Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Emulator PS2 - MK Deadly Aliiance
Anime-Club Forum > Non-Anime > Games > Fighting Games
noir2501
Are cineva un emulator pentru jocul asta?

Toate emulatoarele pe care le-am incercat au dat rateu cu succes.PCSX2_0_6 este singurul care imi arata un loading screen si apoi se blocheaza. Am citit pe forum la ei ca imi trebuie DVD-ul original de PS2.Am incercat sa ard ISO-ul pe un DVD si acelasi lucru. Se pare ca nu l-am pacalit :twisted:A reusit cineva sa il joace? Am vazut ca multi il au share pe DC, dar nici un emulator.
MuadDib
To bad for you.Dar emulatoare de PS2 sunt niste chesti care nu merg momentan .Si cum am spus mai devreme pacat dar sa sti ca nu este mare lucru MK deadly aliance (dar este superior celorlante din inainte).iti urez succes in cautarea ta pt.emulator de ps2 care merge. :twisted: :twisted: :twisted:
Lumpy
Am reusit eu sa joc MK Deadly Alliance la un preiten care are PS2 si e super ai o gramada de chestii misto plus fataliattiile sunt k-lumea(am vazut la Scorpion si Sub-Zero) si ai stiluri diferite de lupta cu sau fara arme.
noir2501
Pai zi omule si tu, cu ce emulator, de unde? niste detalii ceva.

merci.
Lumpy
Nu stiu daca mi-ai citi cu atentie post-el dar am spus ca are PS2 asa ca nu stiu ce detalii iti pot da doar ca pe PS2 iti trebuie cd-uri originale
Duncan
http://www.zophar.net/psx2.htmlUltimu de jos should do it.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.