Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Discutii generale
Anime-Club Forum > Ro Anime > General Anime
Pages: 1, 2
Scorpio
Ma a auzit careva de Bubblegum Crisis 2041. Eu am inteles ca apare in Japonia anu asta
KamuY[X]
In afara de faptul ca serialul va fi bazat pe schimbarile pe care le-a facut Galata asupra lumii, prin propria moarte.....
..........Nu........By the way, am citit asta pe un Bulletin Board
Urfe
A vazut careva Animatrix (sau cum s-o mai fi chemand... anime-ul dupa Matrix. Ah.. ca sa nu uit: cine are Matrix 2 la calitate buna? Aici nu am gasit decat la cal. proasta....)? Primul ep. este cu free download.
Sper ca s-a folosit tehnica clasica (adica no computers pt crearea mediului etc. )
bogdragon
QUOTE
Sper ca s-a folosit tehnica clasica


Uni spera cam multe. Tehnica este departe de una clasica.
Imaginile au fost construite de calculator (sunt in totalitate 3D), la care au fost aplicate cartoon shadere (filtre ce faca grafica 3D sa para ca animatie clasica).

Matrix 2 , adica ai facut rost de Matrix Reload ?
bogdragon
In alta ordine de idei, a vazut cineva Bubblegum Crisis (varianta clasica de prin '82). Am vazut ceva in germana (bineinteles nu am inteles nimic) si sunt curios sa stiu cum o considerati fata de varianta Tokyo 2040.
Mie mi sa parut superba si pe alocuri mai bine facuta varianta clasica dar cum am spus dialogurile ereu in germana.
Balthasar
Din cate am inteles primul BubbleGumCrisis era foarte bun. Avea personaje complexe, animatie buna, poveste,etc.
BubbleGumCrisis Tokyo 2040 este si el bun dar pune accent mai mult pe personaje si arata mai bine decat primul.
KamuY[X]
Urfe, eu am facut rost saptamana trecuta de episodul 2.... Drept sa-ti spun, sunt cam dezamagit de toata seria.... Unele scene sunt bine puse la punct dar, decat sa cheltui peste 6 mil. $ pe filme de nici 10 minute [ exceptie este primul] .... oh-well!

By the Way, se ria este alcatuita in 9 filme, am vazut ultimul in cinema, Flight of Osiris - gen Final Fantasy, The Spirits Within - si tot ceea ce pot sa spun este ca lasa de dorit....
bogdragon
6 milioane $ pe episod sau pe intreaga serie. Oricum prea multi bani pentru o mini serie, mai ales comparate cu bugetul unui studio anime japonez (comparata insa cu bugete Holywood este o nimica toata).

QUOTE
alcatuita in 9 filme

Te cred pe cuvant, eu nu imi mai aduc bine aminte de nr exact de episoade si cred ca am spus pe undeva un nr18. Scuze pentru informatia eronata.
KamuY[X]
Din cate imi amintesc, sunt de parere ca 6 mil $ pe intreaga serie... O suma asa uriasa mi se pare exagerata pentru un singur episod de nici 10 minute... Si oricum, animatia nu e cine stie ce... Exemple de animatie asemanatoare pot fi gasite in GITS - Stand Alone Complex sau Full Metal Panic...
Nexus
Stie careva daca Ninja Resurrection are mai mult de doua parti? Eu am luat de la cine un singur cd. Exista mai multe cd-uri (mai multe episoade) sau urmeaza o continuare candva, undeva.
KamuY[X]
nu prea cred...de fapt, ninja resurrection a starnit dezamagire totala printre Otaku de pretutindeni...daca te uiti la review-uri pe site-uri vei observa notele mici care se dau filmului.... deci, altfel, nu cred intr-o continuare a celor 2 parti....
Pen-Pen
6 mil. pentru asemenea scurt-metraje mi se pare excesiv. Si ma indoiesc de faptul ca va avea un mare succes la fanii anime-ului adevarat. In fine..


