Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Salut
Anime-Club Forum > Forum > Membri noi
WoundedFlame
Salut, sunt Liliana (deşi nu cred că va ţine cineva minte), sunt din Bucureşti, am 21 de ani şi, în mod evident, iubesc anime-urile.

Ce mă aduce pe aici:
în afară de pasiunea pentru anime-uri, şi de faptul că asta este o comunitate română, am văzut că se ţin şi întâlniri, şi mi-ar plăcea să mă văd şi faţă în faţă cu alţi pasionaţi, nu doar online, pe forumuri. Sper că primiţi şi persoane noi, teribil de timide. Vorbesc serios, sunt teribil de timidă. Nu exagerez.

Serii preferate: Nana (numărul 1 in lista mea), Black Lagoon (nr. 2 pe listă), Noir, Samurai X, Rozen Maiden, Minami-ke, Azumanga Daioh, KimiKiss şi multe, multe altele.

Ce altceva îmi mai place: muzica bună (şi de aici eu exclud artişti precum Lady Gaga, 50Cent şi alţi "comerciali" şi ascult cam orice gen, din orice ţară; am chiar şi muzică iraniană), cărţile (citesc cam o carte pe săptămână, dacă am timp – a naibii facultate), filmele bune (recomandări, ceva?), limbile străine (de profesie traducător) şi mă voi opri aici deocamdată.

Întrebări, ceva? Dacă nu, ne mai auzim oricum pe aici.
animer9
Tervist Liliana!

ce inseamna "teribil de timida" ? urmezi vreun tratament in privinta asta?

ce limbi straine?

ce-ai facut de Craciun? dar de Revelion?

Mumusan
Salve ... cred ca suntem destui timizi pe aici ... spre exemplu eu, care sunt tare'n clanta si enervant in spatele calculatorului ... cateodata, dar fata in fata cu o persoana straina sunt de genu ... ss ..ss (shit, what do i say?) .. sss.. aaa..llut etttoooo ... ce vroiam sa zic? huh.gif

uhhh ... Samurai X, good for you
darczon69
Dupa Konata: "shyness - moe points " tongue.gif

Lasand asta de-o parte, bine ai venit, Oh, castitatis Lilium.

Este interesanta discrepanta enorma intre anime-urile de pe primul si al doilea loc biggrin.gif. Sa inteleg ca nu ai un gen favorit?

Citesti si manga? Ce fel de carti citesti? (apropo, I feel you right there: nici eu nu prea mai am timp de citit > . >; doar ce mai fur intre pauzele dintre cursuri sad.gif ).
AbyssFiend
Bine ai venit smile.gif, si multi suntem badass in spatele calculatorului dar timizi in realitate. Don't worry, and we hope you enjoy your time spent here!
WoundedFlame
Mulţumesc de primirea călduroasă! Am să vă răspund pe rând:

@animer9

“ce inseamna "teribil de timida" ? urmezi vreun tratament in privinta asta?”


Da. Socializarea. Există şi altceva, mai nou? Nu o lua greşit, drept sarcasm, numai că eu n-am auzit de “pastile contra timidităţii”. Dar cum mai nou dragostea e "boală psihică” (citiţi şi vă minunaţi: Curier.ro)…orice e posibil.

“ce limbi straine?”

Engleza,franceza, araba, farsi, hindi, spaniola - la nivele diferite.

“ce-ai facut de Craciun? dar de Revelion?”


Cu gaşca din liceu, pe la munte. Ne vedem doar de 3-4 ori/an, mulţi studiază în alte ţări. Lucky bastards.

@darczon69

“Sa inteleg ca nu ai un gen favorit?”

Nu, nu am un gen preferat. Ca şi cu muzica/filmele, ascult mai de toate. Bun să fie. Dacă nu cu totul, măcar soundtrack-ul, sau ideile din serie, chit că sunt transpuse prost.

“Citesti si manga? Ce fel de carti citesti?”

Manga nu. Nu ştiu de ce, nu m-a atras niciodată. Cărţi, tot asa, mai orice. Acum am terminat romanul “The Shadow of the Wind” al lui Carlos Ruiz Zafón. Îl recomand călduros. De la Nietszche (mai mult pentru BAC, sincer) până la Eco, şi GRR Martin, Agatha Christie, Anne Rice, HP Lovecraft (big love of mine), am gustat din tot. Acum cu sesiunea, nu mai apuc să citesc nimic.

