Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Captain Tsubasa
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Games/Sports Anime
MaTTh
Hy there.....
A facut acest topic deoarece am observat ca nu va place Captain Tsubasa....
chiar mai rau .....nici nu ati auzit de el...

Deci ....Eu l-am vazut prima data pe RTL2 ..titlul original era (parca)
"Die Tollen Fussball Stars"(scuzati-mi germana :oops: )

Are in total vreo 120 de episoade care sunt grupate in trei perioade
I - Cand Tsubasa era in generala(clasa a 8-a)
II -Cand Tsubasa ii la liceu(clasa a 12-a)
III-Cand ajunge sa joace fotbal profesionist...

Povestea: -se desfasoara in jurul unui copil(Tsubasa Autzura) care vrea sa
devina un faimos fotbalist...
-in drumul sau pentru devenire ....acesta(Tsubasa) trebuie sa
castige alaturi de Nankatsu(echipa lui) cupa la juniori...

Personajele principale: -Tsubaza Autzura-Capitanul echipei Nankatsu.....

-Taro Mizagy - Cel mai bun prieten al lui Tsubasa. Atacantul echipei Nankatsu

-Genzo Wakabayashi (portar)-La inceput este rivalul lui Tsubasa ......
Tsubasa fiind atacantul din echipa adversa si Genzo portarul......
dar cu tipmul intre cei doi se leaga o prietenie shi ajung sa joace in aceasi echipa...

-Tachibana Brothers - Adversarii lui Tsubaza ; Renumiti pentru felul cum coopereaza...
au doua suturi speciale: -Catapulta:Unul dintre ei se aseaza pe spate ,iar celalalt ii sare
pe picioare fiind catapultat in aer unde face o forfecate de toata frumusetea
-Dual Shot:Cei doi frati fug unul langa celalalt pregatindu-si sutul
,iar cand sunt gata se apropie amandoi de minge si trag amandoi deodata in minge
(vezi poza mai jos)

-Misughy -Adversarul lui Tsubasa,un copil bogat ,foarte talentat,care din pacate este bolnav de inima
Singura sa dorinta este sa castige campionatul inainte sa se retraga din fotbal din cauza
boalei sale...

-Cojiro Hyuga - Cel mai mare rival al lui Tsubasa.... Este renumit pentru forta pe care o are
Este capitanul lui Meiba
(tipu asta are o forta ca ayunci cand intra doi deodata la minge shi in acelasi timp Hyuga
trage cei doi sunt aruncati 1-2m )

- Wacashimatzu (portar)- Portarul lui Meiba ....Are centura neagra la karate ...Shi are o agilitate rar intalnita..... ....

In fine ....Sper ca cu acest Topic o sa va trezesc interesul pentru Captain Tsubasa....

