Apoi am inceput sa pierd din episoade (din motive ce nu tineau de mine) si, incet-incet, am abandonat seria fara sa o termin, desi nu pot spune ca nu imi mai placea la fel de mult ca la inceput, ba chiar din contra.
Multa vreme am ezitat sa incerc sa o revad. Ma gandeam ca acum nu imi va mai placea la fel de mult si ca ar trebui sa ma multumesc cu sentimentul placut de nostalgie pe care il am cand ma gandesc la Inuyasha. Zilele asta am spus insa, what the heck, hai sa ma reapuc de el! Oricum nu am mai vazut un anime de ceva vreme.
Am trecut de primele 10 episoade si imi place la fel de mult

Chiar si fara nostalgia glasses, anime-ul e totusi unul foarte bun. Povestea e captivanta, personajele interesante, actiune si aventura cat cuprinde, multe scene comice... Nu stiu de ce am ezitat atat de mult timp sa il revad. Acum am acelasi patos pe care il aveam inainte, si de-abia astept sa reapara Naraku si Koga, si sa ajung iar acolo unde ma lasasem de serie.
Anyway, acestea fiind spuse, ma intreb daca mai e cineva pe aici in situatia mea. Un oldfag care a nostalgiat si s-a reapucat de aceasta frumoasa serie si daca i-a mai placut la fel de mult