Nexus - eu stiu ca este un singur film. Daca vrei sa fii sigur, cauta ceva pe 'net. Eu nu il am, deci este foarte posibil sa ma si insel.
bogdragon
Target-ul filmelor sunt fanii Matrix-ului (printre care ma numar si eu).

Ce as vrea eu insa, este ca un studio japonez sa primeasca un buget de 20mil$ si fie lasat in pace sa produca ceva. Cu siguranta acel "ceva" ar fi de calitate si ar face istorie.
Scorpio
Ma BubbleGum Crisis 2040 e super masa. Eu l-am vazut si mi-a placut super mult. E mai marfa decat OAV-urile. Are si-un soundtrack mama ei. Am toate OST-urile.

Chestia cu Ninja Ressurection m-a dezamagit si pe mine. Am vazut doua parti, care cer continuare precum cere orbul lumina si ioc. Se termina mai ceva in plop decat Guyver(serie care mi-a placut foarte mult si-o recomand)

Daca i-a careva Animatrix sa mi-l dea si mie ca-s curios.

Iar daca are cineva MAtrix 2 de asemenea sunt extrem de interesat.

Stiu ca postul e cam expirat(ca continut ma refer) dar am avut/am o tona de probleme cu pc-ul de acasa.
Nexus
Am citit un review despre Ninja Resurrection si am aflat ca are 2 volume a cate 40 de minute (2 ep. avand fiecare volum).
Nu pot sa zic ca am fost dezamagit de Ninja Resurrection (ma refer la story), am fost dezamagit ca s-a terminat ca in plop (primul volum), dar poate ne lamureste in volumul doi, care nu stiu cand o sa fac rost de el.
Scorpio
Pai cand faci/daca faci rost de el sa ne anunti si pe noi
Nexus
Nu promit nimic. Dar am un amic in Constanta care mi-a zis ceva de Ninja Resurrection in legatura ca il are tot. Cand o sa ajung acasa o sa discut cu el despre Ninja Resurrection si in caz ca il are va anunt.
Anonymous
Sa nu cumva sa credeti ca s-a facut si a 3-a parte la Ninja Ressurection. Daca spune ca il are tot, intreaba-l doar cum se numeste a treia parte si cum se bate Jubei cu ala care da cu parul(as in parul din cap, nu parul de pe strada).
Balthasar
Am o idee pentru a face cunoscut forumul ro-anime. Ce-ar fi daca am trimite un mail la o revista gen TVMania si sa ii rugam sa publice un articol despre anime sau macar adresa forumului.
Astept pareri si comentarii.
Diana
Nu cred ca avem inca un forum caruia sa-i facem publicitate. Mai bine asteptam sa ne mutam pe celalalt forum, sa vedem cum decurg lucrurile. Sa trimitem un mail la o revista inseamna sa si avem cu ce sa ne laudam.. Altfel rad aia de noi. Ne mai trebuie ceva experienta
final maniac
wonderfull ideea ...but ...as someone else just replyed ...i think you must wait!

revenind la anime atzi vazut careva Scrapped Princess???(are calitatea serialului Noir...asa ca referinta ....numai ca e ceva mai fantastic)
bogdragon
La ce te referi cand spui ca are calitatea serialului Noir? grafica, poveste, realizare, etc.
final maniac
la cum se vede.... laugh.gif
mda(puteam sa dau exemplu si alt serial da nu asta mia venit pe moment)
la poveste ....nu stiu ca nu lam vazut pe tot(de fapt am vazut doar un ep)
da e desenat cam in acelasi fel ....si prezentarea e cam acelasi gen(nu ca nar semana toate intre ele laugh.gif) oricum genu e fantasy-like(kinghts&sorcerrers...and stuff...get it??)
deci inteleg ca nu lai vazut?io momentan am primu ep astept sa apara si celelalte.
Urfe
Singura 'publicitate' pe care am facut-o a fost cu ajutorul lui trexr; si agresiva (seamana cu pliantul pe care il tot gasesc in posta.. ): am trimis mail-uri persoanelor care au site-uri cu manga/anime.

