Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Comic Con Aftermath
Anime-Club Forum > Ro Anime > Cafenea
Animal
Mi sa parut cam trist ca nu exista nici un topic dedicat "aftermath"-ului la acest eveniment, so...here it is. Eu am fost duminica si mia placut. Am facut poze la toti cosplayeri(sickest darth maul costume) si mam simtit bine la eveniment.

Daca a mai fost cineva la ComiCon va invit sa va impratasiti experienta aici sau daca e interes o sa fac un "review" mai lung cu experienta personala la eveniment cu The good and The bad.
dgmikep
It was bad...
Cand faci ceva doar pentru bani, aici ajungi...
dopamine
Am fost si eu duminica.. Dat fiind ca sunt o lenesa , am ratat spectacolul de cosplay. Mi-a parut rau, sincer ca am dat banii pe bilet. Am vazut cativa cosplayeri, dar foarte putini care au facut ceva cu adevarat reusit. In rest, standuri cu produse la preturi exagerate (imo) si ... multa lume. Not worth the money.
Mumusan
QUOTE(dgmikep @ Apr 5 2013, 08:05 AM)
It was bad...
Cand faci ceva doar pentru bani, aici ajungi...
*


True enough ... f**k'em dry.gif
... si cand te gandesti ca alti au dat 35 de lei pe bilet.


Anyway, m-am simtit bine la eveniment, dar nu m-am omorat dupa el si nu prea mi-a convenit ce au avut ei de oferit, plus ca daca nu aveai bilet platinum/gold, erai rugat sa parasesti sala de amfiteatru, cand au fost panel-uriile cu invitati speciali. Multa imbulzeala si cam atat, mai nimic de vazut.
Clayton_Plainsboro
QUOTE(dgmikep @ Apr 5 2013, 08:05 AM)
It was bad...
Cand faci ceva doar pentru bani, aici ajungi...
*



You sir, deserve to be quoted twice in this thread!

Nu ma asteptam la cine stie ce de la Comic Con si nici nu voiam sa merg. Am mers numai pentru a escorta cateva persoane care au venit special pentru eveniment.
Bine ca am fost acolo pentru a le oferi ceva consolare dupa dezamagire...
EddieB
Well, mie mi-a placut. Am venit tocmai din Craiova pentru ComicCon tongue.gif Of course, se putea si mai bine I guess. Am mai fost la Nijikon 2011, mi s-a parut mai fun...
Alexander
Haters gonna hate. Meanwhile luffy:

user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.