Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Personajul preferat
Anime-Club Forum > Detaliat > X
Pages: 1, 2, 3
Scorpio
Hai aici sa va vad. Fata de DBZ aici avem mai multe personaje din care sa alegem si care pot fi si negative si pozitive. Mie unul mi-a placut super mult Sorata, dar si Kamui. Sorata mi-a placut ca era impacat cu soarta sa si ca era mereu acolo unde aveai nevoie de el. Chiar mi-a parut rau ca a murit. Kamui mi-a placut ca stia sa-si foloseasca puterea in interesul propriu si nu ii era frica de nimeni. Drept sa va spun chiar m-a surprins moartea sa.

Astept si pe alti cu preferinte si comentarii
SebyTheDragon
Mda...Sorata era tare..si mi-a placut si mie...
Insa creca cel mai tare dragon dintre toti era cel cu care se intalnea tipa cu cainele- Inuki(man chiar am uitat numele...deh l-am vazut cam de mult).Cel care o protejeaza...si nu moare la sfarsit.
Creca el ar fi facut muci orice Dragon fie al pamantului fie al cerului,exceptand bineinteles Kamuii.. biggrin.gif .

El pot sa zic , ca mi-a placut foarte mult ca persanaj desi nu apare prea des.
Demiurgus
Scuza-ti pentru offtopic dar ati putea cumva sa nu mai 'dezvaluiti' atat de multe detalii din anime-uri ? smile.gif Sau macar sa bagati pe undeva : "SPOILER" ca sa stiu sa nu citesc.

Eu nu am vazut X si citind posturile voastre deja stiu cum se termina.....brrr
Scorpio
Seby > tu te referi la Kusanagi. Da ce-i drept el se lupta o singura data, dar bine. Si daca mai ti minte a mai fost o faza cand era sa-l atace pe Fuma(Kamui of the Dragon of Earth) cand acesta vroia s-o omoare pe Yukana , fata cu Inuki(parca asa o chema).

Demiurgus > Nu-i vina noastra ca tu nu ai fazut X. Poti sa nu intri pe acest thread daca nu vrei sa afli povestea. Stiu ca nu-i placut sau frumos sa afli cum se termina o serie(mai ales asta), dar acest thread este facut special pt. cei care au vazut seria si care vor sa schimbe pareri.
Balthasar
Mie mi-a placut de Satsuki de la Dragons Of Earth si de Yuto. Satsuki are un rationament.....Mi-a placut cum gandeste si ce a intrebat-o pe Yuzuriha la faza cu monitorul.
Yuto se poarta super cu Aoki. Stau si vorbesc fara nici un stres cand se lupta. Totul zboara in jurul lor si ei rad.... laugh.gif
SebyTheDragon
Aoki e roscata...."firecaster" daca imi aduc bine aminte!!Sau am comfundat-o!....man ce naspa e sa nu mai stii personajele pe nume....insa nu mai am chef sa rascolesc teancul de cduri doar pt niste nume :cry:
bogdragon
Pentru moderatori> puneti un stik in care sa avertizati ca o anumita zona contine spoilere.
Ce am vazut pe alte forumuri, in caz ca cineva prezinta spoilere la anumite filme, fara sa avertizeze in prealabil este chiar dat afara definitiv (este o ofensa mai mare decat injuratul sau atacul altor membri).

@Demiurgus> Acum gandestete si tu ca in zona "anime detaliat" automat o sa contina diferite spoilere ca altfel nu prea am avea ce discuta.
Balthasar
Aoki face parte din Dragons Of Heaven. El e tipul cu ochelari care e casatorit. Si este "windcaster".
SebyTheDragon
Masa...iar i-am incurcat....cum ii zicea la firecaster atunci,la "dama de companie"???? biggrin.gif
Scorpio
Ma Seby la la tine e o confuzie totala in minte biggrin.gif . Nasol sa-l incurci pe Aoki cu Karen. Asa o cheama pe firecaster.

