blond beautiful dreamer. just love his character and detached attitude. mi-a placut personajul de cand l-am vazut prima oara, in ep 1, pana la sfarsit, and that ain't gonna change. rare breed, koitsu ...

O_<
wicked
Mi-a placut Sorata pentru ca era tot timpul vesel... si in plus era gata oricand sa se sacrifice pentru prieteni...Iar faza cu "hot girl" mi s-a parut super mishto...
Mi-a placut si Arashi, dar faza aia in care a trecut de partea lui Fuma, cica pentru ceilalti, mi s-a parut cam aiurea....
Si mai e si Subaru...pentru ca era mai solitar...
Vebby
hm..cel mai mult mi`a placu Kakyou.Toate personajele aveau ceva interesant si de placut la ele, dar preferintele sunt relative
sorata imi place ca e vesel si resemnat cu soarta lui
arashi lupta super fain si e dura, care pan` la urma se indragosteshte de sorata
yuruzihura sau cum o chema cu inuki, mica si f sociabila
kamui frumos wub.gif dar de cand devine mai bland nu prea imi place asa mult...era mai frumos mai dur
fuma era rau...imi placea imbracamintea lui
YamiVegeta
Hmm Kamui imi place cel mai mult, mai ales pentru ca are aripi de demon, fatza de Fuma care are aripi de inger happy.gif. Si mi-a placut si de Soarata un pic, mai ales episodul in care moare ... *sniff sniff*
axi
ce-oi fi zis acum 2 ani? cine mai stie ... oricum gusturile mele au evoluat si s-au schimbat poate tongue.gif ...
cred ca acum mi-ar placea mult Kakyou ... desi ar fi concurentza ... after all, Clamp kinda rulz ...
yami vegeta ... Sorata doar cand moare? mie mi se parea destul de funny si plcubil si in general, doar zice ca moare de la inceputul seriei tongue.gif
Cascabel
Sorata rulz!!! Imi pare rau pt fanii Kamui & co. dar totusi... Sorata rulz, dammit!!! laugh.gif
Alinna
user posted image

Yuto Kigai - Dragon of Earth and a water master. Este personajul meu favorit. Mi-a placut enorm de mult "caracterul" personajului...este un fel de Sorata, dar mult mai "aratos" si ...
Cred ca lupta -de la inceputul seriei - dintre Sorata si Yuto este cea mai delicioasa lupta. Amandoi au grija ca nimeni altcineva sa nu fie ranit, se plac reciproc, dar se lupta pentru ca asta le e destinul, amandoi sunt puternici ..nush..chiar mi-a placut...
Crystall
kamui rulz!! rolleyes.gif atrage atat prin atitudinea lui dura de la inceput kt si prin blandetea pe kre o afiseaza la urma. wub.gif
alt personaj kre mi-a plaqt e sorata prin veselia, optimismul si taria de caracter pe care le-a afisat de-a lungul intregului anime. ar mai fi si subaru, pt misterul kre il inconjoara si durerea pe kre o tot resimte in urma dramei suferite in treqt.

hm.... si k bad guy (desi nu e bad biggrin.gif ) ar fi yuto. la fel qm a zis si alinna, se aseamana q sorata prin atitudinea pozitiva, dar e mai aratos, mai cool si mie-mi place la nebunie vocea lui tongue.gif park era si un pic sasait, nu? anyway, i just love his voice biggrin.gif
Muza chan
Greu se spus un personaj favorit.
Probabil ca daca ma gandesc bine, pe unii dintre ei ii iubesc mai mult. Dar, in principiu, imi plac toti. Imi place Kamui pentru modul in care se poarta (reactia lui cand i s-a spus ca trebuie sa aleaga... a fost de mare bun simt!), veselia molipsitoare si entuziasmul lui Yuzuriha, seriozitatea si devotamentul lui Sorata, puterea lui Subaru, bunatatea si puritatea lui Kotori, sau farmecul lui Hokuto... dar si farmecul lui Yuto sau gandirea rece a lui Satsuki sau privirea lui Sakurazuka (unul dintre bag guy-ii favoriti!). Si zambetul si siguranta lui Fuma... chiar daca e las... e un personaj foarte interesant...
Scorpio
Fuma las? o_O hai ca asta e noua de unde pana unde lasitate la Fuma ?