Alt gen de publicitate in rest.. nu cred ca ne-am putea permite. Eventual inregistrarea pe motoare de cautare, TOP100 etc.
Scorpio
Asa la publicitate am ajutat si eu, dupa cum ati vazut, dar limitat la orasul meu. Cred ca daca toti am face asa am mai gasi 2-3 minim in orasele noastre interesati.

Si ca sa ma bag si eu intr-o discutie de anime, eu tocmai am vazut X:1999. Ba marfa anime-u. Mama lui. Are tot ce vrei. Il recomand cu caldura tuturor. A ajuns deja pe locul 2 in preferintele mele. Stiti doar cine e pe primul loc.
final maniac
care mai Scorpio ala cu Vasile ohh...scuze....KAMUY del omoara pe Gheorghe...aaaa adica vreau sa spun Fuma , la sfarsit???
sau altu???(for those who take it to heart ...that was a joke...so chill out)
ca serialu nare cum sa fie...
oricum filmu are super grafica si animatie si personaje dealea shoujo super frumoase smile.gif
Scorpio
N-am prea inteles ce-ai vrut sa zici, dar eu ma refeream la X seria. Filmul inca nu l-am vazut.
Ranma-kun
Eu am incercat asta cu reclama in oras,am raspandit pliante prin scli(serios),am vorbit cu totii despre anime,si am mai gasit 2 fani de anime,adica 3,si doi au intrat in forum Matth si Chuppy,mai caut,si daca nu gasesc,fac eu.
Daca tot suntem la anime,A vazut cineva dintre voi Angel Sanctuary :?:,eu l-am vazut,dar doar un film,care era facut din 3 OAVs,cum se termina pana la urma,cum ramane cu sora-sa si cu arhanghelii.Ce parere aveti despre el?are cineva manga-urile la el,cat de marte este serialul,daca este serial,se mai termina,sau ramane totul in suspans?
final maniac
era o gluma ....adica batai deastea care se intampla mai mereu in animeuri...
si ar trebui sa vezi filmu.
chiar daca 'cineva' mia recomandat mai mult serialu' ca e mai frumos!
bogdragon
Tocmai am facut rost (de la Lother) de Tenchi in Tokyo.
Sunt un mare fan al seriei Tenchi Muyo si incerc sa fac rost de orice legat de aceasta serie.
Dupa ce am "salivat" la observarea noilor serii in lista lui Lother, am asteptat si in sfarsit am facut rost de seria a treia (conform lui Seby The Dragon).
Ce pot sa spun, seria este luata de pe Cartoon Network si este dublat a in engleza. Tot ce tine de umor a fost pierdut la dublaj (era suficient, in varianta originala, doar sa ii aud vocea lui Ryoko strigand dupa Tenchi ca sa ma bufneasca rasul).
Plus ca aceasta serie nu urmareste povestea originala (firul epic si caracterele au background-ul schimbat). Sincer seamana mai mult cu Sailor Moon (entitatea malefica intr-o dimensiune aparte, monstrii ce apar episod de episod doar ca sa fie infranti -mai lipsea o transformare si nu mai deosebeai seriile)
Am sa astept sa vad si a doua serie, dar daca este tot asa de slaba, toata admiratia pe care o am catre aceasta serie, se va transforma in amaraciune.
Ma simt ca un copil ce asteapta bicicleta de Craciun, numai ca sa observe ca are cauciucurile taiate si ca va trebui sa astepte Pastele pentru unele noi. De la serie favorita pana la serie enervanta, un drum atat de scurt.
Anonymous
Pentru ca se numeste discutii generale, vreau sa va intreb ceva: a intrat cineva pe forumul legat de animeuri de pe cinemagia? (cinemagia.ro). Probabil nu are legatura cu s-a discutat mai sus, da' vreau sa va arat ceva.
"manga sunt benzi desenate japoneze cu anumite caracteristici specifice - mai ales in ceea ce priveste stilul de desen:
Adica: Proportii exagerate in ceea ce priveste capul fata de corp. Pentru un desen realist capul se deseneaza in general cam la o marime de 1/7 din restul corpului pe cand la manga, proportia e frecvent 1/5.
Ochii sunt totdeauna desenati foarte mari si cu exces de detalii in comparatie cu restul fetei, in timp ce gura si urechile sunt foarte mici si abea schitate. De asemenea senzatia de spatialitatie nu este de obicei foarte bine redata.
Anime - dupa cum a spus si Amyd este cam acelasi lucru cu manga, insa trece de la banda desenata la ecran.
Imaginile sunt in general sacadate iar miscarea nu este naturala de loc - personajele sunt frecvent complet statice si li se misca doar gura in timp ce vorbesc. De asemenea la explozii, sarituri, samd (in general imagini cu miscare exploziva) personajul este prezentat static, cu o expresie exagerata a fetei, iar miscarea e redata printr-un joc al culorilor pe liniile ce definesc traiectoria sariturii sau a bucatilor rezultate in urma exploziei.