Tu? Ce te atrage pe tine?
darczon69
Presupun ca te referi la carti smile.gif, caci in ceea ce priveste anime-urile, ma uit la orice. biggrin.gif.

Revenind la carti, in ultimele cateva luni m-am axat foarte mult pe literatura japoneza: Yukio Mishima, Kenzaburou Oe si Yasunari Kawabata. Am citit aproape toate cartile scrise de ei trei si urmeaza sa ma apuc si de alti autori biggrin.gif.

In schimb, citesc si manga (intr-adevar, mai putin decat ma uit la anime-uri) si chiar am inceput sa imi fac o mica colectie biggrin.gif. Momentan am 10 volume din Higurashi si primul light-novel din seria Haruhi.

Dar, merge greu: sesiunea se aproprie si vreau o vara linistita sa ma pot uita la toate anime-urile din 2009 incoace. biggrin.gif
Garden Girl
Y SO SHY ?
WoundedFlame
@darczon69:

Manga, le comanzi de pe net? Ce am văzut eu prin România e cam slăbuţ.
Şi ce bine de tine, ai o vară liberă. Eu sunt în ultimul an. S-a dus naibii si vacanţa asta.


@Garden Girl:

Nu ştiu. Aşa sunt eu.
TheWanderer
Welcome to the community, Liliana! (Kind of late and rude of me, but I do hope you'll forgive me! biggrin.gif)

I am but one wandering fool, that in search of inspiration and the knowledge of art's fine craft, ended up before your mighty... topic! tongue.gif

Vin cu ganduri pasnice (yeah, right...)! Si de aceea doresc, doar, a-ti adresa cateva intrebari (*w*):

- Am vazut ca ai o apetenta pentru scris, precum ai publicat multe dintre ale tale lucrari ^^ ... ai putea sa ne arati (sau sa imi arati, precum sunt un pic mai selfish tongue.gif) unele dintre aceste lucrari? As they've peaked my interest XD (si eu concep cateva lucrari alaturi de co-autorul meu, Ares, inlgobate intr-un roman, pe care la randul nostru dorim sa il publicam).

- Precum scrii, nu cumva a ta incursiune in acest univers artistic nu a dus si la practicarea altor tipuri de arta, precum desenul, muzica (vocala/instrumentala), sau chiar si altele? (orice e binevenit in lumea mea...pentru ca in orice exista lucru cunoscut de noi exista metoda, ce poate fi mereu perfectionata... pana si in spalatul pe dinti tongue.gif)

- Why is it your nickname is WoundedFlame? As the flame symbolizes the essence, the power of one and her/his ideals in shaping the world we all live in and leaving it's scorching mark on the the dazzling mirror of history... making one immortal through her/his actions over the time that has to come and become someday... history itself. But why wounded, may I ask?

...Hmmm... ca veni vorba de timiditate, nu e timiditatea de fapt incapacitatea cuiva da a se exprima eficient printr-o anume modalitate, lucru ce duce la reprimarea increderii si stimei de sine? Eu zic ca aceasta timiditate duce (si presupun ca a dus) la dezvoltarea unor altor tipuri de exprimare, precum scrisul in cazul tau? (or am I wrong?)

Da... m-a cam luat valul... sper ca nu te-am speriat, unii au ajuns sa ma numeasca si excentric pe aici (nu ca m-ar deranja foarte mult tongue.gif), de fapt sunt mai neconventional de felul meu si deocamdata sub efectul Capriciilor lui Paganini si al unui vin bun! biggrin.gif

Hope we'll have the chanche to talk in the near future!
See ya!
Nagisa-chan
Scuze iar pentru intarziere. Bine ai venit pe forum. Speram sa te vedem cat mai mult pe aici. Te primim cu bratele deschise. >:d< Si la meet-uri. biggrin.gif Acum inteleg de ce esti timida, esti rac, ca si mine...deci, nu ma mir.
WoundedFlame
Nu mă supăr deloc de întârziere, sincer chiar nici nu mă gândisem la asta. Doar nu se stă pe forum 24/7, avem anime-uri de urmărit, nu?