Si am sa fac un stick cum a zis bogdragon.
SebyTheDragon
Crede-ma ...nui incurc ca personaje...ci numai ca nume....Stai calm....stiu fiecare cine este si cea facut dea lungul seriei insa am uitat numele..
Stiu ca tipa se sacrifica pt el ...si stiu ca el supravietuiesti pana la sfarsit...
Oi fi vazut io seria de mult insa actiunea e inca vie in mintea mea!!
Anonymous
Eu l-am vazut mai de mult, mi se pare ca mor amandoi, ca el se inteapa in picior ca sa invinga drogul si se duce la ea.
Balthasar
Faza asta unde se intampla ca eu nu imi aduc aminte sa o fi vazut in serie. Cred ca in film se intampla nu?
Anonymous
Firelady era cu windman. Ca sa-l protejeze, ea il drogheaza si pleaca sa se infrunte cu un Dragon al pamantului. Windman se inteapa in picior ca sa foloseasca durerea sa se trezeasca si se duce la locul de intilnire, la fix ca s-o salveze. Insa, ei tot pierd si mor amandoi......
SebyTheDragon
Man...voi ati incurcat cuplurile...
Io ma refeream la Aori si firecasterul!!(adica roscata)
Lother tu te referi la Sorata si la tipa cu sabie!(bruneta)

In primul "cuplu" ramane Aori in viata...iar in cel dea-al doilea tipa cu sabie!!

Iar la faza la care te referi tu....ar trebui sa te mei gandesti...creca ai incurcat niste faze!(nui bai...si mi e mi se mai intampla wink.gif )
Balthasar
Gata, mi-am adus aminte cum sta treaba. Mersi Lother pentru raspuns.
Scorpio
Seby de ce nu ma crezi cand iti spun ca la tine in cap este vaaarza. biggrin.gif Ceea ce a zis Lother e foarte adevarat. TU ai incurcat cuplurile. E exact cum a zis Lother, nu mai cu o mica diferenta: in serie(nu stiu de film) Aoki nu moare ci traieste si o duce pe sotia si pe fiica sa la mormantul lui Karen. De fapt asta este si motivul pt. care Karen il drogheaza, pt. ca Aoki are o familie si o sa fie cineva care sa-l planga. Tu si Lother ati vorbit despre aceeasi chestie.

Man m-ai verifica info inainte sa postezi ca te faci de ras.
SebyTheDragon
Exavt...io consider ca faptul ca unu din ei moare si nu AMANDOI ...mult mai important...se pare ca tu nu....
Scorpio
Seby ce-ai baut aseara?! biggrin.gif Nu, acuma pe bune, erai treaz cand ai scris post-ul sau erai pe jumate adormit?! Tu ai vazut ce-ai scris tu si ce-am scris eu?! Ce legatura are cine moare si cine traieste cand eu am zis ca tu i-ai confundat pe Sorata si Arashi cu Aoki si Karen?!

Asta ai scris.
Io ma refeream la Aori si firecasterul!!(adica roscata)
Lother tu te referi la Sorata si la tipa cu sabie!(bruneta)

Si asta a scris Lother
Firelady era cu windman. Ca sa-l protejeze, ea il drogheaza si pleaca sa se infrunte cu un Dragon al pamantului. Windman se inteapa in picior ca sa foloseasca durerea sa se trezeasca si se duce la locul de intilnire, la fix ca s-o salveze. Insa, ei tot pierd si mor amandoi......

A gresit el, sau s-o fi referit la film, dar tu tot nu intelegi ca ai scris o bazaconie. Am crezut ca ai inteles din fraza
TU ai incurcat cuplurile
si
Tu si Lother ati vorbit despre aceeasi chestie
ca ai gresit, dinnou. Deci citeste bine post-urile, fii atent si mai informeazate ca m-am cam saturat sa te tot corectez, desi e a dracu de distractiv :twisted:
SebyTheDragon
Da am inteles ca am incurcat numele din nou..insa ma refeream la chestia asta:
Insa, ei tot pierd si mor amandoi......

Nu mor amandoi ,ci tipul ramane(windcasterul, tipul la care ii murise nepotul) pana la sfarsit!