Saylor Moon, ca si Sandy Bel, Floarea cu cele 7 culori sunt anime, insa eu am avut impresia ca au fost un pic prelucrate special pentru televiziunile vestice pentru a prinde mai bine. Adica miscarea este prezentata ca un hibrid intre cea caracteristica anime (vezi pokemon) si cea traditionala pentru noi (adica disney). Stilul de desen al personajelor este totusi clar manga/anime"

Asta e un citat de pe forumul respectiv. Mi s-a parut interesant si am vrut sa-l vedeti si voi. Ce ziceti de astia?
Urfe
Din pacate (pentru cei care au spus-o), neadevarat mai nou (Princess Mononoke, Spirited Away, Jin Roh.. nu respecta regula)...
Mi se pare periculos ca un stil sa fie caracterizat doar prin aspect. Manga/Anime sunt mai mult decat ceea ce se intelege de obicei prin benzi desenate (optional, restul sunt 'mai putin') .


PS:www.cinemagia.ro/forum/index.php
Ingerasu
Mi se face rau.... cineva sa ma ciupeasca....
Am si eu o intrebare... care e ala care a scris treaba asta... ce anime a vazut asta dupa '89 in coace mai oameni buni... hai sa zicem ca la manga mai e cum mai e... dar restul? ce naiba... cum poti sa spui ca "anime este cam acelasi lucru cu manga"... da ce esti dobitoc.... si nici macar nu stie sa scrie corect Sailor Moon :x

Suze dar m-am enervat... ce ii place romanului sa-i vorbeasca fara sa stie despre ce e vorba... GOD I HATE THIS