@TheWanderer:

Legat de proza mea, am să scanez luni (că azi nu ies din casă, iar mâine cred că-s centrele închise) 1-2 pagini de revistă/carte şi le voi posta aici. Mai mult mi-e teamă să pun pe net (da, o mică paranoia cu plagiatul, nu că aş fi eu mare scriitoare, nicidecum, dar am păţit-o cu un fanfiction şi ştiţi cum e, te arzi o dată şi eşti mai precaut), dar dacă va fi să mă întâlnesc cu cineva face-to-face, aduc “dosărelul” cu plăcere, dacă mi se cere. Tu şi prietenul tău ce scrieţi?

Artistic vorbind…n-am niciun alt talent în afară de scris. Poate uşurinţa de a învăţa limbi străine (hence my profession). Nu cânt, că am o voce de mâţă strangulată, iar desenele mele nu sunt cu nimic mai bune comparativ cu ce mâzgăleşte verişoara mea de 5 ani. Asta e, nu le poţi avea pe toate.

WoundedFlame – mi se pare interesantă metafora. Think about it.

Interesantă ipoteza cu timiditatea, însă în cazul meu nu prea se aplică. Nu ştiu cum o fi la alţii, aşa că nu voi comenta în general. La mine, o dată ce trec pragul de timiditate şi mă simt comfortabil să vorbesc cu acea persoană, păi mai greu mă mai opreşti. *chuckles*

Nu, nu m-ai speriat, din contră, chiar aş vrea să continuăm discuţia. Oare o fi ok să prelungim thread-ul aici?

@Nagisa-chan

Fellow Cancer! High-five. Îmi place avatarul tau:)
darczon69
Deci suntem o echipa? ohmy.gif (si eu sunt rac tongue.gif).

Da, manga le comand de mangashop. Sunt foarte bine echipati baietii si manga vine cam in decurs de 3-4 saptamani.

@TheWanderer

Asa-i ca scrii mai bine cand ai alaturi spiritul lui Bacchus?
Nagisa-chan
Sau ai putea sa-ti pui id-ul la profil, si vei putea vorbi cu mai multi. E din Clannad after story. Ti-l recomand daca iti plac dramele. Da, si eu sunt la fel, timida la inceput, dar dupa ce ies din carapacea mea, sunt mult mai ralaxata si mai vorbareata. Chiar sunt curioasa sa te vad la meet-uri. Esti printre putinele persoane care imi atrag atentia in mod special.
Sa nu se inteleaga gresit, sunt fata. smile.gif) Doar m-am regasit in unele lucrruri scrise de tine.
Darczon69: si tu? bine ai venit in grup. Ce urat a sunat asta. :|
AbyssFiend
Eu nu as spune "relaxata" :3
WoundedFlame
Ce de răcuşori pe aici!

Nagisa, sincer, mă uitam cu un pic de deznădejde la ce ore se ţin întâlnirile. Dacă e sâmbătă la 10, eu abia ies de la curs (da, norocoasa de mine are ore sâmbăta), iar dacă e la 19, eu sunt deja un zombie, moartă de oboseală. Deşi aş reuşi să ajung dimineaţa, seara îmi este cu totul imposibil. Poate aveţi milă şi de sufleţelul meu şi se face un meet mai devreme?

Sau poate doreşte cineva să iasă cu mine la un suc, şi în afara meet-ului? Ca să nu stric pe aici topicul, aştept un PM de la doritori. Dacă or fi.


By the way, darczon, fain cântecul Lilium. Mi-a plăcut şi anime-ul. Varianta Saint o ştii, nu?


AbyssFiend
Maoka e mai fain ^ ^
TheWanderer
@ darczon69

Intradevar, un pic de Bacchus azi, un pic de Dionysus maine, si parca toata viata e mai buna... cum scria si in "Hristos rastignit a doua oara" - Kazantzakis, Nikos XD numai ca aici il vinde popa pe Hristos cu dramul tongue.gif