Cine totusi va dori ceva imagini ,jocuri si midi-uri din Captain Tsubasa
Sa-si scrie adresa de mail aici...
Diana
Acum ca am vazut poza imi amintesc ca odata cand prindeam Italia1 se difuza anime-ul asta. Dar avea cu totul alt nume. Din nefericire eu chiar nu ma innebunesc dupa fotbal. Asa ca nu l-am urmarit.
Sidonix
Amintiri din copilarie Dle MaTTh ...cam pe atunci l-am vazut ... In afara de subiectul fotbal ,dupa care dragutza nostra otakutza Diana nu prea se "inebuneste",seria este plina de tenacitatea si puternicele sentimente atat de caracteristice japonezilor care atunci poate m-au impresionat.
Pot sa zic ca astazi nu se mai fac animeuri ca pe vremuri......to bad...today's all full of shit.......literally... :arrow:
Demiurgus
Captain Tsubasa, Kimagure Orange Road si Occhi di Gatto (eh? nu stiu daca asa se scrie, numele in japoneza sau engleza nu-l stiu) sunt cei 3 'magnifici' de pe Italia1 smile.gif
Cat m-am uitat la el pe I1 mi-a placut, chit ca multe faze erau exagerate. Avea.....multa pasiune anime-ul asta in el. Mi-ar placea sa-l vad pe tot. Ultima parte, cand ajunge sa joace fotbal profesionist, n-am vazut-o.
bogdragon
In primul rand ca nu am vazut decat cateva episoade si in al doile rand ca nu imi place fotbalul.
Avand in vedere ca serialul este destul de vechi pot sa spun ca se tine destul de bine.
Cea ce mi-a placut la acest serial este evolutia personajelor: personajul principal incearca sa fie cel mai bun, rivali devin prieteni odata cu trecerea timpului si fortati de imprejurari, dificultati din ce in ce mai mari de depasit. (imi aduce aminte de un show obscur pe nume Dragon Ball Z wink.gif )
Avand in vedere vechimea lui numai bine dar nu pot sa spun ca acum m-ar mai interesa sa il vad. (insa inteleg de ce iti place)
memo
Cei de pe Italia 1 (si in general de la posturile italiene) faceau o treaba buna, au dat destul de multe serii. Desii aveau obiceiul sa cam schimbe numele personajelor, titlurile (un motiv pentru care nici macar nu stiam despre ce e vorba cand am vazut titlul topicului, mi-am adus aminte dupa ce am citit descrierea ta). Dar macar italiana mi se pare o limba mai accesibila decat germana sau chiar franceza (pe care o inteleg, dar nu-mi place). Si in plus dublajul era de calitate, facut de mai multe voci, avea "personalitate", nici o asemanare cu dublajele de pe la noi... Iar mie imi placea si vocea tipei care canta melodiile pentru multe dintre seriale (Cristina D'Avena). Chiar, de curiozitate, isi aminteste cineva cum se numea serialul acesta la italieni (cine l-a vazut)?
Balthasar
Si eu cand am prins programele italiene am vazut Captain Tsubasa desi nu prea imi aduc aminte cum se numea la el. Mi s-a parut interesant dar dupa un timp a devenit cam repetitiv la actiune.
sayan->GTO
l-am urmarit cred de vreo 3 ori pe tot plus the roar to World championship.
Dar cel putin primele serii erau dea dreptul plictisitoare sa vezi acelasi meci zile in sir. Au exagerat enorm tragind de fiecare episod.
Oricum a fost misto la vremea aia. Acum insa nu cred ca as mai avea rabdarea sa stau sa vad acelasi meci cite o saptamina, in fiecare zi cite un episod. Apropo pentru pasionatii genului le recomand Wistle (fotbal ceva mai scurt ) Slum Dank (bascket 100ep misto de tot ) Dear boys (bascket e foarte nou). Mai sunt si altele care au ca tema principala sportul dar poate altadata am sa fac o lista a lor.
MaTTh
Deci Yo unu as da (aproape) orice ca sa-l mai vad odata.....
Nu stiu de unde sa fac rost de cd-uri!!!!!!!!
Ranma-kun
Si io am vazut de 2-3-4-5 ori serialul,unele serii mai putin,altele mai mult,in orice caz,a rulat vreo 7 ani pe RtL2 si acuma tot mai ruleaza in Germania pe Tele5,mie mi-a placut foarte mult serialul,imi aduc aminte si de primul episod,cand se muta in noul oras si se duce la nustiu ce scoala(Katzu...?),am mai uitat si eu din el,dar putin,mai mult am uitat numele personajelor.
Pe posturile italiene nu am avut sansa sa il vad,probabile pt ca eram prea mic pe atunci,is curios cum ar fi sunat in italiana,de franceza nici nu vreau sa aud.
Apropo,ce anime-uri mai ruleaza pe posturile de cablu,inafara de RL2 si cele romanesti,mai ruleaza ceva anime-uri?????,va rog sa-mi ziceti daca mai sunt altele,si care,pe ce post????????
Chuppy
Ai gresit cateva nume :
Este Kojiro Hyiuga nu Cojiro Hyuga
Ozora nu Autsura
Misugi
Wakashimatsu
Taro Misagi

In rest totul este bine . Si eu as da orice sa-l vad ...
DMW
QUOTE(Demiurgus)
Captain Tsubasa, Kimagure Orange Road si Occhi di Gatto (eh? nu stiu daca asa se scrie, numele in japoneza sau engleza nu-l stiu) sunt cei 3 'magnifici' de pe Italia1 smile.gif
Cat m-am uitat la el pe I1 mi-a placut, chit ca multe faze erau exagerate. Avea.....multa pasiune anime-ul asta in el. Mi-ar placea sa-l vad pe tot. Ultima parte, cand ajunge sa joace fotbal profesionist, n-am vazut-o.

