Baza anime-ului este defapt loialitatea, devotamentul. Consider ca asta apreciaza Allucard. Cand s-au intalnit [pacat ca nu imi amintesc exact cuvintele], Integra i-a zis ceva de genu :"Eu sunt Integra Helllsing, liderul corporatiei Hellsing! As prefera sa mor decat sa las un vampir sa imi ordone!Taci! Nu voi renunta niciodata! As prefera sa mor decat sa ma las pagubas! Asta este datoria mea, ca lider al acestei organizatii!". Cred ca asta l-a determinat pe All sa o accepte ca si stapan. Daca nu avea incredere in cuvintele ei, nu era devotata acestei organizatii, Allucard nu cred ca ar fi acceptatat-o ca si stapan.
Pana la urma, cred ca ca ii place ceea ce face. Scopul lui nu este de a proteja Marea Britanie, ci de a gasi o creatura aproape la fel de puternica ca el, pentru a-si satisface "orgoliul". Poate adrenalina? O persoana sadica! care adora sa-i tortureze pe ceilalti. Fiind in acest serviciu, are posibilitatea.
Deci sunt mai mult ca sigura ca el nu simte ceva pentru Victoria si nici pentru Integra. Acum, nu as putea raspunde la intrebarea "de ce a trasnformat-o pe Victoria in vampir?" Poate din cauza ca dorea sa traiasca atat de mult? Posibil.
Insa Allucard ramane unul dintre cele mai misterioasa personaje pe care le-am vazut.