Cat despre reactia li Kamui .... ce-a fost asa de bun simt? Omu n-a avut incotro....ca lui i s-a spus de la inceput ca e nevoie de el sa salveze lmea & co si pe el il durea la 2 m in spate....vroia sabia si atat.....pratic omul.
Muza chan
E offtopic... dar hai sa-ti raspund!

De ce am zis ca Fuma e las? Pentru modul in care s-a comportat cand a luptat cu Yuzuriha. N-a mai continuat lupta cand l-a simtit pe Kusanagi ca vrea sa intervina. Si nu mi-a placut ca s-a recompus folosindu-l pe Nataku. El pierduse in fata lui Sorata! mad.gif In felul asta Sorata s-a dovedit de fapt cel mai puternic Dragon of Heaven.

Reactia lui Kamui a fost de bun simt pentru ca in momentul in care i s-a spus ca el trebuie sa aleaga ceva atat de importat, ca soarta omenirii, nu a crezut. Asta e fost reactia pe care am numit-o "de bun simt". Mi se pare normal, daca vine cineva la tine si-ti cere asta, sa-l trimiti la plimbare!

Daca e sa privim filosofic alegerea lui Kamui, el de fapt, a ales doar soarta lui, ce va deveni el, soarta lumii nu a putut s-o aleaga, din moment ce celalalt trebuia sa fie automat de partea cealalta.

Cat despre faptul ca a vrut sa ia sabia... aici se mai poate discuta... nu e asa de simplu. blink.gif dar e muuuuult offtopic...
Scorpio
Nici o problema daca e offtopic....macar mai invie thred-ul.

Vad ca tot o dai pe filozofie...facultatea sa fie de vina? P

Deci ... Fuma las.....e o treaba noua....ca numai o omoara pe Yuzuria cand il simte pe Kusanagi nu e un semn de lashitate.....nu vroia sa intre in lupta cu unul din echipa lui ..... inca ii era de folos ... daca ai vazut filmul acolo a ifi vazut ca Fuma il omora pe Kusanagi cu mana lui .... bine el ii omora pe toti ... de aia imi si place asa de mult.

Si care e problema ca s-a regenerat.....unde e lasitatea......si unul bun daca ar gfi putut s-ar fi regenerat....ca a fost cam aiurea faza e altceva. Dar in film e Fuma care e cu adevarat Heaven Dragon .... pacat ca pierde aiurea

Cat despre filozofia aia cu Kamui.....mm...choto chigau tongue.gif (sper sa stii ce am zis tongue.gif ) In momentul in care el alege partea .... el face alegerea si pt Fuma....si tot odata pt lume ... pt ca viziunea printzesei arata clar lumea distrusa. De aia nici nu-mi place seria asa de mult ... pt ca totusi Kamui pierde si lumea nu e distrusa .....bine ca presupun ca a fost mia mult accidentala modalitatea in care a fost salvata lumea.

Iar reatia lui Kamui n-a fost de trimitere la plimbare....pt ca el era constient de existentza unor oameni cu puteri ..... reactia lui e de indiferentza....astea sunt si cuvintele lui : I don't care ... the fate of the world has nothing to do with me...it's not my concern.

Pe el nu-l interesa decat sa ia sabia si sa plece ..... il durea pe el la spate de niste oameni pe care nu-i mai vazuse pana acuma .... el a devenit interesant cand au fost implicate direct persoane la care tinea .
Muza chan
Din fericire nu facultatea... filosofia face parte din mine... ca si logica...ca si pasiunea! wink.gif