Luati-l de urechi pe ala mai baieti si fete... pe ce forum ai zis ca e... sa avem si noi ceva de zis la chestia asta... GATA... m-am enervat!!!!
Scorpio
Le-am spus si eu ceva, desi n-am gasit postul ala. O sa mai caut. Oricum le-am zis si te forum, m-am luat putin si de capacitatea lor de intelege un anime.....si le-am mai zis eu ceva si le mai ziceam, dar n-aveam timp....dar o sa-mi fac :twisted:
Urfe
Stii, de fapt cred ca este chiar invers - ei s-ar putea lua de capacitatea ta de a intelege un anime. Probabil faptul ca este un forum pentru cinefili cel de pe cinemagia nu inseamna mare lucru pentru tine, DAR: un anime nu este decat un film. Nu trebuie sa fii initiat, nici nu trebuie sa ai nu-stiu-ce experienta extraordinara pentru a le intelege.
Si daca mai face omul confuzii.. scuzati-l si voi. Vorbeste din auzite, nu a vazut nimic. Ma indoiesc, de exemplu, ca toti de pe forum ce este genul 'noir', desi 100% ca ati vazut unul... ceea este, dintr-un punct de vedere al culturii cinefile, mult mai rau.
Chuppy
Cel care a scris chestia aia e clar ca nu a vazut multe anime-uri si nici nu cred ca-i plac. Auzi Manga acelasi lucru cu Anime. Nu stiu cine ii dar cred ca ar trebui sa se documenteze inainte sa critice ceva in felul in care a facut-o elea. Oricum nu are dreptate. De la Sandy Bell si Sailor Moon anime-ul a mai evoluat.
Scorpio
Urfe tu acuma ce faci le ei partea? Pai daca nu stiu despre ce vorbesc atunci sa nu vorbeasca. Nu suport incompetenta. Cat despre
QUOTE
Stii, de fapt cred ca este chiar invers - ei s-ar putea lua de capacitatea ta de a intelege un anime
n-au decat, nu stiu cu cine se pun.

Iar eu cred ca pt. a intelege un anime trebuie sa ai ceva cunostinte si sa nu te uiti ca netotul la el, ca la un desen animat ordinar.

Deci Urfe sunt tare curios cu cine ti tu: cu noi sau cu ursul. Vad ca pe forumul ala raspunsurile sunt promte si nu stai sa astepti pre mult. De asemenea vad ca nu prea suporta tipi care le dau o palma de trezire. Si am fost calm in postare, ai vazut si tu.

Oricum o sa mai auda de mine.
Anonymous
Mie nu mi se par prea normali tipii astia (de fapt, unu' singur... 8) , sincer. Am gasit o chestie care m-a lasat masca. Nu stiu care-i problema lor, da'...



[color=darkred]Flavius
Senior



Conectat la: 06 Ian 2002
Mesaje: 93

Trimis: D Mai 04, 2003 10:29 pm Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

cipiamon a scris:
Dar defapt regizorul (...)


Sintagma formata din subst. n. fapt precedat de prep. de, avand sensul de in realitate, intr-adevar, nu se scrie intr-un singur cuvant. Forma corecta este de fapt.
Demiurgus
Mdeah, acum se vede cat de 'adevarati' sunt unii dintre noi :roll:

DeathAngel prin postul tau ne-ai facut pe toti aroganti, mari cunoscatori, detinatorii adevarului etc. Unde prin noi inteleg fanii anime de pe acest forum. Altadata iti sugerez sa folosesti EU si nu NOI cand mai vorbesti de anime.
Nu o sa inteleg niciodata pornirile astea de genu NOI vs EI. Probabil varsta o fi de vina. Si in cazul manga.ro aceeasi atitudine, vai ce baza suntem noi pe langa ei.
Si pe mine m-au zgariat efectiv pe creier unele afirmatii de pe cinemagia dar in nici un caz nu m-as duce sa-i fac in ultimul hal. Daca as avea destul timp la dispozitie le-as lua fiecare afirmatie la rand si le-as explica de ce se inseala.

Stiu ca e cald afara (probabil replica asta o sa o folosesc tot timpul verii :roll: ), dar incercati pentru numele lui Dumnezeu (daca exista asa ceva) sa fiti rationali si mai putin copilarosi. Daca va credeti superiori sau in masura sa ii criticati dovediti-o !
Urfe
Subscriu...


