Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Zilele Culturii Japoneze @ Ura
Anime-Club Forum > Forum > Anunturi
Reactive
user posted image

Centrul de Studii Romano-Japoneze are placerea de a va invita in perioada 7 – 11 mai 2012 la Zilele Culturii Japoneze de la Universitatea Romano-Americana (Bd. Expozitiei, Nr.1B).

Astfel, pe data de 7 mai incepand cu ora 18:00, sunteti invitati sa luati parte la una dintre cele mai spectaculoase parade de kimonouri organizate in Romania, realizate cu sprijinul Asociatiei Radacini Culturale. In Aula Universitatii Romano-Americane vor putea fi admirate peste 40 de kimonouri.

Pe data de 8 mai, incepand cu ora 18:00, la Sala Senatului Universitatii Romano - Americane, doamna profesor Mirela Murgescu ne va introduce in lumea fabuloasa a lui Satoshi Kon.

Ziua de miercuri, 9 mai, este dedicata artelor martiale japoneze. In Aula Universitatii Romano-Americane, incepand cu ora 18:00 veti putea fi martori la demonstratii de: Ninjutsu, Karate, Kempo, Aikido. Eveniment realizat cu sprijinul Clubului Sportiv Cavaler Aikido.

Joi, 10 mai, aniversam impreuna 7 ani de la infiintarea Centrului de Studii Romano-Japoneze printr-un Workshop de Manga realizat cu sprijinul Asociatiei Radacini Culturale, Haramichi-RO, la ora 17:00.

Incepand cu ora 19:00 in Aula Magna a Universitatii Romano - Americane se va desfasura Gala de Premiere a Cursantilor CSRJ. Evenimentul va fi prezentat de catre Sebastian Munteanu si Iulia Tucma.

Seria de evenimente se va incheia vineri, 11 mai. Centrul de Studii Romano-Japoneze si HotPot va invita sa descoperiti tainele Bucatariei Japoneze impreuna cu Marui Sensei de la ora 12:00.

La Sala Senatului Universitatii Romano - Americane avem onoarea sa va invitam la conferinta cu tema “Budismul japonez. De la inceputuri pana azi” sustinuta de domnul Stefan Liiceanu, incepand cu ora 16.30.

Evenimentul pe Facebook: https://www.facebook.com/events/325168880885987/
Himitsu23
You know what's sad? Faptul ca anul trecut ma aflam in B si nu stiam de existenta unor astfel de evenimente...acum cand stiu de ele, nu mai sunt in B ca sa pot participa... I hope somebody up there is having a good time watching me suffer down here...
Yuriko
Mda... Eu am ceva predari in viitorul apropiat si nu e ca tare ma omor cu ele, dar tre sa fiu la facultate ca sa fac act de prezenta dry.gif . De ce nu se extinde si in weekend? sad.gif Sper sa ajung macar joi si vineri...
Reactive
Ceva de neratat maine: Realitati sociale si orizonturi mentale la Satoshi Kon - o conferinta sustinuta de doamna Prof.Univ.Dr. Mirela Murgescu care va va introduce in lumea regizorului Satoshi Kon, cunoscut pentru filme precum Perfect Blue, Millennium Actress, Tokyo Godfathers si Paprika sau seria Paranoia Agent.

user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.