PS... Daia esti admin ca sa ma corectezi!! wink.gif

Deci sa-i structuram frumos:

Dragons of Heaven(aia biggrin.gif buni)

1.Sorata (lightning Guy...care aproape la omorat pe Fuma) DEAD
2.Arashi (tipa cu sabie)
3.Aoki (wind caster)
4.Karen (firecaster) DEAD
5.Subaru (tipul la care ia murit sora)
6.Yuzuriha(tipa cu Inuki)
7.Kamui DEAD

Dragons of Earth(cei rai):

1.Kusanagi (army guy)
2.Satsuki (tipa cu Beast)
3.Yuto (watwr caster) DEAD
4.Nataku DEAD
5.Kakyo (dream gazer)
6.Seishiro DEAD
7.Fuma

Asa acum io ma refeream la faptul ca el a zis ca Firecasterul si wind casterul mor ..Nu e asa moare doar firecasterul!!
La atat m-am referit cand am zis ca lea incurcat!! 8)
Anonymous
Scorpio, ai prostul obicei sa oftici pe lume, nu mai insulta pe nimeni. Crezi ca daca zici lucruri ca 'ce-ai baut aseara',' la tine in cap este varazaaa' o sa uite lumea? Unii chiar or sa vrea sa-ti sparga capul, ai grija.
Sidonix
Lother ..ai dreptate ...Scorpio Trebuie sa fie mai diplomat....adica poti sa-ti sustii pct de vedere folosind si un vocabular mult mai elevat ...putind la fel de incisiv si chiar mai convigator..... Dar pe de alta parte il admir pe Scorpio ca este neobosit in dorintza lui de a face totul corect ... munceste mult pt a diversifica Forumul ... Eu pot sa-ti sugerez ca pe linga dorintza ta de a raspindi anime printre noi...( Sa-ti creasca colectia la mai mare ca sa mai avem si noi.. smile.gif ) sa te implici si tu mai mult prin topicuri......suntem prea putini care ne certam intre noi pe topicuri puerile....... :arrow:
PS:Don't let Superman Kill you !!
SebyTheDragon
Lother ...sper ca nu te superi pe mine...desi io si Scorpio ne "certam pe o afirmatie de a ta"...
La faza cu spart capul...man stati linistiti...nu port pica nimanui cel putin nu pt asa ceva.....Scorpio a vorbit normal...si-a exprimat pctul de vedere ..si la fel am facut si io..Da recunosc ca si eu ar trebui sa folosesc un limbaj elevat, insa nu consider ca aici este cazul.Io vreau sa par cat mai aproape de cum sunt in realitate si nu are rost sa-mi construiesc o "falsa fatada" si cred ca asa ar trebui sa faceti si voi.Asta nu inseamna ca ma luati acum la injuraturi biggrin.gif !
Comunicatia este modalitate de a ne rezolva problemele..Io si Scorpio aveam doar pozitii divergente...sau mai eram io varza cateodata(gen la inceput cand ii incurcam intr-o fericire ca nume)wink.gif ..
Acum nu-i mai incurc (ma refer la nume wink.gif )....ca am luat cdurile si m-am uitat din nou prin ep biggrin.gif !!
Scorpio
Lother dar de ce te iei de mine asa de tare :cry: :oops: Am glumit si eu. Scuze daca am parut deplasat si daca cumva am ofticat pe Seby sau pe tine. Asta e imi mai scapa. O sa incerc sa nu se mai intample. Oricum n-am prea inteles de ce ai sarit tu asa de tare cand eu ma refeream la Seby si el nu mi-a zis nimic. :cry: V-am inteles pct. de vedere si o sa incerc sa ma conformez.
Mica mea gluma era menita sa-l trezeasca pe Seby, era ca o tragere de maneca, ca sa numai posteze greseli. Recunosc a fost putin cam nesimtita, dar am crezut ca daca intru putin mai tare in el se conformeaza. Lucru care se pare ca a mers, dat fiind ca a postat toate numele pe factiuni si cu mici indicatii.
Deci imi cer inca o data scuze daca am jicnit pe cineva.