Oh waw!!!
Exact!
Cat a trecut de atunci?
peste 10 ani, nu?
am inceput cu KOR. Madoka (Sabrina) m-a imbolnavit de anime smile.gif
si nici eu n-am vazut ultima serie din CT. poate acum.... heh.
Chuppy
Daca tot le stiti, nu le aveti din gresesala sau macar niste linkuri de unde se pot lua ?
tenchi
Am vazut si eu seria de vreo 3 ori pe rtl2,asta pe langa Sailor Moon si Dragon Ball.A fost interesanta si sper sa o vad iara.Pentru vechimean seriei animatia e destul de buna, desi nu se compara cu cele noi, it is a "Golden Oldey" care trebuie vazut. 8)
Chuppy
Ii rog pe cei care au vazut acest anime sa spuna care era personajul lor preferat si de ec. PLS!!!!! biggrin.gif
MaTTh
Mie unu imi place de Ryo Wakashimatzu.....
Imi place faptul ce se foloseste de karate pentru a apara....shi nu este numai portar.. acesta la un moment dat chiar fuge in careul advers sa primeasca centrare!!!!
Chuppy
Se numeste Ken nu Ryo. Mie imi place in egala masura de Taro Misagi(pentru ca este mereu in umbra lui Tsubasa desi e aproape la fel de bun) si de Genzo Wakabayashi( da nu pot sa-mi explic de ce, probabil pentru ca este atat de sigur pe el).
MaTTh
da sorry .... am gresit.... apropo... pot sa iti zic sincer ca shi mie imi place de Genzo din Acelasi motiv!!1
Chuppy
Bineinteles ca ai gresit. Eu nu vorbesc prostii. Data viitoare sa ai grija. wink.gif
Claudia
am vazut mai multe episode din Olly e Benji pe italieni. desi nu-mi aduc prea bine aminte personajele, actiunea (l-am vazut demult) stiu sigur ca mi-a placut, desi subiectul se invarte in jurul fotbalului, sport care nu ma pasioneaza laugh.gif
mao
Salut baieti ,eu am vazut serialul la italineni pe canale 5 mai precis mie unul mi s-a parut super captain tsubasa se numea oliver aton alte personaje benji bryce ,marc landers si tom becker ,avea el faze exagerate cu suturi de rup plas dar per total este un anime foarte reusit
removed_on_request_20121227
imi amintesc cand eram mic mic de tot...nu stiu cati ani aveam si nu prea intelegeam story u. imi placea mult... dar numi amintesc mai nimic... imi amintesc in seria cand era mic, ca se antrena prin piatza si ca dupa aia jucau cu o echipa de fete, mai departe numi amintesc. dupa aia stiu ca era seria in care aparea cojiro mare om care ia rupt piciorul si nu mai putea sa joace tsubasa... in rest numi amintesc decat personajele.

si apoi vine sectia jocuri...mmmmm ce bun era ala de pe nes, nu prea stiam eu japoneza dar stiam carei sut pasa drible si ma jucam ca prostu. de obicei luam password u (de vro 60 de semne japoneze) lu fratemiu (si imi lua juma de ora sal scriu de pe foaie) si ma jucam. mil lam luat acum ceva ani si lam jucat iar pe emulator si mia placut. si acum ca miati amintit ma duc sal termin ca niciodata nam avut timpul biggrin.gif biggrin.gif
Uje
Eu eram indragostita de Kojiro Hyuga laugh.gif Imi placea si serialul f. mult dar nu tin minte seria in care ajung sa joace la pro sad.gif Pt mine amintirile se termina atunci cand Tsubasa si Hyuga ajung sa joace in aceeasi echipa (dupa cateva zeci de episoade in care au jucat ei un singur meci - finala a nu-stiu-ce liga - lol...da stiu ca luuuung a fost meciul ala) Plus ca mai si confund C. Tsubasa cu inca vreo doua seriale pe tema fotbalului pe care Italia 1 le dadea pe atunci... Mai tine cineva minte?!?