Revenind la personajele din X, ce mi s-a parut de remarcat e ideea de pereche de personaje. Si pentru ca suntem la acest subiect, poate mai interesant decat perechea Kamui/Fuma e perechea Subaru/Sakurazuka: light/dark, yin/young, cald/rece... Aproape aceeasi tip de putere, asemanatori, dar atat de diferiti, combinatia celor doua personaje mi s-a parut extraordinara, lupta lor (preferata mea, dintre toate cele din X), pasiunea lor, legatura lor cu Hokuto (asa perechile se transforma in trio! biggrin.gif ). Subaru e atat de calm si linistit, atat de sexy cum sta singur si fumeaza, cu durerea lui, cu tristetea lui. M-a cucerit cand a distrus iluzille lui Sakurazuka, una dupa alta, fara sa se opreasca, din mers, sigur pe el, puternic, fara sa clipeasca. Pe de alta parte Sakurazuka, agresiv, rece, calculat, sadic, extrem de sexy...la fel de singur....
Scorpio
Din fericire nu facultatea... filosofia face parte din mine
Asta e o expresie cam Becaliana laugh.gif ..... sry nu m-am putut abtine

Ah si se zice ying si yang nu in si young tongue.gif

Acuma revenind...legatura intre Subaru si Seishirou e din pacate si una la alt nivel...unul care imi displace....cel yaoist.....ma rog...si Fuma/Kamui tot pe acolo e ... doar e anime facut de CLAMP. Desi tu zici ca Subaru e puternic etc etc etc......de aia a cazut el intr-o depresie dupa ce l-a omorat pe Seishirou si Fuma i-a indeplinit dorintza....de a semana si mai mult cu Seishirou.....de a-l orbii la ochi.

Puterea si restul calitatilor lui Subaru vin din ura lui fatza de Seishirou si din dorintza de razbunare....altfel se stie ca el era mai pampalau. Se vede asta clar cand intra in depresie...practic scopul lui in viatza se terminase.....o razbunase pe Hokuto...ramasese fara scop......ca ii vine mintea la cap cu greu si-l salveaza pe Kamui (alt dobitoc) e partea 14-a a problemei.
Muza chan
"young": a fost o greseala de dactilografie!

In legatura cu prima remarca, consider comparatia facuta ca fiind jignitoare la adresa mea... Un sfat pentru viitor: incearca sa respecti niste reguli elementare de conduita, reguli valabile pe orice forum! Discutia e incheiata din punctul meu de vedere! mad.gif
Scorpio
Can't take a joke....can't take a critic...can't take a direct hit(even if it's not intended)......weak
dumitru9elena
QUOTE(Scorpio @ Jan 19 2004, 10:14 PM)
Hai aici sa va vad. Fata de DBZ aici avem mai multe personaje din care sa alegem si care pot fi si negative si pozitive. Mie unul mi-a placut super mult Sorata, dar si Kamui. Sorata mi-a placut ca era impacat cu soarta sa si ca era mereu acolo unde aveai nevoie de el. Chiar mi-a parut rau ca a murit. Kamui mi-a placut ca stia sa-si foloseasca puterea in interesul propriu si nu ii era frica de nimeni. Drept sa va spun chiar m-a surprins moartea sa.

Astept si pe alti cu preferinte si comentarii
*

Scorpio
Si idea ta pana la urma care era? tongue.gif Trebuia sa fi gandit tu un reply daca tot m-ai citat ... sau cumva esti la inceput cu formurile si a fost o mica incurcatura? wink.gif
Muza chan
Vai, Emanuel ce te-am prins, data trecuta imi scapase! (intrasem sa recitesc posturile lui Fire, cele mai bune pe care le-am vazut, pacat ca n-am prins discutia ... ar fi fost cool! sad.gif ). N-am mai intalnit pe cineva care sa poata discuta asa despre X! Sugoy!

puteau sa o lase pe Kotori...

N-aveau cum s-o lase pe Kotori, totul se invarte in jurul ei, destinul ei e moartea si nu poate fi schimbat, ori unul ori celalalt ar fi facut acelasi lucru! Numai asa ar trece definiitv de partea cealalta, omorand fiinta cea mai iubita. E una dintre cele mai pure fete anime, ca tot ma jucam eu zilele trecute si-mi faceam un top de genul asta.