P.S: Chiar asa de tare am ofticat eu multa lume?!
yuki
Nu pot spune ca mi-a placut doar un personaj. Oricum imi place Kamui , Subaru , Yuto, nu neaparat in aceasta ordine.
Cine a vazut filmul de la X ? Daca nu l-ati vazut trebuie. E diferit de anime ( doar story-ul ca personajele sun la fel de bine realizate ).
Stiati ca exista un anime din 2 OAV-uri , Tokyo Babylon ( manga e tot de CLAMP ) cu Subaru , Seishirou & Hakuto ( parca asa o chema pe sora lui Subaru ). Actiunea se petrece cu aprox. 5 ani in urma. Dar din pacate nu se compara cu X.
SebyTheDragon
Am Tokyo Babilon...insa din nou nu m-am uitat la el...Abia astept vacanta...Ma duc la Rm Valcea(acasa ...ca urasc Bucurestiul asta)....si joc non stop UT2003 in retea si ma uit la anime ca obsedatul toata ziua !!!!!!!!!!!
Apropo, e din 92...destul de vechi...luati de aici mai multe detalii!

http://www.animenfo.com/animetitle,837,tcx...yo_babylon.html

Scorpio...cine trebuia sa se supere nu s-a suparat ..sac! wink.gif !!Din pacate regret ca s-a suparat alta lume! :cry:
Scorpio
E... asta e. Oricum am rezolvat problema. Promit ca n-o sa se mai intample...prea des :twisted: . Nu ma glumeam. O sa incerc sa ma mai controlez.
morebla
Personajul meu preferat , pai... hmm... , sabiile (avand in vedere ca , contin si materie organica le putem cataloga ca personaje wink.gif ); sunt cele mai serioase si mai dure personaje wink.gif smile.gif
Scorpio
Bla m-ai lasat cu gura cascata la faza asta. Pe bune. Nu ma asteptam ca cineva sa considere sabiile personaje. Esti tare. biggrin.gif Dar acuma pe bune ce personaj ti-a placut? Real(om)
morebla
Personajul meu preferat este sora lui Subaru ( pacat ca moare in primul episod :cry: ), foarte simpatica wink.gif ; mai este si Sorata care mi-a placut (si care a murit si el sad.gif ) , era foarte amuzant prin neconcordanta intre imaginea pe care trebuie sa o aiba un calugar si cum se prezenta el smile.gif

ps: pana la urma Satsuki moare sau nu , ca eu am impresia ca moare ,pentru ca Beast devine gelos wink.gif ; dupa ce nu mai vrea sa raspunda comenzilor sale si ii baga si mai adanc cablurile in carne si o mai si electrocuteaza, la sfarsit am impresia ca nu mai misca wink.gif laugh.gif
Anonymous
Personajul meu preferat... Desigur, as putea spune ca este Fuma wink.gif , dar in afara de faptul ca este personajul negativ cel mai puternic...hm...chiar daca Sorata i-a facut un damage de l-a pulverizat :shock: ...cred ca mai impresionant decat el (pentru mine) este Kakyo. (Apropo, care e diferenta intre "dream gazer" si "dream seer", ca nu m-am prins decat vag :oops: ).Nu stiu de ce, dar are ceva care te face sa te gandesti ca cel care a facut acest anime are ceva deosebit.
Scorpio
Bla> Satsuki moare.

