Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Painkiller
Anime-Club Forum > Non-Anime > Games > Action Games
CyBeR
Heaven's got a hitman!

Asta vezi la inceput si-ti dai seama pe parcurs si de ce.Stie careva cand iese jocul asta ca eu nu ma mai satur de demo.L-am terminat de cateva ori,m-am ofticat de multe ori dar cui ii pasa?Engine-ul fizic merita toatra lauda iar de arme nu mai zic in special prima.
SebyTheDragon
Lasa prima....

Ca nui cine stie ce....ce zici de Chaingun????

Oricum...jocul e pur si simplu PERFECT!!!

Ai un feeling de Quake unu....horda de monstri care vin incontinuu,....spoiala in toate directiile...cu balta de sange si tot tacamul...ce sa mai jocul e super!!!

Armele desi putine sunt originale....cel putin staksul...e criminal...cad ii proiectezi pe aia in pereti....cu dita mai tapusa in ei! :twisted:

PS: ai luat macar toate cardurile??
Mad_Dan
Ok, try this :

Golden Card Haste X8

Golden Card Speed

Golden Card Dexterity

Nivelul cu orasul din evul mediu.

Arma 1, Foc 2 in un monstru de la o distanta apreciabila, activare Golden Cards, in timp ce vine monstrul prin aer, schimbare pe shotgun, tras in monstru de jos in sus pt a ii da momentum, schimbare pe stake gun, lipire monstru cu Bullet Time de podeaua unui balcon, tip lustra. :wink:

Foarte artistic, mai ales pe un demo. Jocul asta....RULZ!

+ca pt cei care nu stiu, arma 5, in timp ce trageti cu foc 2, apasati foc 1 pt a lansa tot discul de shuriken electrificat. Eficient pt a omori un grup imens de monstrii biggrin.gif
shuin
mi-a placut jocul dar mi se bloka mereu in nuj ce nivel din capitolul 2, si nu am putut sa-l mai joc.

trebuie sa mentionez ca bossul de nivel din kapitolul 1 mi-a placut f mult. era cat 3 etaje. pacat k n-am putut sa-l termin
Scorpio
Shuin.....toti boss-i sunt de 3 etaje biggrin.gif biggrin.gif....iar ca sa-l termini vezi daca nu gasesti un savegame pe net...si-l bagi la tine...sau daca ai prieteni care l-au terminat cerele salvarile...si joaca de la o salvare de dupa partea care ti se bloca
cilu
Am jucat acest joc dar sincer nu m-a captivat prea mult. Senzatia ca Serios Sam sa facut multi urmasi se vede peste tot..... ca au bagat 2-3 elemente in plus, dar feelingu e acelasi, intri intr-o zona cureti tot ce prinzi treci mai departe etc etc etc......

Verdictu meu, - This is recycled Serious Sam
Sidonix
eh...songu lu Judas Priest - Painkiller e giugiuc biggrin.gif ...jocu..e penal...cin dse stringeau hoardele de monstriciatoli mi se bloca comp...dupa primele stagii m-am lasat pagubash...

Serious SAM I AM rulz /happy.gif ...canon rulzz :twisted:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.