Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Anime-Club
Anime-Club Forum > Arhiva > Arhiva > Anunturi
chibimox
Intr-un sfarsit s-a intamplat :

- avem host platit
    - deocamdata pe 3 luni

- 4 euro / luna

- 500M

- trafic 5G/luna

- 20 conturi de email
      .. suna urat dar e temporar

- voi face o pagina unde se vor trece toate contributiile si cheltuielile .. aceasta pagina va fi disponibila doar celor care vor contribui

Initial ideea era daca tot sa ne mutam sa facem si trecerea directa pe portal dar din pacate DAPul face valuri prea mari si prea dese asa ca am decis sa mutam totul aici exact in forma care era

Rog pe cei care aveau avatar sau semnaturi ca link la ceva de genu http://roanime.dap.ro/forum/... sa il schimbe si eventual daca nu se regaseste aici sa anunte la Probleme tehnice. Postarea acolo este valabila si pentru noul val de probleme biggrin.gif:D

enjoy
zeri
Sigur sunt suficienti doar 5GB/luna? Nu stiu exact cat trafic poate face un forum dar mi se pare cam putin...

Btw...pe ce host suntem acuma? DAP-ul avea probleme din cate am inteles din cauza chinezilor care au dat navala cand au vazut hosting gratuit de 100 MB smile.gif...fir-ar ei sa fie smile.gif

Cat despre contributii...cum, cand, unde, cat? biggrin.gif
Coyotee
Host-ul nu mai este DAP,

este HostingProvider.ro
LArSON
Poate ar trebui să faceţi ceva şi cu site-ul ca să nu mai depindă de IE (nu de alta, dar eu nu vreau să renunţ la Netscape dec?t poate pentru Mozilla :twisted: )
Majin
wtf??aline,tu ce cauzti aici??dupa ce ai facut crezi ca mai vrea cineva ceva de la tine????

ANUNT:pt cei care nnu stiu Alin Moiceanu este Mangaboy!!!!!

gomen....mam l;asat purtat de val.cu cati bani sa contribuie si nenea majin?
Lumpy
Ok eu sunt disponibil cu cativa bani daca e ceva pot contribuii si eu...Majin puteai sa scrii ceva in legatura cu topicu si dupa aia sa ne spui ce-i cu mangaboy
Duncan
Cam peste o zi , maxim doua de la postu asta o sa existe anime-club.ro , si sper , un site nou , daca e aprobat de chibi smile.gif O sa existe si un subdomeniu folosit ca mirror , unde o sa se faca un fel de filesharing si probabil unde chibi o sa urce poze & other stuff ca sa tinem usage-u de trafic mai mic. Probabil chiar si ceva banner exchange cu niste magazine de anime online , ca sa avem cu ce plati hostingu dupa aia.
chibimox
Da .. Duncan s-a oferit sa se ocupe de niste pile pt domeniu .ro biggrin.gif si sa vedem despre spatiu aditional ... Despre banner exchange trebuie vazut cum le facem sa nu deranjeze lumea .. eventual putem sa recurgem si la Google Ads .. mai vedem
SebyTheDragon
E buna ideea cu publicitate...mai ales daca e legat de anime!!

Ok...sa vedem la intalnire cam la cat se ridica cheltuielile..si cam cat ar fi frumos sa dam! :wink:

Oricum...merge anime-club....ne mai lipseste doar clubul...ca anime...deocamdata avem... laugh.gif !!
^Dash^
Dadadadad... biggrin.gif Cred ca acum ar trebui sa ne gandim si unde inchiriem un spatiu sa facem si clubul! laugh.gif ...just dreamz!

Hmm...ooke..si cine da, unde da ...si cand da bani? si alte chestii? eu vacantza asta plec sa mah imbat! ASHEA CA i gotta' know cand mah intorc TREAZ...

:? Banger! am ramas fara cuvinte! lol
Bawmwolle
Mie unul nu mi se pare ca suna chiar atat de rau .biz .

biggrin.gif

PS:Mangaboy aka Alin Moiceanu, mori!
CyBeR
Ok,I'm ready to jump in with some loot.Just say how much,when and where.

Si chiar nu suna chiar asa rau .biz
Duncan
Probabil ca nu , dar de ce sa-l pastram cand oricum o sa avem .ro. Din cate am inteles , .biz-u a fost doar un bonus la pachetu de hosting...
Ranma-kun
Eu deabea ashtept sa avem .ro, .biz nu-mi prea place, era vorba sa luam .net, dar oricum, .biz-ul e un bonus, si ala va ramane oricum, pentru ca suporta doua domenii la aceeasi adresa cred, deci pastram si .biz si luam si .ro, oricum, eu m-am apucat de grafica and stuff, am timp sa lucrez la ele pt ca am ramas momentan fara isp :cry:

P.S. .. eu am mai postat pe aici parca, nu o fi ajuns postul :?, sau mi l-a sters cineva, anyway, don'

t do it again tongue.gif
DMonk
OMG! Bad news people. This is right from the horse's mouth...

Chibimox and Coyotee are planning to NUKE us all!!

This is bad. We must do something to stop this! A.. any ideas...?