"Popa? Un afurisit nemaipomenit de lacom. A deschis o spiţerie, pe care o numeşte biserică, şi-l vinde pe Hristos cu dramul; şarlatanul ăsta pretinde că lecuieşte toate bolile. «Ce te doare pe tine?» «Am minţit părinte.» «Ia un dram de Hristos, costă atîţia piaştri' Dar pe tine?» «Am furat.» «Un dram şi jumătate de Hristos, costă atîta. Dar tu?» «Am ucis.» «A, asta e o boală grea, nenorocitule! O să iei seara, înainte de culcare, cîte cinci dramuri de Hristos, te costă cam mult, atîta.» «Nu se poate mai ieftin, părinte? «As-ta-i tariful; plăteşte, că altfel te aşteaptă frigarea din fundul iadului.» Şi popa arată fiecăruia zugrăvelile din dugheana sa, unde e înfăţişat iadul cu droaia lui de draci dănţuind în mijlocul flăcărilor, înarmaţi cu suliţe şi căngi. Clientul tremură ca o frunză şi~şi desface baierele pungii."

Erm... mi-a luat ceva sa gasesc citatul asta... e si plin de greseli scris pe scribd si mi-am luat libertatea de al corecta macar aici biggrin.gif

@ WoundedFlame

In legatura cu scanarea si altele in genul, nu trebuie sa te mai chinui, noi deobicei citim ce avem de citit intr-o conferinta pe skype/raidcall aloud (in caz ca doar unul dintre noi are materialul respectiv - te-ar scapa de timiditate tongue.gif). Cat despre intalniri F2F, nu prea stiu ce sa zic, mi-ar lua 4 ore, doar, ca sa ajung in Bucuresti (eu fiind din Constanta)... desi am sa dau si eu pe acolo ^^ poate o sa ne vedem, daca ai timp tongue.gif

Noi scriem tot un fantasy ce tinde spre S-F (Tot ce tratam si consideram a fi magie este explicat - uneori chiar foarte detaliat, in consecinta magia va ajunge stiinta pentru noi). Tratam practic lumea ce a precedat-o pe a noastra. (If you want to hear more than join us on a conference tongue.gif nu vrem sa dam din casa, si noi fiind destul de precauti)
All in all, it will be a grand game between the authors and readers (toate sistemele create pentru a explica diferite lucruri pot fi descifrate si interpretate in a descoperi ce se intampla mai departe, acestea sunt introduse subtil - lucru care duce la stimularea cititorului in a gandi pe aceeasi lungime de unda cu noi si poate sa invete ceva tongue.gif).

Ok atunci, in legatura cu celelalte calitati artistice tongue.gif tu ti-ai dori sa le practici macar? Ele se dezvolta incet, incet prin intermediul experientei, dar societatea a ajuns cam cinica si selfish, lucru care duce la inhibarea exprimarii libere... de aceea nu multi se apuca sa se exprime prea repede, din cauza fricii de a da rateu si de neuitata batjocura a celor inchisi la minte. Lucru care duce la inchidera multor orizonturi de explorat si respectiv invatat tongue.gif.
Eu nu prea am tinut cont de ce a zis lumea (pentru ca multi nu se aflau in cunostiinta de cauza, criticile constructive fiind intotdeauna binevenite) si am ajuns sa "gust" din toate... si te mai destupa la minte. Knowledge is powa (^w^)!

Nu prea as dori sa lungesc aceasta discutie pe forum ^^ nu de alta, dar nu multi sunt dispusi sa-mi auda "aberatiile"! Asa ca iti voi trimite un mesaj privat cu un ID sau ceva, si poate vorbim mai mult despre asta in alta parte ^^.

Edit:

@ Nagisa-chan ... din cate stiu poate primi, dar nu poate trimite pana cand face 30 de posturi, dar ca sa fiu precaut: vld_94 / Cyompy (mess/skype)
WoundedFlame
O idee bună, dă-mi un PM cu id-ul tău, şi te voi adăuga în listă. Sunt aproape în fiecare seară online, măcar o oră, dacă am net mobil (şi partener de discuţie). Dacă nu am, intru mai rar de pe PC.

Nagisa-chan
Nu iti putem da pm, pentru ca nu ai inca 30 de posturi. Wounded Flame, ies eu cu tine la suc, ca si asa nu prea am parteneri de discutie...I'm forever alone si decat sa ies din casa de una singura, mai bine nu mai ies. Anytime you want...summer.sky95 or cappucino_cupcake.
darczon69
QUOTE(WoundedFlame @ Jan 7 2012, 02:09 PM)

By the way, darczon, fain cântecul Lilium. Mi-a plăcut şi anime-ul. Varianta Saint o ştii, nu?
*



Nu, nu o stiu ohmy.gif. Link pls biggrin.gif

@TheWanderer

Multumesc. Acum trebuie sa imi cumpar cartea > . > laugh.gif
Yuriko
Se pune de o Cancer Convention? Hop si io in!