FumaX> Dreamgazer este cel care vede/are vise despre viitor, iar dreamseer este cel care intra in visele celorlalti.
Chris
Personajul meu preferat este Karen, si mai e si Yuto si Sorata dintre baieti.
Scorpio
OOOO, domnisoara rhea a postat. Felicitari. De cand astept o postare de la tine. biggrin.gif Sper ca asta e inceputul unui sir lung de postari
rhea
i bow to thee lord scorpio. 8) hopefully o sa am timp de postat, ca sesiunea ma omoara. see ya
Scorpio
You don't have to bow to me biggrin.gif Were all friends here. Pai cand termini sesiunea?
Fire
Personajul preferat? ... E mult de spus, poate prea mult.
In principal cuplul Subaru si Seishiro sunt cei care mi-au ramas dragi intr-un fel mai mult decat special. Cum am mai spus, ii stiu pe cei doi din "Tokyo Babylon", impreuna si cu Hokuto-chan.
Ce mi-a placut in X era faptul ca pe ei practic nici nu-i interesau ceea ce urmeaza sa se intample, sau misiunea lor ca Dragons of Heaven si Dragons of Earth. Problema era a lor iar limbajul era familiar si subtil. Seishiro nu-si pierduse din farmecul care odata l-a subjugat pe Subaru si a reusit sa-l urmareasca ani de-a randul. In momentul in care Seishiro i-a facut prima vizita lui Subaru in X si-a reluat controlul asupra lui.
Cuplul lor e facut din umbra si lumina, din sange si o dragoste cu intelesuri ciudate. Sunt reprezentantii Yin si Yang perfecti (la faza mortii lui Seishiro am plans, pentru ca m-am gandit si la impactul psihic asupra lui Subaru). :cry:
Episodul mortii Hokuto-chan a fost un adevarat soc. Micuta geamana care de fiacare data incuraja relatia dintre cei doi, dar pe de alta parte i-a promis lui Seishiro ca-l va omora daca il face sa sufere pe Subaru. Ceea ce nu se stia insa era relatia cu Kakyou, de care aflam de-abia in X.
X-ul mi s-a parut special prin multitudinea de "specimene". Am vazut in el un fel de experiment, de laborator plin de diversitati. Personalitati diferite, comportamente, demonstratii de schimbare de atitudine.
Cum, in general, nu ma pot opri doar la un singur lucru, mai continui lista cu inca, cateva personaje.
Satsuki mi-a atras atentia din prima in X (eu am tendinta de cele mai multe ori sa ochesc personajele mai ciudate, mai speciale, care mie-mi spun ceva - de exemplu, in momentul vizionarii Neon Genesis Evanghelion mie mi-a placut din start Rei). Felul ei de-a fi, relatiile ei interumane, modul in care s-a deconectat de lume si-a preferat sa urmareasca totul dintr-un loc sigur si total neimplicat. Cred ca este foarte trista si s-a complacut in aceasta situatie. Este o inadaptata. Sta in rolul Observatorului impasibil si neutru. Dialogul (de care amintea Balthasar) dintre Yuzu-chan si ea este de-a dreptul doveditor in ceea ce priveste inadaptabilitatea ei. Negasind dragoste si intelegere in randul oamenilor s-a refugiat in mediul naturii, printre animale si plante. Tot ceea ce-a spus, replicile ei au fost atat de convingatoare incat pot spune ca este singura care-si merita titlul de Dragon of Earth.
Nataku este urmatorul. Mi-a atras atentia infatisarea lui divina si rece. Apoi conditia lui de a nu putea simti nimic. Dialogurile cu Karen mi s-au parut dezarmante, acele replici scurte si care reuseau sa te blocheze total. Firea lui (de fapt "it", din moment ce nu apartine nicicarei taberi) copilaroasa si dand constant impresia de nevinovatie si seninatate m-au fermecat intr-o clipita.
Scorpio
Interesante ganduri monamie...dar totusi....yin si yang sunt toti....cat despre
Cuplul lor e facut din umbra si lumina, din sange si o dragoste cu intelesuri ciudate
:shock:

Filozofie nu gluma. Desi aceste atribute le putem da oricarui cuplu bad guy- good guy.....bineinteles mai putin dragostea si sangele....care poate avea niste intelesuri...... biggrin.gif

Negasind dragoste si intelegere in randul oamenilor s-a refugiat in mediul naturii, printre animale si plante

Din cate imi aduc eu aminte Satsuki este tipa cu Beats.......care este un super computer......there for......nu exista natura

