Pe parcursul seriei mi-au placut mai multe personaje si anume Subaru, Kamui si Sorata, dar singurul la care nu i-am gasit ceva de reprosat si care a rezistat pana la sfarsit e Sorata, so I guess he's my favorite?
Da, Subaru e
cool si tin sa mentionez ca nu s-a insistat destul pe smoking! Would've have boosted up his coolness a lot!
His drawback e ca intra prea mult in stereotipul de personaj misterios si cool, un pic cheesy.
La Kamui mi-au placut momentele in care era cold si incapatanat. But God, did he cry a lot... partea asta emotiva din el nu mi-a placut asa de mult. Ah! Si fazele yaoi cu Fuma? Complete turn off! Ce d-zeu era cu expresiile alea chinuite while Fuma was all over him?
Eee, Sorata e zambete si stelute!
Nu am ce sa ii reprosez, mi-a placut evolutia lui. Si glumele about taking Arashi's first time.
Alte personaje care mi-au mai atras atentia: Satsuki si relatia ei interesanta cu Beast. I think it was a really nice touch, Beast getting jealous.
Si ideea pe care o reprezinta Nataku mi s-a parut iar interesanta.
Ah! Special favorite character: Inuki.
As a whole, X are 10* la capitolul personaje. Complex din punctul asta de vedere, oferta de personaje a fost destul de diversificata si personajele in sine au fost bine conturate. Alt plus e faptul ca there was no such thing as "the evil guy".
Hiba pe care o gasesc aici e, foarte evident, elementul yaoi. Why the men in this series feel such a strong need to bond and stuff is beyond my understanding.
Kamui x Fuma
Subaru x Kamui
Subaru x Seishirou
... mult prea multi. That's why Sorata ramane personaj preferat: he's 100% straight!
PS: Nu inteleg ce a vazut atata lume asa de interesant la Kakyou. Eu l-am vazut ca un personaj de fundal, un fel de narator, nimic special...
One last thing. Evolutia personajelor mi s-a parut destul de buna in mare, dar consider un minus faptul ca pe la sfarsit nu s-a mai pus accent pe Kamui. S-a stabilit ca he's the one full of sorrow and that was it.
Ah, ah! Am uitat ceva! De ce a trebuit sa aiba Subaru steluta ca Barrier Field? He was supposed to be the cool and mysterious dude si are o... steluta? Pffft!
Okay, this is the last edit!
Vroiam sa mentionez ca mi-a placut scena dintre Arashi si Sorata cand au sarit unul la gatul altuia. And frankly, I was rather disappointed ca s-au oprit. It was a nice scene, though.