Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ace combat Distant thunder
Anime-Club Forum > Non-Anime > Games > Simulator Games
MuadDib
Acest joc ma atras convins sa ma apuc de acest gen .

Imi face placere sa recomand,sa incerce jocul,celeor ce nu au avut ocazia deoarece este un joc superb.Este cel mai reusit joc cu avioane pana la aparita celei de-a 5-a parte care apare in toamna . :twisted: :twisted: :twisted:
CyBeR
Screw "Distant Thunder"...Long live "Unsung war", a 5-a parte a seriei...un joc care ar trebui sa dea lectii in ceea ce priveste ce inseamna un joc bun. E cel mai bun joc de PS 2 care l-am jucat...are de toate: poveste, grafica, gameplaY(mama ce gameplay), filmulete intermediare care spun o poveste extraordinara, atmosfera...TOT. Jocul perfect...
Kanessj
Nu am jucat Distant Thunder decat cateva misiuni pe la un prieten,but now its mine,all mine...mwhahahhaha!!! icon_twisted.gif
So far pare mishto,nu ma plang,pute-au sa-l faca ceva mai realistic,dar nici asha nu ma omor io dupa genul asta de jocuri (Fantasy RPG/ATB is for me tongue.gif )!!!Mia placut gameplay-ul dinamic la jocul acesta,mi-a schimbat parerea despre gen,but only by a hair!!!
Nu zic ca nu e fain,sau genu nu e fain,pur si simplu,nu e pentru mine smile.gif N-am io timp sa impart gloantze si rachete in avioane/baze/nave inamice,cand pe mine ma asteapta Sabia in dulap,si alt villain amenintza cu distrugerea lumii.... tongue.gif
"Unsung war" *wink...is it really that good???? blink.gif
ja ja
CyBeR
Unsung War este ceea ce as putea numi apogeul unei serii...daca un eventual Ace Combat 6 ar aparea si ar fi mai bun, eu as ridica statuie celor de la Namco caci ar reusi sa indeplineasca imposibilul.
Toata seria Ace Combat a fost mai mult pe partea de arcade decat pe simulatoare aviatice ceea ce a permis ca producatorii sa implementeze un gameplay mai accesibil si pentru novice si perfect compatibil unui gamepad. De asta eu sustin ca Ace Com si-a gasit un loc in inima mea...Unsung War aduce, pe langa un gameplay extrem de flexibil si usor de asimilat, o poveste extraordinara, un set de personaje carora chiar daca le vezi fetele doar in filmuletele dintre misiuni, stii mereu ca se afla langa tine in aer si chiar te scapa cateodata. Atmosfera din misiuni e geniala, mereu simti gravitatea razboiului si disperarea ambelor tabere, povestea nu e niciodata ce te astepti a fi iar misiunile sunt variate...de la bombardamente strategice la ghidarea printr-o retea radar pentru a face putin spionaj...e un joc ce ar trebui sa dea lectii altor producatori pentru ceea ce se poate obtine cu munca si dedicatie.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2022 Invision Power Services, Inc.