Eu am o intrebare pt. toate fetele.......Voa chiar va plac cuplurile yoai...nu? biggrin.gif
Fire
Stii, am vazut de curand un film interesant pe tema homosexualitatii. Doi tipi. Unul tanar, cu acel spirit nebunatic de aruncare in fata vietii cu bratele deschise si fruntea sus, iar celalalt mai in varsta. Cel din urma era creator de moda (ce coincidenta!) si iubitor a tot ce este frumos (era chiar bisexual). Ceea ce m-a frapat in film a fost un anume dialog dintre cei doi. In momentul marturisirii iubirii sale cel tanar a reactionat violent, la care el i-a spus ca, cum poti sa stii ceva ce nu ai incercat vreodata.
Din acel punct mi-am pus mecanismele in functiune si am inceput sa filtrez informatiile si prin propriile mele conceptii. Folosind ceea ce deja stiu, impreuna si cu micile mele cunostinte in materie de psihologie, am ajuns la mai multe concluzii. De exemplu: De unde stim ceea ce este bine si ceea ce este rau? Noi traim viata prin regulile pe care, in mod ironic, tot noi le-am scris (ideile mele nu sunt un manifest la haos).
Ca sa clarific mai mult ceea ce vreau sa exprim iti voi spune de un mic experiment. Ia un copil (in cazul acesta un baiat) si creste-l dupa alte reguli. Copilul are tendinta de-a copia totul de la parinti. In mod involuntar sau constient afla ce este bine si ce este rau (reguli ce-i vor ramane imprimate pentru totdeauna si care la randul lui le va transmite copiilor lui). Atata timp cat vede aprobare si nu sentiment de rusine, de umilire si dispret pentru o "ciudatenie", totul va fi in regula. Noi suntem cei care-i facem sa se simta "altfel". Sa le fie rusine de ceea ce sunt, sa traiasca vesnic cu frica in san si cu dezgust pentru sine.
Fire
Doresc sa-mi cer scuze pentru tonul mai famliar in ceea ce priveste afirmaiile mele (de multe ori par a vorbi in dodii din cauza ca o fac de parca toata lumea m-ar cunoaste si ar sti ce gandesc). :arrow: Asta se refera la "episodul" Satsuki!
Un inadaptat niciodata nu va iubi oamenii. Cand va merge pe strada va purta un voal peste ochi si nu va vedea decat lucruri (blocuri, pasari, cainele stapanului de la traversare, case, arhitectura, masini etc.). Beast joaca rolul de substitut, el este trupul ei invizibil printr-o lume ce n-o poate intelege. Tot acel loc unde sunt si Yuuto si Kanoe ii ofera siguranta "departe de lumea dezlantuita".
Cat despre Subaru si Seichiro-san, partea cu "sangele" era referitoare la amprenta insangerata a iubirii lor simbolizata de Hokuto-chan, cea pe care Sei-chan o omoara in "Tokyo Babylon", ea rascumparand astfel pretul pariului facut cu 9 ani in urma.
Dragoste exista deoarece felul lui Sei-chan de-a fi si atitudinea inocenta si nevinovata a lui Sub-chan spuneau totul. De altfel, in urma cu 9 ani, la adevarata intalnire, Sei-chan nu-l omoara si face pariul cu el deoarece iubea lucrurile frumoase si chiar daca Sub-chan avea doar 7 ani era incredibil de frumos (pentru el). Apoi totul a fost incurajat chiar de Hokuto-chan, care dorea sa-i vada casatoriti.
P.S.:daca ar fi sa vorbesc despre asta cred ca as umple adevarate manuscrise asa ca ma opresc wink.gif
Sidonix
Hmm...dsoara Fire....doua observatii....1.te rog sa reeditezi postarea initiala cind mai ai ceva de adaugat...nu face 2 postari.....te rog....2.eu inteleg ca se pot scrie manuscrise insa noi avem un topic numit aberatii unde divagam pe teme non anime.....in locul unde sunt topicuri cu un anumit specific te rog sa te inscrii in discutiile respective.....ok?...Sper ca nu te superi pt...interventie....bye...a...era sa uit ...nu baga forumistii in bezna gindirii....multii sunt newbies...in more ways than one...si nu o sa te inteleaga..... :arrow:
Scorpio
smile.gif Se pare ca n-ai inteles mica mea aluzie la dragoste si sange...dar nu-i nimic.

