Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: OMF Battlegrounds
Anime-Club Forum > Non-Anime > Games > Fighting Games
Mad_Dan
Ok, nu dati, mila!

Pana acum stiu un singur om caruia ii place jocul. Eu biggrin.gif

Are un stil mai aparte, full 3D, dar are un sistem de combouri foarte dezvoltat, sunt o multime de combinatii si combourile pot depasi cu usurinta 20 de lovituri.

Daca ati jucat prima versiune cand a aparut in decembrie anul trecut, au scos o tona de patchuri care schimba complet jocul. La inceput nici mie nu prea mi-a placut, dar dupa ce au facut retusarile etc., imi place la nebunie.

www.omf.com desi nu spune prea mult, are niste poze si filme.

http://omfmausoleum.omffansites.com/main.php Aici e un site dedicat jocului. La combos sunt niste videouri cu combouri de 30-40 lovituri care se pot face.Ok, imi place jocul la nebunie si tre sa mai gasesc pe cineva. Are you out there?I hope biggrin.gifCamera este din spate, fixa. Nu are mouse control, tot este din taste.

Suport multiplayer -partea super, pana la 16 jucatori deodata. Am jucat o data pe serverele straine cand eram 16, haos total. Desigur, asta nu impiedica meciurile 1v1.Ok, inchei aici si my fingers crossed, sper sa va placa smile.gif .
MaTTh
pot sa zic ca shi mie mio placut.. da lam sters...i destul de misto la grafica shi combouri..

My favourite player : Katana
Mad_Dan
Vreau sa joc in retea sad.gifEu joc cu Chronos si Mantis.Trebuie sa joc, sunt dependent de jocul asta :oops:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.