Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sir Integra Hellsing si Alucard
Anime-Club Forum > Detaliat > Hellsing
Pages: 1, 2
roroishere
Baza anime-ului este defapt loialitatea, devotamentul. Consider ca asta apreciaza Allucard. Cand s-au intalnit [pacat ca nu imi amintesc exact cuvintele], Integra i-a zis ceva de genu :"Eu sunt Integra Helllsing, liderul corporatiei Hellsing! As prefera sa mor decat sa las un vampir sa imi ordone!Taci! Nu voi renunta niciodata! As prefera sa mor decat sa ma las pagubas! Asta este datoria mea, ca lider al acestei organizatii!". Cred ca asta l-a determinat pe All sa o accepte ca si stapan. Daca nu avea incredere in cuvintele ei, nu era devotata acestei organizatii, Allucard nu cred ca ar fi acceptatat-o ca si stapan.
Pana la urma, cred ca ca ii place ceea ce face. Scopul lui nu este de a proteja Marea Britanie, ci de a gasi o creatura aproape la fel de puternica ca el, pentru a-si satisface "orgoliul". Poate adrenalina? O persoana sadica! care adora sa-i tortureze pe ceilalti. Fiind in acest serviciu, are posibilitatea.
Deci sunt mai mult ca sigura ca el nu simte ceva pentru Victoria si nici pentru Integra. Acum, nu as putea raspunde la intrebarea "de ce a trasnformat-o pe Victoria in vampir?" Poate din cauza ca dorea sa traiasca atat de mult? Posibil.
Insa Allucard ramane unul dintre cele mai misterioasa personaje pe care le-am vazut.
KittyTeea
Am vazut si eu animeul si mi-a placut destul de mult sa fac si un AMV cu Alucard. Dar nu sunt tocmai de acord cu ce ai spus. Eu cred ca Alucard apreciaza mai curand increderea in sine si capacitatea de a-ti asuma raspunderea pentru deciziile luate. De exemplu cand o intreaba pe Victoria daca e de acord sa devina vampir.

Cat despre scopul lui s-ar putea sa-si doreasca sa moara. Cand il invinge pe Anderson parca spune ca el nu va putea fi ucis decat de un om nu de un monstru.
MsMouse [:S]
nu stiu ce sa zic...fiindca se stie clar ca alucard a fost si conte deoarece in primele 2 episoade din ova-uri cand arata cum l-a capturat Van Hellsing i-a zis ceva de genul "te-a parasit si iubita" iar Integra cand este nedumerita de ce a transformat-o pe Victoria in vampir a zis ca "devenim sentimentali...alucard regele noptii..nu..de fapt ai fost odata conte" iar in ultimul ova (al 8-lea) aparut dupa ce alucard a aliberat armata de spirite pe care le-a inghitit, este prezentat sub forma lui reala, iar Integra ii zice "bine ai revenit conte" iar el ii zice "bine te-am gasit contesa" or some kind of...deci..nu stiu ce sa zic biggrin.gif daca a fost doar ceva asa aiuristic sau chiar are o legatura..parerea mea dupa ce am vazut asta este ca poate e ceva mai mult, desi iti vine greu sa crezi ca poate fi vorba de iubire daca gandesti logic..
BloodSamurai
QUOTE(MsMouse [:S�)
,Oct 30 2011, 01:43 PM]
nu stiu ce sa zic...fiindca se stie clar ca alucard a fost si conte deoarece in primele 2 episoade din ova-uri cand arata cum l-a capturat Van Hellsing i-a zis ceva de genul "te-a parasit si iubita" iar Integra cand este nedumerita de ce a transformat-o pe Victoria in vampir a zis ca "devenim sentimentali...alucard regele noptii..nu..de fapt ai fost odata conte" iar in ultimul ova (al 8-lea) aparut dupa ce alucard a aliberat armata de spirite pe care le-a inghitit, este prezentat sub forma lui reala, iar Integra ii zice "bine ai revenit conte" iar el ii zice "bine te-am gasit contesa" or some kind of...deci..nu stiu ce sa zic biggrin.gif  daca a fost doar ceva asa aiuristic sau chiar are o legatura..parerea mea dupa ce am vazut asta este ca poate e ceva mai mult, desi iti vine greu sa crezi ca poate fi vorba de iubire daca gandesti logic..
*Exact ea ii spune "bine ai revenit conte" iar el ii zice "bine te-am gasit contesa". Deci vom vedea pe parcurs, desi e cam clar ca se folosesc unul de altul. Din flashurile vechi cand a intalnit-o pe Integra a gustat din sangele ei si a a zis ca la asemenea gust de sange de virgina e gata sa faca orice si atunci Integra a inceput sa ii dea ordine .Alucard este si va ramane momentan Diavolul din anime si se joaca cum vrea.
E ceva mai curios de trecutul lui ca arata un flashback (negru) cu niste prieteni-gasca si zice (Alucard) ca le-a tradat loialitatea, nu a avut tarie ceva in genul asta (inainte sa devina monstru in felul asta zice), si din umbrele personajelor nu pareau sa fie chiar nazistii . Oricum e un anime COOL.
Eagle Eye
QUOTE(BloodSamurai @ Nov 4 2011, 01:56 PM)
Exact ea ii spune "bine ai revenit conte" iar el ii zice "bine te-am gasit contesa". Deci vom vedea pe parcurs, desi e cam clar ca se folosesc unul de altul.  Din flashurile vechi cand a intalnit-o pe Integra a gustat din sangele ei si a a zis ca la asemenea gust de sange de virgina  e gata sa faca orice si atunci Integra a inceput sa ii dea ordine .Alucard este si va ramane momentan Diavolul din anime si se joaca cum vrea.
E ceva mai curios de trecutul lui ca arata un flashback (negru) cu niste prieteni-gasca si zice (Alucard) ca le-a tradat loialitatea, nu a avut tarie ceva in genul asta (inainte sa devina monstru in felul asta zice), si din umbrele personajelor nu pareau sa fie chiar nazistii . Oricum e un anime COOL.
*Exact la faza cu flashback.ul ma gandeam si eu..prea multe nu poti sa deduci,dar ar putea fi locuitori din Transilvania..poate aflam in cateva zile biggrin.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.