Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rezident Evil
Anime-Club Forum > Non-Anime > Games > Action Games
Yoshi
Oare pe cati v-a impresionat chestia de la inceput unde scria pe un fundal sumbru "This game contens scenes of explicit vilence and gore" ....presupun ca nu prea multi.

Mai sunt oare printre voi care sa isi aduca aminte de sadismul si originalitatea jocului sau de zombi care te prindeau pe la geamuri sau la coturi , sau de caini ,ciori (care isi fac aparitia ca inr-un film de Hichcock) , Hunterii sau Lickerii care iti luau capul de parca ar fi fost un sport(Head Cut Trial), puzel-urile sau de boshi finali cu transformarile lor cu tot , de BOW sau de Nemesis cel obsedat de "STARS"Traiasca G Virus......................traiasca T Virus

Traiaca biohazard......................traiasca Rezident EvilRezident evil a fost primul joc pe care l-am jucat pe Play Station a vostru care a fost?

Sa discutam despre seria Rezident Evil , ce intrebari aveti, ce nu intelegeti, etc.
zeri
Resident Evil mi-a placut la nebunie. Am jucat doar 2 si 3, primul nu am apucat ca nu il aveam iar acuma ca il am numai am timp si probabil rabdare sa il joc tinand cont grafica lui.Trebuie sa apara Resident Evil 4...abia astept sa iasa si versiunea pentru PC.
Yoshi
Nu nu cred ca Biohazard 4 o sa apara si pe PC(Biohazard 0 e pe GC si nu pot sa fac rost de el :cry: la fel si pt B4)

Ai jucat Rezident Evil Code Name Veronica?

Petrsonajele principale sunt Claire si Chris Redfield jocul arata bine.Referitor le Rez 4 am vazut si eu niste poze ..no coment.. este o adevarata lupta pentru supravetuire (shoot or be eaten) jocul este iesit din comun de sadic (cu drujba :twisted: )

si cica ar mai fi o parte - defapt un remake la Rez 1 -Rebirth din nefericire tot pe GC

Si mai este una pe PS2 trebuie sa apara pe 30
MuadDib
Zeri urasc sati spun dar nu cred ca va aparea resident evil 4 pe pc deoarece singurile Rezident-uri 4 care le stiu sunt pe PS One (survivor 1) si pe Nintendo game cube (care apare abia anul acesta si se nimeste biohazard pentru care nintendo are licenta exclusiva de anul trecut).

Poate tu ai facut confuzie cu Rezident Evil Outbreak cunoscut si sub numele de Online care apare anul acesta in vara.Il astept cu nerabdare deoarece sunt un fan inrait al acestei seri a Capcom.
SebyTheDragon
Inca o data ...capcom...se baga la bani...ca de obicei...prefera sa vinda licenta la nintendo..sau la mai stiu io cine...pe bani grei....si sa ne lase pe noi cu ochi in soare....

Jucat-am Rez 1,2 si 3!!

2 este masterpiceul acestei serii...nu cred ca va fi vreodata depasit...

Din pacate ...cred ca aici se incheie...seria pt mine...dah ...astia, varianta de pc ...nu prea stiu ce insemna..Oricum superb joc din toate pct de verdere...mai putin controlul..care devine iritant...daca nu te obisnuiesti...!!! :wink:
MuadDib
Ai dreptate SebyTheDragon in legatura cu licenta pt. BIOHAZARD care are cele mai reusite Rezidenturi cum ar fi: prima parte (director's cut),doiul care a fost favoritul meu ,treiul a avut niste idei inovatoare caci te puteai feri tu la bosi (NEMESIS cel mai tartan BOSS dupa mine din orice joc),Rezident Evil X -code name veronica este superb.Urasc sa vad cum pe PS2 vor scoate numai porcarii ca SURVIVOR si pe Nintendo game cube vor apare toate celelante parti superbeale seriei .

Sper sa ma consolez cu un Rezident Evil Outbreak.
zeri
Mda...eu sunt limitat la experienta de pe PC si d-aia incurc titlurile jocurilor. Am jucat si eu RE2 si mi-a placut tot mai mult ca RE3...avea o atmosfera mai misto facuta.
Yoshi
Peste cateva zile va iesi Resident Evil Outbreak biggrin.gif biggrin.gif Va aparea in Japonia pe 30 martie
MuadDib
Bad luck zeri ca ai apucat sa joci numai rezident evil 2 si 3 eu am terminat toata seria aproape a mai ramas Rezident evil zero si Outbreak :twisted: :twisted:
Mad_Dan
Res Evil 2 : sef de pleasca gigantica cu gura care de-abia incapea in tren si cu tentacule care se scurgea pe dinafara, care nici nu se explica in joc cum a putut ajunge acolo ditamai chestia, dar nu conteaza , cat de perfect a fost, super, etc. :twisted:
MuadDib
Oameni vrea cineva RSIDENT EVIL OUTBREK pt PS2 ?

Daca il vrea cineva sa-imi spun ca se poate aranja

Eu unu am ajuns la al 5 capitol este superb nu am ce spune
noir2501
Referitor la Resident Evil 1: are cea mai tare grafica dintre toate 3. Treaba e sa il joci pe un voodoo 1 sau 2 cu glide. Se vede superb. Pacat ca nu se mai gasesc placile astea decat aruncate pe undeva. Daca puneti mana pe asa ceva, incercati. RE1 dupa parerea mea e cel mai tare la toate.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.