[quote=memo]Cei de pe Italia 1 (si in general de la posturile italiene) faceau o treaba buna, au dat destul de multe serii. Desii aveau obiceiul sa cam schimbe numele personajelor, titlurile[/quote]

De asemenea, mai aveau obiceiul de a cenzura in prostie desenele animate..=P
Sc0rp10n
Baka, baka, baka.... ieri a fost primul episod pe satelit pe AB1, si eu l-am ratat, l-am ratat..... si asta pentru ca au schimbat programul fara sa anunte nici macar pe site. :x :wb:
linda
in primul rand pt toti fanii captain tsubasa le zic sa intre pe http://dragonballzanim.10.forumer.com/index.php noul site dedicat acestui anime deosebit...si in al doilea rand...acolo puteti gasi adrese de unde puteti descarca serialele captain tsubasa tongue.gif assa ca va astept sa ve inscrieti si mai vb pe site biggrin.gif
Immortality
Am gasit Captain Tsubasa complet serii+filme pe eMule.In limba spaniola. Daca face cineva rost de el,sa ma anunte si pe mine.
L-am vazut acum cativa ani pe italieni.My fav:Kojiro Hyuga. biggrin.gif Really HOT!!!!
Recomand fanilor acestui anime Hungry Heart Wild Striker,facut de acelasi autor ca si Captain Tsubasa.Tot despre fotbal. biggrin.gif
EXODIA
ce ma oftic , ca a pus altcineva site-ul ala acolo ... dar deh asa se intampla cand te misti mai greu si cand uiti sa mai dai pe aici ... well asa ca nu prea am vazut pe aici ... se difuzeaza zilnic pe A+ serialul biggrin.gif dar cred ca este deja episdul 24 biggrin.gif... Oricum mie imi place super mult ... in seara asta a fost meciul din semi-finala al echipei de juniori a Japniei improtriva echipei similare a tarii gazde .. Franta biggrin.gif.. ghiciti cine a castigat ?? biggrin.gif Nipon ... fireste
bob-joe
Da un anime cu un story fbine realizat. Mia placut fmult. Prima oara cand am vazut acest anime a fost pe M6. Era episodul cand jucau japonezii contra germanilor. Nu mai stiu cati ani aveam dar ma marcat fmult faza cand shnider ii da gol lui wachabayashi. Am crezut ca ii va da un banal gol din foarfeca dar na fost asa. Pur si simplu ma fermecat. ohmy.gif Dupa parerea mea e cel mai frumos gol al serialului.
Voi care credeti ca e cel mai frumos gol?
Personajul preferat: Misugi pt ca e un luptator. A jucat fotbal chiar daca era pe moarte. Asta da jucator.
CRISY_ANIME
prima data eu am vazut anime-ul pa A+ si mie mi s-a parut foarte ineresanta povestea, dar mai ales dragostea pentru fotbal a lui Tsubasa Ozora si faptul ca e in stare sa faca orice pentru a juca, chiar daca este grav ranit, ca atunci cand era ranit la umar si a jucat contra lui Kojiro Huega si desi exista riscul de a nu mai putea juca fotbal vreodata;chiar si asa tot l-a batut. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Missa-chan
Ce amintiri imi trezeste anime-ul asta XDD... L-am vazut chiar daca am mai ratat cateva episoade. Dupa ce l-am vazut pot spune ca m-am mai holbat si eu pe la fotbal (da' nu prea des) si pentru prima data am priceput ce se intampla pe teren XD. So...cand spun amintiri neplacute ma refer ca: prima data cand am vazut din anime am vazut la A+ apoi am mers in vacanta in Germania si l-am vazut si acolo la RTL II, dar partea urata era ca mai era si varu-mio (de 3 ani >__>) pe acolo. De fiecare data cand incepea melodia de la inceput (care apropo, la nemti e minunata; e reprodusa de ei) se aseza pe jos langa mine si incepea sa fredoneze (fir-ar ea de voce) si sa dea din cap de trebuie sa ma feresc intr-una sa nu ma nimereasca. Mai erau si faze cand vorbea intr-un si ma intreba de ce face ala asa si ala asa insa am reusit sa vad anime-ul. XDDD Si da, mi-a placut mai als de Hyuga. Imi luasem si postere cu ei de pe la revistele anime din Germania. Erau unele reviste dedicate numai anime-ului "Captain Tsubasa".
Raziel
am vazut toate ep si la fel si colegii mei de clasa si sunt innebuniti dupa el + ca ei IUBESC fotbalul in timp ce eu ceva mai putin,morala acestui anime ar fi "Nu renunta niciodata" sua cam asa ceva ca echipa lui Tsubasa desi era slaba datorita lui si cu putina ambitie au reusit sa devina renumiti in generala si roata se invarte astfel si in urmatoarele capitole si in timpul lor Tsubasa are parte de surprize foarte interesante ca de exemplu cand s-a intalnit prima data cu un fost jucator al Braziliei care a renuntat si lista continua.
MarianDan
[quote=MaTTh,Jan 19 2004, 10:14 PM]
Hy there.....
A facut acest topic deoarece am observat ca nu va place Captain Tsubasa....
chiar mai rau .....nici nu ati auzit de el...