Do radioactive cats have eighteen half-lives?
Scorpio
E super ca avem un host al nostru. Acuma singura problema ar fi traficul ala de 5gb....sa nu fie cam mic.

Cu plata...pai 4euro/luna nu mi se pare chiar asa de mult dat fiind cati suntem si mai ales cat sunt in bucale. Ar fi o idee ca pe luna sa se grupeze 4 insi si sa puna cate un euro...sau unul singur care sa puna 4.....si prin rotatie o sa contribuie fiecare.

Dmonk......fa si tu un post din care sa rezulte ceva...daca nu...numai fa :?
zeri
Sau dam toti acuma o suma....iar cel care strange banii sa plateasca pe mai multe luni in avans.
Scorpio
Da..........dar cat? Ca n-o sa impartim la cati suntem(200 si ) ca oricum activi suntem max 35........si din aia cati pot.......deci trebuie facut un sondaj.
zeri
Pai sa zicem ca dam fiecare 50.000. Trimitem prin posta sau ceva de genu si chiar daca se strang bani prea multi se folosesc la altceva...sa fie un fond acolo asta conteaza.
SebyTheDragon
Merge ideea ...Bani sa ramana la Chibi...cred ca nu e cineva care nu are incredere in el... laugh.gif !!
Kataracta
vor plati astia care au chef. nu o sa fie nimeni fortat. Nu cred ca vom fi prea multi(vreo 10-15 max) Oricum ar fi de ajuns zic eu.

Despre sondaj nu cred ca are rost. Oricum vom vedea in prima luna cine poate sa dea si cine nu.
Duncan
Pentru ca am sperat ca voi obtine .ro-u gratis , procesul de inregistrare a fost incetinit un pic , spre dezamagirea mea. Oricum , suntem pasabili de discount , asa ca saptamana viitoare cand ma duc sa platesc , sper sa-i dea drumu.
Audron
oricum, daca ar fi sa trimit, pe ce adresa ar trebui?si cam 50 .000 pe luna?

nu pare mult. doar adresa sa mi-o spuneti. faza e daca avem atata incredere in posta.
DMonk
Re:

Dmonk......fa si tu un post din care sa rezulte ceva...daca nu...numai fa

Sorry Scorpy,

In ziua aia cei din Bucuresti avuseram intalnire (ca in fiecare joi), si pe scurt.. it's an inside joke.. no brainer.. o sa-ti dai seama despre ce era vorba cand o sa se intample.

Ar fi fost mai amuzant daca mai intra cineva in joc, mai ales ca a fost 1 aprilie... si cele mai bune pacaleli de intai se fac pe doi. smile.gif
chibimox
Hehe DMonk se pare ca eu am fost mai slab ca m-ai prins biggrin.gif:D

Despre plata hostului/domeniului vreau sa facem in felu urmator :

- mai intai sa vedem luna asta cat ocupam din banda de 5G si daca mai avem ceva cerintze (nu uitati .. suntem in perioada de trial asa ca trebuie tostat tot ce se poate)

- apoi refacem cerintzele de banda sau eventual de conturi de e-mail astfel incat sa fiim multumiti si platim pe 6 luni si la interval de 6 luni

- 3.99E / luna - 6 luni ajunge in jur de 1 mil

- sigur putem sa tinem suma asta odata la 6 luni in cativa oameni .. ma refer la cei care muncesc si au salar biggrin.gif si carora le este oarecum mai usor sa dea un 2-3 sute odata la 6 luni

- dar sunt sigur ca or sa vrea si altii sa plateasca biggrin.gif:D si o sa se ajunga sa fie "prea multi bani" biggrin.gif:D:D(daca exista asa ceva) .. ce facem atunci ?

- cum o sa imi trimiteti banii ? .. personal sau pe card iar evidentza lor va fi vizibila celor care au contribuit.

va urma
Audron
pai daca ar pune fiecare 50.000 la cti sunt activi... s-ar strange. si adca se strang ceva mai multi... ori facem un cont sau ceva...ori strangem si pentru celelalte luni daca se strang in plus.

daca am face un cont ceva... ar putea iesi multe chestii. de exemplu daca am pune 50... si apar anime-uri cool(nu ca m-as pricepe eu prea mult, ca nu prea ma uit inca, dar mi-a placut rememberance) le cumparam daca nu pot fi downloadate si face unul copii la cr-writer sa le avem toti. sau ceva de genul asta. mai veniti si voi cu idei.
morebla
La ideia lui Audron as contribui si eu smile.gif ... [spoiler:f5ad4c4f12] este cineva care face dvd-rip-uri :?: [/spoiler:f5ad4c4f12]
Audron
cd-uri sa poata face... ca dvd-uri nu stiu cati pot citi. eu nu. dar daac multi puteti citi si astea... eu nu ma supar.
Zink
Felicitari pentru upgrade! Dar imi placea cum arata forumul vechi....era mai simplu.....nu te rataceai.
CyBeR
De 10 minute tot caut butoanele.E culmea cum a ajuns. biggrin.gif Arata oricum foarte misto.Felicitarile mele.Imi place! :twisted:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.