Eu am inteles ce-ai vrut tu sa spui, dar am vrut as fac putin haz biggrin.gif

Oricum urmeaza-i sfaturile lui Sidonix. Nu posta prea mult ca o sa se plictiseasca oameni citind si nu posta prea filozofic pt. ca nu vor intelege.

Iar faza cu homosexualitatea.....bag-o la Aberatii daca vrei...oricum iti garantez ca o sa ia cu cine vorbi.....stiu deja o persoana :arrow: Yuki biggrin.gif
Chris
Nataku zic eu ca e mai bine "descris" in serie, decat in film, chetia e ca in film nu precizeaza daca e tot sexless biggrin.gif , dar e unul din personajele mele preferate.
morebla
Fuma/Kamui din film e adorabil ... cel din serial este doar o umbra a celui din film relativ la caracter, putere, convingere , si cel mai important : scop .
Mi-a placut acea fraza " ... Nu conteaza daca esti dragon al pamantului sau al cerului ... " ; faptul ca era adevaratul aparator al Pamantului si ucidea tot ce insemna oameni ... prieteni sau dusmani ... omul avea un scop binedefinit si ce frumos i-a eliminat pe toti din calea lui...
Kamui/Kamui este demn de mila , patetic, fata de cel din serial ... la finalul serialului si-a gasit si el un scop pe cand in film , e un ratat minunat ...
Chris
Imi place sfarsitul din film, ii da ceva Shakespearean lui Kamui, cand ramane cu capul lui Fuma in mana, si totodata o trasatura macabra ca din operele lui Poe; trasatura binelui, faptul ca il plange, si totodata sentimentul telului implinit.
Scorpio
Da...cei drept faza aia e una sadica..plina de feeling. Adica il omori...si-i tii capul in brate si-l plangi...faz afrumoasa e ca inca mai cuge sange din el :twisted: . O aditudine ciudata...Bacoviana...pt. mine este cam cea mai dramatica scena dintr-un anime.

Bla....in serial mie Kamui mi-a palcut la inceput....dupa aia...nu mi-a mai plalcut deloc. Pt. mine Fuma din film este cel mai tare
Chris
In film Fuma se comporta exact ca Kamui in serial... la inceput... nu are nevoie de nimeni... he's playing solo... :twisted:
Elf Princess
Fiindca trebuie sa aleg un personaj acela e Fuma: si pana sa devina Kamui, dar mai ales dupa...

Dar cred ca mi-au placut absolut toti, mai ales cu echilibrul dintre cei Seven Angels - nu toti sunt rai, gata sa distruga in stanga si-n dreapta si cei Seven Seals - cu Karen care lucra printr-un Red Light District si nu-si dorea sa traiasca sau cu Arashi care-si tradeaza prietenii pentru barbatul iubit... Stiu ca e foarte romantic, dar si foarte egoist...
Scorpio
Frost..nu-s de acord cu tine. Fuma din film e de 10x mai rau decat Kamui din serie...nu ca n-are nevoie de nimeni...n-are nevoie de toti. Kamui isi accepta prietenii, pe cand Fuma ii omoara..findca el este cel care detine puterea de a hotara asupra destinelor lor. Fuma isi ia rolul de Dragon of Earth extrem de serios, iar raceala de care da dovada este superba. Este f. hotarat, stie ce vrea si nu se va oprii pt. nimic sau pt. nimeni.

Elf Princess...echilibrul este mai mult un dezechilibru, mai ales la Angels. Asta in serie ma ofticat la maxim. In finalul seriei...Angels sunt cu vro doi oameni in minus si nu pe motiv de boala biggrin.gif , moarte. Ei trebuiau sa reprezinte raul total, dar nu reprezinta nimic. Toti trag in alte directii, de aia au si pierdut
Elf Princess
Ma refeream la un echilibru - desi nu stiu dc asta e exact cuvantul - intre grupul de SA si cel de SS.

Cat despre SA... Impresia mea n-a fost ca trebuiau sa reprezinte raul total... Pur si simplu, erau oamenii schimbarii, dar dupa distrugere omenirea avea sa renasca, nu?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.