Deci ....Eu l-am vazut prima data pe RTL2 ..titlul original era (parca)
"Die Tollen Fussball Stars"(scuzati-mi germana :oops: )

Are in total vreo 120 de episoade care sunt grupate in trei perioade
I - Cand Tsubasa era in generala(clasa a 8-a)
II -Cand Tsubasa ii la liceu(clasa a 12-a)
III-Cand ajunge sa joace fotbal profesionist...

Povestea: -se desfasoara in jurul unui copil(Tsubasa Autzura) care vrea sa
devina un faimos fotbalist...
-in drumul sau pentru devenire ....acesta(Tsubasa) trebuie sa
castige alaturi de Nankatsu(echipa lui) cupa la juniori...

Personajele principale: -Tsubaza Autzura-Capitanul echipei Nankatsu.....

-Taro Mizagy - Cel mai bun prieten al lui Tsubasa. Atacantul echipei Nankatsu

-Genzo Wakabayashi (portar)-La inceput este rivalul lui Tsubasa ......
Tsubasa fiind atacantul din echipa adversa si Genzo portarul......
dar cu tipmul intre cei doi se leaga o prietenie shi ajung sa joace in aceasi echipa...

-Tachibana Brothers - Adversarii lui Tsubaza ; Renumiti pentru felul cum coopereaza...
au doua suturi speciale: -Catapulta:Unul dintre ei se aseaza pe spate ,iar celalalt ii sare
pe picioare fiind catapultat in aer unde face o forfecate de toata frumusetea
-Dual Shot:Cei doi frati fug unul langa celalalt pregatindu-si sutul
,iar cand sunt gata se apropie amandoi de minge si trag amandoi deodata in minge
(vezi poza mai jos)

-Misughy -Adversarul lui Tsubasa,un copil bogat ,foarte talentat,care din pacate este bolnav de inima
Singura sa dorinta este sa castige campionatul inainte sa se retraga din fotbal din cauza
boalei sale...

-Cojiro Hyuga - Cel mai mare rival al lui Tsubasa.... Este renumit pentru forta pe care o are
Este capitanul lui Meiba
(tipu asta are o forta ca ayunci cand intra doi deodata la minge shi in acelasi timp Hyuga
trage cei doi sunt aruncati 1-2m )

- Wacashimatzu (portar)- Portarul lui Meiba ....Are centura neagra la karate ...Shi are o agilitate rar intalnita..... ....

In fine ....Sper ca cu acest Topic o sa va trezesc interesul pentru Captain Tsubasa....

Cine totusi va dori ceva imagini ,jocuri si midi-uri din Captain Tsubasa
Sa-si scrie adresa de mail aici...
*

Daca ma poti ajuta cu subtitrarile pentru I - Cand Tsubasa era in generala(clasa a 8-a) marianmirceadan@yahoo.com
Mercy

b3leaua
mie unu nu imi place fotbalu dar in schimb animeu merita nota 10+
kuk3
Am vazut Captain Tsubasa mai demult pe A+ si cred ca e super tare
Pacat ca nu sunt asemenea jucatori si in ROMANIA:D:D
Makutta
Eu am vazut doar prima parte a animeului, cand am fost mititel si pot spune ca mi-a placut; super...
Nav
Intr-adevar e un serial care trezeste amintiri placute. Din pacate nu se prea gaseste in lumea p2p.
Nessaja
Grupul Frenchies Subs a inceput sa traduca seria originala, din nefericire au trebuit sa se opreasca la ep. 5 din lipsa de staff.
Seria Road to 2002 a fost tradusa de grupul Ra-Calium. Se poate gasi in format rmvb pe Anime Haven.
nykw_raizen
foarte tare,foarte reusit mai ales seria road to 2002, e primul meu anime vizionat,tin minte k ma trezeam acum 12 ani la ora 6 diminetaza si il vedeam pe rtl2 nici yo nu inteleg dc nu e asa de popular k sigur ar avea foarte multi fani...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.