Salutare tuturor. A-ți auzit vreodată de "Fate/Stay Night"? Sau poate de "Fate Zero", "Tsukihime" sau "Kara no Kyoukai". Toate aparțin universului Type Moon, un univers vast plin de magie și legende, care a dat naștere la diverse Romane Vizuale, Anime, Manga, și nu în ultimul rând jocuri.

Jocul de carti Nasuverse e un joc creat de la 0 de un colectiv de fani ai acestei serii.Cei care sunt familiari cu seria Yu-gi-oh ar putea găsii numeroase paralele intre cele doua jocuri.

In acest joc, iți construiești pachete de cel putin 40 de cărți și cel mult 80, cu care te vei duela cu adversarul tău, încercând săi reduci viata la 0 in diverse meciuri. Începi cu un anumit număr de cărți oferite la înregistrare însa de acolo, pentru ați mari colecția trebuie fie sa câștigi meciuri, fie sa negociezi cu alți jucători sa faceți schimburi, fie sa ți le cumperi sau crea singuri.

Momental jocul este compatibil exclusiv pe google chrome. Orice alta platforma NU va functiona fie deloc sau foarte încet. Limba de baza folosita pe site e engleza. Jocule este suta la suta gratis si o data înregistrat aveți acces la toate funcțiile jocului.

Pentru mai multe informații vizita-ți pagina pe http://dulst.com/nasuversepro