*scuzati spam-ul.
Scorpio
Demiurgus am vb in numele meu nu in numele nostru. Nu stiu de unde ti-a venit ideea. Daca tu nu ai curajul necesar pt. a face o chestie dintrasta atunci asta e problema ta, dar nu-mi spune mie cum sa ma comport pe un forum care in primul rand nu-i a nostru si in al doilea rand pe topicul ala sunt numai wannabie fani.
Diana
Scorpio> Forumul asta nu este un stralucit exemplu ... Daca noOane intra si vede ce s-a scris pe aici...si ca mai mult se posteaza la aberatii decat la anime-uri, si ca o discutie de anime ajunge in cu totul altceva...si multe altele...o sa rada de noi....ca nu suntem cei mai stiutori de anime din tara...abia am inceput...drum lung avem in fata.
Si oricine are dreptul la o opinie proprie...nu poti sa-i impui ideile tale nimanui....trebuie sa folosesti logica si poate ai o sansa sa-l convingi. Si nici atunci smile.gif
A fost putin cam dur.... mai indulceste-te si tu smile.gif...sau poate sunt eu prea pacifista...asta nu stiu...alege tu .

Si acum pentru toti ceilalti...mai ganditi-va la niste teme de discutii...sa mai invioram atmosfera
Scorpio
Diana nu-i vina mea ca s-a creat acel thread. Nu l-am facut eu si mai mult nu sunt de acird cu el. Dar dupa cum poti usor sa vezi la noi este aceasta dendinta de a deriva de la subiect si cateodata este spre o aberatie.

Nu cred ca esti prea pacifista, ci poate am fost eu prea dur si el prea ingamfat, dar vad ca s-a inregistrat, deci vrea sa invete si pt. asta nu ma voi lua de el, ci poate il voi invata chiar eu unele lucruri.
Demiurgus
Nu vreau sa transform threadul asta intr-un circ asa ca o sa fiu scurt. Daca tu nu iti dai seama ca din moment ce ai adus vorba de acest forum ne-ai implicat pe toti atunci, citez, "asta e problema ta". Nu conteaza ce crezi TU ca ai zis prin acel post, conteaza ca NoOne a inteles asta: "Nu cred ca o sa am curajul sa intru in acel forum. Nu cred ca m-ash putea ridica la nivelul vostru"

Curaj? Curaj pentru ce? Nu incerca sa te pui in postura de viteaz, de conducator al unei lupte pentru un ideal neexistent.
Si ce vrei sa zici prin "un forum care in primul rand nu-i a nostru si in al doilea rand pe topicul ala sunt numai wannabie fani" ? Adica asta iti da dreptul sa iti bagi picioarele in ei? Hmm..... iar conceptul asta ca noi/tu suntem/esti superior.

Iti recomand sa te mai gandesti. Nu stiu ce vrei tu sa dovedesti, dar orice ai vrea tu sa faci nu o faci cum trebuie. Vrei sa nu mai existe "wannabie fans"? Atunci invata-i tu ce inseamna sa fi fan anime si nu prin bagatul pumnului in gura ci prin educatie.

Ultimul meu post pe aceasta tema. Punct.
Scorpio
Demiurgus tu poate n-ai citit toate postarile. Deic eu nu m-am luat de NoOne ci te aia care au postat numai aberati. Daca el s-a simtit eu n-am ce sa-i fac.

Atat timp cat am vorbit in numele meu nu am implicat si forumul.

Ce am vrut sa spun prin wannabie fans? Am vrut sa spun ca aia n-au idee despre ce vorbesc si ca iduc in eruare pe cei care poate stiu ceva despre anime, dar nu stiu despre noi.

Ma intrebi de curaj? Pt. ce trebuie curaj? La el poate pt. a da piept cu realitatea despre anime. El sta bine mersi in topicul ala, in forum ala si este cel mai tare. Eu i-am arata ca nu-i chiar asa.

In primul rand nu mi-am bagat picioarele in ei, ca daca o faceam iesia mult mai urat. Doar am folosit o metoda mult mai duar decat cuvinte pasnice. Recunost mi-am cam iesit din pepeni, dar totusi o cam meritau.

