Pentru cei interesati, au inceput inscrierile pentru Aleea Artistilor la Japan Play Transylvania!

Te pasionează arta şi cultura japoneză, traditională sau modernă ? Îţi plac anime-urile şi manga? Citeşti benzi desenate sau te captivează literatura şi filmele Fantasy sau S.F.? Ai deja un portofoliu de lucrări realizate pe aceste teme, iar pe unele dintre ele ai dori să le comercializezi? Atunci Aleea Artiştilor din cadrul Japan Play Transylvania este o activitate pentru tine!

Înscrie-te până pe 25.03.2012 aici: [link]!

Japan Play Transylvania oferă şansa tinerilor pasionaţi de desen să se promoveze şi să comercializeze lucrările proprii, în faţa unui public larg si entuziast.

În susţinerea tinerilor artişti, JPT le va oferi, în urma unei selecţii, 8 locuri în holul principal al Casei de Cultură a Studenţilor, unde aceştia îşi vor putea amplasa şi amenaja propriile stand-uri. Accesul participanţilor la Aleea Artiştilor se va face doar în baza biletului de intrare la festival, fără a se percepe o taxa suplimentară de participare. Participanţii selectaţi îşi vor păstra locurile în ambele zile de desfăşurare a festivalului, îşi vor putea vinde lucrările şi vor putea realiza noi desene sau organiza concursuri pe loc, pentru a antrena şi captiva potenţialii cumpărători.

Japan Play Tranylvania este un festival inspirat din cultura şi arta japoneză, atât din cea contemporană, cât şi cea tradiţională. Temele principale ale festivalului sunt animaţia şi benzile desenate japoneze (anime şi manga), jocurile electronice şi video, precum şi serialele TV. Festivalul se va desfă?ura în zilele de 28 ?i 29 aprilie, la Cluj-Napoca, în două loca?ii reprezentative pentru diversitatea culturală a oraşului: Casa de Cultură a Studenţilor şi Centrul de Cultură Urbană „Turnul Croitorilor".

Site-ul oficial Japan Play Transylvania

Pentru mai multe detalii legate de inscriere si regulamentul de participare puteţi vizita www.japan-play.com/ro/area/artist-alley/register