""Disapointing ending or masterpiece?""? MASTERPIECE, of course! mad.gif
selen_dom
Sooo, my fav personaj..poi ink nu am terminat seria mai cateva ep, dar pana acum imi place de kamui k e pers principal si e facut k sa l;e placa mai tuturor in rest nik nu mi-a atras atentia la el.Krek imi place de Kotori e kiar marfa pers ei, pacat k moare asa de repede, ar fi fost marfa sa se puna mai mult accent pe pers ei. Subaru mi sa parut interesant, genul de tip misterios dar km comun, nush park in orice manga&anime exista un astfel de pers kre sa fi trecut printr-o tragedie si misterios etc., totusi mi-a placut de el. Insa nu mi-a placut deloc de Fuma, mi s-a parut un psihopat, orice om kiar dak isi pierde scopul de a trai in viata de pana acum trebe sa-shi gaseasca altul, viata merge mai departe, la el park toate dorintele se rezumau la moarte. ti-ai indeplinit dorinta intr-un fel sau altul acum mori...faza in felul in kre il omoara pe daisuke e kiar mashpa rau de tot.
Ps:scz dak ma km luat valul si e cam offtpic..gommene smile.gif
Scorpio
Selem tu n-ai inteles ce s-a intamplat cu Fuma. In secunda in care Kamui a ales....Fuma a suferit un fel de personality wipe and rewrite. Nu si-a pierdut scopul in viatza.....si-a gasit unul nou : acela de a curata Pamantul de parazitul numit OM.

In plus nu inteleg exact la ce te referi cand zici ca si-a pierdut scopul de a trai...el o omoara pe Kotori dupa ce devine dragon
selen_dom
hmmm, se pare k nu m-am facut inteleasa destul de bn, eu nu m-am referit la fuma k si-ar fi pierdut scopul in viata. eu m-am referit la faza knd il omoara de daisuke si-i spune k u iti doresti s-o aperi pe hinoto(park asa o kema) si apoi sa mori...si-l omoara.
Kagome-chan
As fi atat de fericita daca mi-as da seama care este pers fav... M-au impresionat toate prin atitudine si decizii. Ar fi pacat sa insir aici toate personajele pozitive. laugh.gif Dintre personajele negative, cel mai mult mi-au placut Fuuma si Nataku.
nezumichan
Au fost multe personaje care mi-au placut extrem de mult, dar il aleg pe Kamui ca personaj preferat. Nu pentru ca ar fi personajul central sau mai stiu eu ce, ci pentru felul in care gandeste si actioneaza. "You say everything is destined, but I don't believe it. I'll decide my own future" - asta mi-a placut cel mai mult la el. N-a vrut sa creada in destin si a luptat asa cum a vrut el, nu cum ar fi vrut o forta superioara sa o faca. Ca la inceput era mai dur si mai rece, mi se pare normal. Tocmai ii murise mama, era urmarit de bad guys (de fapt de personalitatea negativa a printesei Hinoto tongue.gif ) si vine o mana de oameni sa ii spuna ca el trebuie sa salveze lumea. Era natural sa nu creada la inceput. Si mi-a placut ca pana la urma a luptat pentru el, nu pentru lume.
Ce mi-a mai placut foarte mult a fost relatia lui Kamui cu Subaru. M-a emotionat faptul ca au stat fiecare la capataiul celuilalt cand au fost raniti. Iar replica care m-a marcat a fost:
Subaru: Kamui, you don't need to worry. Just think anout fulfilling your own wish.
Kamui: Even if my wish is someone else's misfortune?
Subaru: There's no way that everybody can be happy.
alcyndore
De mult vroiam sa vad seria aceatsa si in sfarsit am reusit!
Mi-a placut foarte tare seria asta!
In cea ce priveste personajele este greu sa ma hotarasc pentru ca sunt indivizi foarte diferiti si fiecare are farmecul lui. Imi place de cuplul Sorata-Arashi; mi-a parut rau ca Sorata a murit. Si daca stau mai bine sa ma gandesc cred el merit tot respectu. Isi cunoaste foarte bine puterile si le foloseste la maxim sa apere ceea ce iubeste!
Mi-ar fi placut ca sfarsitul sa fie altfel: sa nu moara Sorata si sa-l ajute pe Kamui sa-si descopere adevarata putere. Era un personaj care cred eu merita sa traiasca! Se gandea doar cum sa faca cel mai bine ceea ce-i fusese scris! Nici macar nu suferea de pe urma faptului ca fusese smuls de langa parintii lui cand era doar un copil! Nu avea indoieli sau temeri!
Kamui of the Dragons of Heaven: tot se chinuie sa-i apere pe cei de langa el si nu reuseste decat sa-i duca spre moarte! Inima lui e plina de indoaila si teama! Cred ca de asta nu reuseste sa-si descopere adevarata putere . Totusi faptul ca la sfarsit reuseste sa protejeze toata planeta ii da o mare bila alba de la mine!
Ar mai fi o groaza de scris... ca...uff... mi-au placut cam toate personajele!
Moonsparkle
Pe parcursul seriei mi-au placut mai multe personaje si anume Subaru, Kamui si Sorata, dar singurul la care nu i-am gasit ceva de reprosat si care a rezistat pana la sfarsit e Sorata, so I guess he's my favorite?