Sti ceva....sunt satul sa dau socoteal la orice pt. orice. Lasati-ma la naiba in pace. Atat timp cat nu m-am luat de voi si nu "mi-am bagat picioarele in voi" nu-i reprosati mie felul in care gandesc si modul in care procedez pe un forum cu care n-avem nici o legatura.
NoOne
In primul rand vreau sa-mi cer scuze pentru valurile iscate de subiectul de pe cinemagia. Acolo eu sunt capul rautatzilor ce-i drept. De ce? Pentru ca ador anime-urile. De-asta am creat acel thread de discutzie. La vremea aceea habar nu aveam ca exista in Romania un forum specializat. Pe cinemagia se discutau filme, se discutau seriale - eu mi-am permis sa aduc in discutzie ceva ce ma doare pe mine:

------ ANIME-urile ------

Poate o sa cad shi aici ca un bolovan intr-un lac... o sa fac niscaiva valuri shi o sa ma duc repede la fund. Poate.

Astazi e prima mea zi pe Forumul vostru, am intrat pe la 20:00 shi am incercat sa ma dumiresc cum merge treaba pe-aici. Acum ora e 6:00 dimineatza [poate nu ma credetzi] shi vreau sa va impartashesc doua-trei chestii ce mi-au sarit in ochi.

1) Oamenii de aici sunt nemaipomenitzi. Vorbesc foarte serios. N-am vazut in viatza mea un forum care sa adune doar oameni [suna oribil poate, dar pentru mine e un cuvant important] BUNI. Nu am reushit sa citesc decat extrem de putzin dar lucrul asta e clar. Voi suntetzi mai ceva ca o familie.

2) Dupa cum ziceam - am devenit un fel de mar al discordiei in familia voastra, shi credetzi-ma tot pe cuvant, nu vreau in ruptul capului asta. Daca vretzi sa-mi datzi in cap pentru cuvintele mele de pe cinemagia o putetzi face la alegerea voastra - aici, sau acolo. Eu voi fi prezent in egala masura in ambele locuri.

3) Da, pe cinemagia se posteaza repede un raspuns la orice alt post. EU ma ocup de acest lucru. Ma consider dator. Eu am inceput acel subiect pe cinemagia, eu trebuie sa shtiu la orice ora ce se intampla.

4) Daca nu ash fi deschis acel subiect nu v-ash fi gasit pe voi pentru ca nu m-atzi fi gasit voi pe mine.

5) Voi consideratzi subiectul de pe cinemagia inferior celor de aici. Avetzi perfecta dreptate. De ce? Pentru ca acolo nu sunt oamenii de aici. Nu sunt oameni care sa indrageasca anime-urile ca VOI. VOI traitzi, intr-un fel, pentru ele... pentru cei de pe cinemagia insa e doar un alt subiect de discutzii unde merita, sau nu sa-shi dea cu parerea.

6) Tot ii dau cu VOI shi EI [printre care banuiesc ca ma aflu shi EU]. Nu mai vreau asta. Vreau sa se discute intre iubitorii de anime - indiferent unde sunt. Daca greshesc...

7) Tzin sa-mi cer scuze personale tuturor persoanelor ce s-au simtzit jignite prin cuvintele mele pe cinemagia. In special scuzele mele se indreapta spre tine, Death Angel.

8) Daca tot a aparut multa lume pe cinemagia de ce sa nu promovatzi acest gen shi acolo? Eu zic ca se poate folosi orice prilej de a face cunoscute anime-urile.

Ash avea multe de spus dar deocamdata inchei aici. Va mai multzumesc de invitatzie *bows to Death Angel* shi de primire *bows to Dayane*.

Inchei cu aceleashi scuze shi ashtept sa vad ce va urma...

Intr-un fel acesta este mesajul meu de prezentare.
Gabriel [a.k.a NoOne]
Urfe
NoOne, bine ai venit.

