Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: de unde faceti rost de manga?
Anime-Club Forum > Ro Anime > General Manga
Zink
De unde faceti rost de manga?Depe piata romana vreau sa zic.....

cele care le am eu :shock: sunt din alte taramuri...m-am plictisit de ele..::yawn!::

Vreau ceva nou! Dar dau numai de witch,razor nu stiu cum....si alte porcarii....de unde faceti rost de manga? de unde? de unde?
Urfe
Poti incerca pe la Hollywood Music and Film (hentai tradus in franceza).

Am vazut niste reviste hentai cu CD la magazinele din Bucuresti N (gara). In rest nu stiu.

Sau la centre japoneze. In Brasov au.



Exista o tona de site-uri, ftp-uri si canale irc cu f-servere.



Vezi la link-uri utile (daca Balthasar si-a facut datoria de a le ordona). Sau foloseste pur si simplu google pentru titlul cautat. Sigur gasesti ceva.
Ranma-kun
Zink... in romania n-ai de unde sa cumperi manga-uri originale, chiar daca ai bani, nu se vand, suntem o tzara de lumea a treia, pana si in Bosnia vand manga-uri si merchendise legat de anime-uri, nu cine stie ce da vand, pana si in Bulgaria, stiu pentru ca am vorbit cu fani din tzarile respective, de Albania nu sunt sigur, dar noi stam cam pe ultimul loc in europa din punctul asta de vedere, noi si cu cei din Republica Moldova, adevarul este ca suntem pe penultimul loc din punct de vedere al civilizatziei si economiei, ne intrec moldovenii, si suntem campioni la mortalitatea infantila... yay... suntem si noi la ceva primi :?

In fine imi cer scuze pentru aberatzie, manga-urile noi le downloadam, daca vrei linkuri du-te la topicul de site-uri, am pus zeci chiar sute de linkuri acolo, si descrieri, uita-t peste ele.
Cascabel
Punct ochit, punct lovit XD. Din pacate Ranma-kun cam are dreptate sad.gif DAR speranta moare ultima. N-ar trebui sa ne complacem intr-o chestie de genul "la noi nu exista manga". Nerver say never. Si totusi... ca sa ajungem si noi la zi in lumea manga, cam avem nevoie de un element esential: bani. *silence* Asa ca, intr-adevar... pe moment numa' linkurile sunt de noi XD
jkno
Cei de la mangashop aduc manga: http://www.mangashop.ro . Pornim si noi pe drumul cel bun doar ca foarte incet.
Cascabel
wow... uhmm... Im impressed... blink.gif

edit by axi: Cascabel, incearca a aduce prin posturile tale ceva nou discutiei sau a participa la discutie, posturile de 3 cuvinte care se abat de la tematica discutiei nu aduc nimic interesant forumului. nu lua asta ca ceva impotriva ta, e doar un sfat. ptr ca esti de putin timp pe la noi, e ok, insa mai multa atentie pe viitor. posturile tale reprezinta imaginea care ti-o formezi pe forum, lumea te percepe in fct de posturile tale, si vrei sa ai o imagine buna, nu?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.