user posted image

Concursul de Cosplay

“Cosplay” provine de la combinaţia termenilor „costume” şi „play”, iar activitatea presupune ca o persoană să intre cât mai bine în pielea unui personaj ales, fie din lumea reală (un model al societăţii de exemplu), fie imaginar (erou din filme, cărţi, jocuri video, personaj din desene animate etc).
Concursul de Cosplay va fi împărţit în două categoriii:
Concursul de costume: Concurenţii participă doar individual şi accentul se va pune pe realizarea costumelor.
Concursul de reprezentaţii: Pot participa concurenţi atât individual, cât şi pe echipe de până la 10 persoane. Costumele nu trebuie sa fie realizate neapărat de către concurenti, ele pot fi si cumparate.
Se acceptă cosplay după orice personaj (anime, manga, seriale, jocuri, filme, animaţii, etc.) sau persoană reală (actor, cântăreţ, personalitate media, etc.), fără a fi neapărat de provenienţă japoneză, precum şi crossplay. Nu se acceptă cosplay după fanart sau după original concepts.
Înscrie-te la concurs şi cucerește lumina reflectoarelor, inimile juraților și entuziasmul publicului
Pentru mai multe detalii vă aşteptăm pe pagina dedicată concursului de Cosplay: http://japan-play.com/ro/contests/cosplay
Inscrie-te: http://japan-play.com/ro/contests/cosplay/register


Premile constau în vouchere pentru produse(Manga, Figurine, Accesorii pentru Cosplay), o cină sau un prânz la un Restaurant Japonez din Cluj-Napoca, DVD-uri cu jocuri, Accesorii pentru PC şi Console, Tricouri Oficiale, Postere, Insigne şi multe altele.

Vom încerca să oferim premii cât mai consistente şi relevante pentru persoanele înscrise în concurs. Dacă aveţi propuneri de premii le aşteptăm pe adresa de email: contact@japan-play.com


user posted image