Exista o jena pe aici, aceea de a recunoaste uneori ca ne uitam la anime-uri - lumea cere explicatii, raspunsul este desene animate japoneze. Si multi vor sa explice, sa dea exemple, pentru ca 'ma uit la desene' este tot ce se intelege de cei care nu stiu despre ce e vorba. Cand unii refuza sa inteleaga sau vorbesc fara sa stie... ei bine, este si mai frustrant.
Cativa de aici s-au simtit prost cand au citit unele postari de pe cinemagia.
(eu tot pentru acel forum m-am inregistrat, de exemplu); dar reactia - nu de a explica, ci de a condamna/ataca/insulta -, este cea care nu a placut si care a fost cat de cat criticata aici.
NoOne
Intzeleg, dar dupa cateva ore pe forum-ul vostru am mai intzeles ceva: AICI anime-urile sunt pretzuite ca un lucru scump shi pe unii ii doare ca nu toata lumea gandeshte la fel.

Privind din acest punct de vedere eu n-ash condamna pe nimeni. Din cate shtiu eu multe chestii bune au ieshit din confruntari. smile.gif Shi asta nu o zic ca sa shtiti ca eu voi fi tot timpul contra voastra. Din contra, vreau sa devin cat mai repede ca voi... insa nu voi inghitzi pe nemestecate tot ce mi se ofera. Eu voi fi acela care va sta tot timpul atent dar in acelashi timp eu voi avea nedumeriri shi voi pune permanent intrebari ca sa pricep ce shi cum - shi mai ales de ce.
Scorpio
NoOne ma bucur c-ai avut "curajul" biggrin.gif sa intri pe forum. Chiar ma bucur ca mi-ai urmat sfatul. Promit ca aici n-o sa ma iau de tine si chiar o sa te ajut sa inveti ceea ce inseamna cu adevarat anime.

Vei fi contra mereu? Perfect. N-am mai avut o discutie in contradictoriu de mult. De fapt esti de-a meu, ca pe aici eu ce mai sunt contra la unele chestii.

Sper sa apuci sa citesti cat mai mult si sa postezi unde nu intelegi sau vrei sa afli mai mult.

P.S: Daca nu ti-ai dat seama pana acuma eu sunt Death Angel biggrin.gif , asa ca pe forumul asta cand vrei sa vorbesti cu mine folosesti Scorpio.
NoOne
"On the second day I brought her a flower" - damn! asta era in alta parte. :oops:

Gata, mi-am ales shi un avatar pe masura, semnatura am, de inregistrat a fost prima mea grija, de postat am shi postat, am intrat shi pe #ro-anime da' deocamdata n-am cu cine discuta... Ce mai trebuie sa fac?

He! He! Neatza Scorpio. smile.gif De ieri am avut curajul sa calc teritoriul lui Death Angel shi drept sa spun nu ma prea tem sa pashesc pe-aici [Should I?] - ca sa folosesc vorbele lui: NoOne will watch over you.

Mai am de facut o mica trebushoara pe cinemagia... tre' sa-mi schimb avatarul. De cand tanjesc eu la imaginea asta... *ofteaza* Daca nu m-oi pricepe sa-l incarc pe site-ul ala am sa va rog pe voi sa ma ajutatzi, nu de alta dar nu exista decat optziune de upload indirecta, prin link-uri... sper sa ma descurc, ca-s baiat mare... da' parca mai shtii?

Ia sa trag prima mea concluzie wink.gif Scorpio e cateodata contra celor de aici, NoOne cred ca va fi cateodata contra celor de aici... asta inseamna cumva ca... laugh.gif NoOne shi cu Scorpio se vor intzelege de minune?

Shi eu prefer o discutzie in contradictoriu atata timp cat este bazata pe argumente shi idei logice. Nu poate aduce decat chestii bune, IMHO.

Se pare ca ai auzit-o shi tu.... Vocea vantului...

Iar eu? Eu vreau doar titlul de cel mai puternic... Kyo o zice, shi eu subscriu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.