Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Constanta! Hai La Suc!
Anime-Club Forum > Ro Anime > Cafenea > Intalniri
Ares4ever
Sau orice altceva.

"Orice altceva", asta înseamnă absolut orice. Putem să jucăm şah, table, dame, go, remi, shogi (dacă are cineva şi ştie să joace...), poker, 66, blackjack (21). Putem, de exemplu, să facem treasure/clue hunt. O chestie de genul ăsta poate să dureze şi câteva ore, şi necesită gândire şi mişcare. Şi că tot veni vorba de mişcare... dacă se face mai frig afară, putem merge la patinoar, sau dacă suntem şi mai norocoşi poate iese de o bulgareală. Sau poate se încălzeşte şi ieşim la grătare >.< De ce nu? Sau la vară la mare, şi atunci pot veni oameni din toată ţara...

Idei sunt. Timp este. Contează dacă vreţi şi voi să vă distraţi ^.^

P.S.: Sau facem chetă, luăm o pizza şi o bere şi vedem noi.


[Edit]

Q&A

Când? În fiecare Vineri (de la 15:00) şi Duminică (de la 13:00).
Unde? În faţă la City Park Mall.
De ce? Efectiv să pierdem timpul într-un mod plăcut.
E legal? Nu ne apucăm de activităţi care să necesite aprobare de la minister sau mai-ştim-noi-cine. E legal atât timp cât viaţa e legală (I know, I'm cheesy). [Arigatou, Garden Girl]
Altceva? Poate veni oricine cu idei şi păreri. De fapt, poate veni oricine oricând, atât timp cât e dispus(ă) să renunţe la "siguranţa" casei (most accidents happen in households).

DFTBA (Don't forget to be awesome)
TheWanderer
Can't believe my eyes! blink.gif Chiar s-a intamplat! biggrin.gif
Ei bine, e adevarat... ne-am cam plictisit singuri, ar fi ajuns lumea sa creada altceva (no, yaoi fans, dun even try to think of it!).

Insa, noi va asteptam... foarte curand, anuntati-va , poate ne lasati si un numar de telefon un ID de mess intr-un priv message si cred ca am rezolvat o treaba?!
Garden Girl
Are you even legal ?
Ares4ever
"Legal". Depinde. Nu e nevoie să îndeplinim anumite condiţii ca să ne întâlnim în oraş... Şi nu cred că încălcăm vreo lege dacă ocupăm o bancă într-un parc. tongue.gif Just saying.

"Legal"... Sunt multe înţelesuri pe care nici nu vreau să le discut. Nu aici. rolleyes.gif
ame_chan
Aaaaaa... Nu-i corect sad.gif

Eu nu pot veni singura si daca as veni cu cineva nu e adept al anime-urilor si.. S-ar plictisii sad.gif
Poate mai initiati astfel de intalniri si peste 3 saptamani. Maybe then smile.gif
Ares4ever
Ame, stai liniştită că noi tot acolo o să fim. ^.^Buuuun... am modificat postarea iniţială şi am adăugat tot ce ştim şi trebuie să ştie toată lumea - nu de alta, dar nu ştiu câţi or avea chef să citească ce a scris wanderer trebuie ca informaţiile să fie cât mai la vedere.
Dacă mai e ceva, o să editez acolo...

Everyone! Spread the word!
TheWanderer
In ziua de 20 Ianuarie 2012 se va tine prima intalnire (offline) oficiala in Constanta. (Mai bine zis anuntata...) biggrin.gif

Detalii:

Ora: 15:00 -> pana cand ne vom plictisi (-> 18:00 daca nimeni nu se va prezenta, in afara de mine si Ares);
Locatie: City Park Mall (Loc de intalnire: Carturesti);
Obiectiv: Ramane la latitudinea voastra, asta daca veniti. Drept first meeting as propune ca ar trebui sa ne cunoastem mai bine, si sa hotaram ceea ce ar trebui sa facem la urmatoarele intalniri;

Toate aceste lucruri se pot schimba in functie de preferintele fiecaruia... acestea sunt cele de baza. Asa ca exprimati-va daca ceva va nemultumeste sau va place mult ca sa stim cum ne vom organiza pe viitor.

Va asteptam! wink.gif

*Note: Daca nu vor participa mai mult de doi useri ai acestui forum (Adica eu si Ares... singurul caz), intalnirea va fi restabilita atunci cand vor mai aparea doritori.
ame_chan
Wow... that was fast o__O

Daca faceti una si pe 27 e posibil sa apar atunci. Imi scot ghipsul pe 25.. yey!
TheWanderer
Probabilitatea ca sa se tina vineri, pe 27 e de 50% tongue.gif. Am sa te anunt in caz ca o sa se tina si atunci XD. So stay tuned!

Daca frecventezi YM atunci intra pe profilul meu, ia-mi ID-ul si adauga-ma in lista si asa voi putea sa te anunt mai repede tongue.gif!
UnDirector
Cu riscul de a fi impuscat/ars pe rug (eviscerated/stabbed/diced/sliced/bludgeoned/pierced/hammered/blown up), pe propria raspundere....

I am necroing this thread for the greater good!

*sighs*

18 Noiembrie ora 13:00 sau 14:00

orice fan anime constantean ce se respecta, este rugat sa se prezinte in fata la City Mall.

Aduc laptopul, ne refugiem undeva si ne uitam la anime (de preferabil loc mai retras, cu electricitate si oameni intelegatori biggrin.gif) sau discutam.

Cine vine?

Ca idee we will be watching:

Trigun - Badlands RumbleThe Girl Who Leapt Through Time

Silver.C
laugh.gif mi-a placut introducerea smile.gif) eu vin 90% weekendul asta, doar daca ar da o masina peste mine pe trecerea de pietoni nu as mai putea veni. Probabil ^^Deci cine mai e din Constanta si nu are ce face weekendul asta, ganditi-va si la posibilitatea aceasta ^___^
mangadela
Salut ^^ cred că voi ateriza duminică... T_T mâine nu pot, spăl ,,podeaua în stil japonez"... ata e, e zi de șmotru....
Pentru vizionat anime aș recomanda Toki wo Kakeru Shoujo


Ja ne happy.gif
UnDirector
Perfect!

Welcome Mangadela!

Meeting edit biggrin.gif
Silver.C
Yeiii...inca cineva. rolleyes.gif Ma bucur ca vii si tu, Adela biggrin.gif inca exista speranta. Acum chiar ca sunt cea mai mica rolleyes.gif
UnDirector
QUOTE(Silver.C @ Nov 17 2012, 06:33 PM)
Yeiii...inca cineva.  rolleyes.gif Ma bucur ca vii si tu, Adela biggrin.gif inca exista speranta. Acum chiar ca sunt cea mai mica  rolleyes.gif
*Deci sper ca putem considera anime convention-ul de pe 18 noiembrie 2012 tinuta intre orele 13:00 si 16:30 ...

GREAT SUCCESSS
biggrin.gif

Srsly guys,hope you had as much fun as I did. happy.gif
Silver.C
De acord cu tine, a fost frumos tongue.gif este prima data cand particip la asa ceva, deci nu as putea sa compar meetul de azi cu altul. cool.gif Sper ca toata lumea a ajuns acasa cu bine (ploua destul de tare cand am plecat rolleyes.gif )
cosminll
dobrogenii mei cand mai faceti un meeting?sa ma mai cunosc si eu lume noua
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.