Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Anime Alucard VS Manga Alucard
Anime-Club Forum > Detaliat > Hellsing
ruxi06
Salutari tuturor!

M-am gandit, totusi, sa-mi dedic primul post unei serii care, pe mine cel putin, m-a impresionat destul de mult, in ciuda discontinuitatii cu care am vazut episoadele, si a faptului ca mai am cateva de cules. (Dar, in fine, ce fac rezumatele de pe net din om...)Oricum, nu am putut sa nu observ o diferenta destul de substantiala intre modul in care sunt depictate personajele in manga si in anime. Bine, nu este vorba aici neaparat de plotline - pentru ca tot poporul stie ca anime-ul doar l-a ciopartit pe cel din manga- sau de grafica. Desi se simte faptul ca Hirano s-a saturat de miciile confuzii privind sexul lui Sir Hellsing si a facut oarecare modificari la sketch designul ei si al lui Seras.Dar ca personalitate, totusi. Cel mai strigator exemplu e Alucard. Sigur, e servitorul familiei Hellsing si al naibii de trigger-happy in ambele. Dar parca, totusi, e mult mai detasat, mult mai compus in anime, si parca tot acolo, nu se accentua la fel de mult conditia sa de monstru, vampir ca toti ceilalti.

Pe de alta parte, Alucard din manga da dovada de un fel de nebunie deliranta si de o cruzime mult mai tipica conceptului de vampir. Este, insa, si un pic mai usor de "citit", dupa cum o arata incidentele din Brazilia.

Oricum, gradul de dementa era de asteptat - doar e Alucard.Scuze de postul lung, dar intrebarea de baza era: voua care v-a placut mai mult, Alucard din anime sau cel din manga?

Zi buna tuturor!
blackinque
Anime alucard e mult mai super facut decat manga alucard. am si eu un episod din manga si, desi e mai mult sange, e jalnic facut, parca mazgalit.
cilu
Stiu ca enecropost ceea cefac eu acum, inviu un subiect expirat dar fiind nou nu am apucat sa imi dau cu parerea in legatura cu cele spuse aici.

First of all, mi-au placut ambele serii si manga si anime... Daca ar fi sa aleg dintre alucard-ul manga sau animat /sweat scuzati expresia, as alege pe primul. E mult mai "bestial" e mai infricosator... Ceea ce face in brazilia e nebunie curata dar nici felul in care il executa pe rip van winkle nu-i de lepadat... mi-a chiar parut rau de acel personaj...
Sidonix
eh...ruxi...trebuie sa intelegi ca diferenta dintre manga si anime e imensa indiferent de titlu...fiecare reprezinta ceva diferit...tu vrei sa faci comparatii intre diferente...cam iluzoriu...
dead man
hmm.... da... de ales intre hellsing manga sau anime... sincer prefer manga, nu atat pentru aspect cat pentru poveste, subiectul ma atras mult mai mult. de la volumul 1 pana la 7 nu m-am putut dezlipi de calc., da recunosc e mult mai violent, dar mai realist. sa fim seriosi alucard este totusi vampirul suprem... si trebuie sa se ridice la nivelul acela.
in anime povestea mi-s-a parut un pic grabita... 13 episode mi se pare prea scurt...
plus manga-ul aduce alte personaje mai interesante.... iar chapter XIII iscariot si vaticanul de altfel e mult mai bine conturat...
iar sincer sa fiu cred ca tocmai acea nebunie, care pare de neoprit si lipsa orcarei umbre de constiinta fac din alucard un monstru sacru cool.gif ...
Ranma-kun
Alucard in Manga si in Anime e cam la fel, si in manga se transforma and stuff dar doar prin volumul 8. Cu toate ca e un pic mai friendly in manga, insa poveshtile sunt diferite, nu ii poti compara, la inceput unde poveshtile corespund comportamentul e acelasi.
IchigoDemon
Hmm...eu prefer anime Alucard
naruto95
mi se pare mai puternic in anime icon_twisted.gif
Eagle Eye
Cred ca prefer manga mai mult.Desi in anime parca Alucard era mai diferit,in manga parca ar fi dus la un cu totul alt nivel(Brazilia sau faza cu portavionul).
Desi multe faze din anime as fi vrut sa le vad in manga(ca incidentul din metrou cu Anderson),manga parca face o treaba mai buna si te tine cu adevarat in suspans.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2022 Invision Power Services, Inc.