Anyway, bine ai venit! Hope you'll have a nice time here. Nu iti fa griji din cauza timiditatii, it's a common treat this days (in special la raci happy.gif ).
Studiezi la UniBuc? Me has questions for you about that laugh.gif
WoundedFlame
@Darczon:

Uite aici: Lilium - Saint Version

@Yuriko:

Mulțumesc de primire și te aștept cu întrebările prin PM. Mă străduiesc acum să ajung la minimum de puncte/postări, ca să le pot primi. E cam greu, fără să fac un fel de spam pe aici.
Himitsu23
QUOTE(WoundedFlame @ Jan 4 2012, 08:37 PM)
Sper că primiţi şi persoane noi, teribil de timide. Vorbesc serios, sunt teribil de timidă. Nu exagerez.
*



Si eu aveam cam aceleasi dubii prima data cand am devenit membru, si nu stiu cat de mult m-am schimbat din moment ce nici pana in ziua de azi nu pot sa spun nici un welcome membrilor noi (spre deosebire de tine care, dupa cum vad, in timiditatea ta teribila, ai facut deja un asemenea act smile.gif )
De asemenea inca visez la ziua in care ma voi intoarce la Bucuresti, pt a participa si eu in sfarsit la acele intalniri celebre despre care vorbeste toata lumea...
WoundedFlame
Eh…pe net, e pe net. Face to face, acolo e jale. Dar încerc să trec peste, ce naiba. De aia ziceam să merg și la întâlniri. Să vedem cum o fi, dacă o fi.
bloodlover
Salutare si bun venit! Te intelg 100% la partea cu timiditatea si socializarea. Ma bucur sa vad ca mai sunt oameni care citesc (mai ales tineri).

ps: Lovecraft rules <3

ps nr 2: Ce filme iti plac?
BloodSamurai
Bine ai venit Liliana (sau Lili, sper ca nu te deranjeaza) biggrin.gif

Timida ?? 21 ani sigur nu e o capcana laugh.gif icon_twisted.gif pt. baietii timizi. Poate esti un "hunter" (just joking).

Pastile contra timiditatii?? Sper ca colegii nu se referau la etno/viagra/afrodisiace sau stuff.
Putin alcool de relaxare face baza:
un pahar de sampanie dupa o prajitura;
un pahar vin rosu dupa tortellini
un pahar vin alb dupa un peste la cuptor
un sake dupa ramen (yam-yam)

Corect cum au zis multi baietii de aici: suntem mari si tari doar pe forum/online si dupa monitor (same thing to me).

Damm din ce in ce mai multe fete aici din BUC. Daca ma reintorc cu serviciul in BUC (sper constructii Metrorex $$$$$$) atunci singur particip si eu la intalniri.

Inca odata bine ai venit! Deja incep sa ma bucur ca parca comunitatea Anime in Romania e deja mult mai mare decat credeam cool.gif
BloodSamurai
QUOTE(Nagisa-chan @ Jan 7 2012, 06:44 PM)
Nu iti putem da pm, pentru ca nu ai inca 30 de posturi. Wounded Flame, ies eu cu tine la suc, ca si asa nu prea am parteneri de discutie...I'm forever alone si decat sa ies din casa de una singura, mai bine nu mai ies. Anytime you want...summer.sky95 or cappucino_cupcake.
*



Ok , pai si cu mine cum ramane?? Nu iesiti si cu mine la un suc?? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Sau facem un double date daca tot suntem raci aici:
Nagisa-Chan+Darczon69+WoundedFlame+ EU (exact si eu sunt rac) (nu conteaza ordinea, desi sper sa nu ajung cu Darczon69)

Parca vad ca ajung singur doar cu darczon69 la o masa cu lumanare, romantic stuff etc.
Si parca il aud pe Darczon69 " This stinks" si eu "Yep" laugh.gif laugh.gif laugh.gif
darczon69
This stinks... cool.gif
BloodSamurai
Yep blink.gif blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.