Da, Subaru e cool si tin sa mentionez ca nu s-a insistat destul pe smoking! Would've have boosted up his coolness a lot! tongue.gif His drawback e ca intra prea mult in stereotipul de personaj misterios si cool, un pic cheesy.

La Kamui mi-au placut momentele in care era cold si incapatanat. But God, did he cry a lot... partea asta emotiva din el nu mi-a placut asa de mult. Ah! Si fazele yaoi cu Fuma? Complete turn off! Ce d-zeu era cu expresiile alea chinuite while Fuma was all over him?

Eee, Sorata e zambete si stelute! biggrin.gif Nu am ce sa ii reprosez, mi-a placut evolutia lui. Si glumele about taking Arashi's first time. laugh.gif

Alte personaje care mi-au mai atras atentia: Satsuki si relatia ei interesanta cu Beast. I think it was a really nice touch, Beast getting jealous. smile.gif Si ideea pe care o reprezinta Nataku mi s-a parut iar interesanta.

Ah! Special favorite character: Inuki. happy.gif

As a whole, X are 10* la capitolul personaje. Complex din punctul asta de vedere, oferta de personaje a fost destul de diversificata si personajele in sine au fost bine conturate. Alt plus e faptul ca there was no such thing as "the evil guy".

Hiba pe care o gasesc aici e, foarte evident, elementul yaoi. Why the men in this series feel such a strong need to bond and stuff is beyond my understanding.
Kamui x Fuma
Subaru x Kamui
Subaru x Seishirou
... mult prea multi. That's why Sorata ramane personaj preferat: he's 100% straight! biggrin.gif

PS: Nu inteleg ce a vazut atata lume asa de interesant la Kakyou. Eu l-am vazut ca un personaj de fundal, un fel de narator, nimic special...

One last thing. Evolutia personajelor mi s-a parut destul de buna in mare, dar consider un minus faptul ca pe la sfarsit nu s-a mai pus accent pe Kamui. S-a stabilit ca he's the one full of sorrow and that was it. mellow.gif

Ah, ah! Am uitat ceva! De ce a trebuit sa aiba Subaru steluta ca Barrier Field? He was supposed to be the cool and mysterious dude si are o... steluta? Pffft!

Okay, this is the last edit! tongue.gif Vroiam sa mentionez ca mi-a placut scena dintre Arashi si Sorata cand au sarit unul la gatul altuia. And frankly, I was rather disappointed ca s-au oprit. It was a nice scene, though. smile.gif
Maki Moonstone
De cand am inceput sa ma uit la serie, mi-am spus "She's the one"
Ma refer la Lady Arashi. Este personajul meu preferat, deoarece unlike Kotori (hai ca mi-am amintit numele prietenei lui Kamui), she's the one wearing zeh pants. tongue.gif
Imi place fiindca are o personalitate puternica si nimeni nu ii poate comanda, ca de nu isi ia o portie de razor sharp blade through his guts. Poate veti spune ca mi-am ales un cliseu de perosnaj preferat si ca majoritatea anime-urilor epice de genul X au cate o tough girl pe acolo care se bate cu personajul principal feminin pentru popularitate, dar meh...I like to praise what I don't have XD.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.