Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /usr/home/roanime/forum.anime-club.ro/forum/lofiversion/index.php on line 655
Anime-Club Forum > Gyo
Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gyo
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Dementia
Sidonix
user posted image
Gyo m-a surprins mai mult prin realismul violentei decat elementele de "oroare" destul de respingatoare chiar si pentru un anime. Povestea este basic horror type movies: Experimente genetice + supernatural combinate cu eroi de cauzalitate. Mai multe despre story gasiti in alte surse. Faptul ca este OAV exclude cenzura astfel incat poti sa te bucuri de toate elementele horror ce sporesc la realismul si credibilitatea story-ului.

PS: Cred ca ar trebui modificata categoria in Dementia/Horror daca vreun mod/admin se plictiseste.
Himitsu23
That is one of the most disgusting things I have ever seen in my entire life!!! Can that be even called an anime ffs??? I mean, how retarded can you be to think up something like that and you have to be even more retarded to produce it... Ok, the stampeding fish was something relatively new, but come on! I hope to never again come across such a lousy animation for the rest of my days....
Tessa
QUOTE
PS: Cred ca ar trebui modificata categoria in Dementia/Horror daca vreun mod/admin se plictiseste.

Parca am mai incercat sa propun asta si mai demult, o sa mai incerc odata. Admini nu au voie sa editeze/adauge sectiuni noi deci nu am cum sa ajut mai mult de atat. XD

Revenind la anime, a fost interesant, placut de urmarit mai ales daca esti horror fan. Nu mi s-a parut pe cat de grotesc sunt facute in general in manga. Din cate am inteles anime-ul e complet schimbat fata de manga si destul de cenzurat. O sa citesc si manga doar de curiozitate deoarece anime-ul m-a prins. Nu mi se pare unul dintre cele mai bune, dar a fost interesant de urmarit.
De la ITOU Junji am citit Tomie mai demult si e genul de autor de la care nu poti citii mult deodata. O fost oribil si totusi mi-a placut XD.
Oricum, e clar ca stilul lui nu e pentru oricine si e pacat ca in agest OVA latura psihologica pe care el o adauga de obicei in lucrarile lui e inobservabila. Se concentreaza mai mult pe actiune si grotesc sad.gif .

Edit: am citit si manga. Nu mi s-a parut cu mult diferit, doar ca pana la urma ei nu pleaca din Japonia ci raman sa faca cercetari cum sa scape de gaz/virus. So yeah...pretty weak manga. Puteau sa aleaga ceva mai complex de la Itou ca sa-l animeze. Pacat sad.gif .
Sidonix
Diferenta fata de manga este clara, insa nu cred ca primeau acceptul de la comisii sa produca OAV-ul daca pastrau fidel ceea ce este in manga. Din punctul meu de vedere e ok sa iti faci o idee despre ce face Junji, si desi are o tendinta grotesca accentuata imi place originalitatea in ceea ce face.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.