Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Inscrie-te La Concursul De Amv De La Japan Play!
Anime-Club Forum > Forum > Anunturi
JapanPlay
Concursul de AMV

Pentru pasionaţii de montaj audio-video am pregătit concursul Anime Music Video (AMV).
AMV este un montaj audio-video cu secvenţe din serialele şi filmele de animaţie japoneză, sincronizate pe o melodie. Astfel, rezultatul montajului poate fi comparat cu un videoclip. La concursul AMV, toţi cei care au realizat astfel de montaje, se pot înregistra pe site-ul oficial al festivalului, trimiţând organizatorilor materialele pregătite. Juriul va decide, în baza unor criterii prestabilite, care sunt cele mai bune AMV-uri, acestea fiind proiectate şi în cadrul festivalului, în ordinea descrescătoare a clasamentului. Cei mai buni 3 finalişti vor primi premii.
Concursul AMV vă oferă opţiunea de a vă testa îndemânarea şi creativitatea în editarea materialelor video. Fie că sunteţi amatori, semi-profesionişti sau chiar profesionişti, veţi avea oportunitatea de a vă prezenta munca şi capabilitaţile în faţa unui public numeros.
Inscrie-te: http://japan-play.com/ro/contests/amv-contest/register

Premile constau în vouchere pentru produse(Manga, Figurine, Accesorii pentru Cosplay), DVD-uri cu jocuri, Accesorii pentru PC şi Console, Tricouri Oficiale, Postere, Insigne şi multe altele.

Vom încerca să oferim premii cât mai consistente şi relevante pentru persoanele înscrise în concurs. Dacă aveţi propuneri de premii le aşteptăm pe adresa de email: contact@japan-play.com


user posted image
Tessa
Cand e data limita pentru a trimite amv-ul?
JapanPlay
QUOTE(Tessa @ Mar 7 2012, 12:21 PM)
Cand e data limita pentru a trimite amv-ul?
*


Pana de paste. (14 aprilie).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.