Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sugestie
Anime-Club Forum > Forum > Site
Animal
Propun creearea unui subforum(daca e prea mare deranjul atunci doar un topic cu sticky) in care sa facem topuri cu preferintele autohtone in ceea ce priveste anime-urile/manga-urile/seiyu/jpop/jmovies/whatever. Aici ma refer la topuri legate de character/story/music/etc for old and new anime/manga/anything. Topurile pot sa fie in legatura cu oricede la best character la sexiest/ugliest/funniest/lamest seyiuu/actor/character ( in principiu orice pare distractiv). Astfel am putea forma o privire de ansamblu asupra comunitatii romanesti si in acelasi timp sa ne si amuzam pe alegerile altora ( sa vedem daca nu cumva fani shoujo manga sunt defapt baietii si fani seinen manga sunt fetele, sau sa vedem ce preferati: mecha anime sau slice of life anime ).

Eu cred ca ar fi distractiv. Dar ca sa nu iasa o harababura/un bullshit trebuie coordonat/stabilite niste reguli pentru a evita dezordinea si pentru a ne asigura ca nu se repeta intrebarile/topurile si ca nu sunt prea multe si prea random. De aceea am ales sa sugerez aici creearea unui subforum si ca el sa fie moderat de cineva.

Opinions?

selen_dom
ideea pare interesanta. dar nu ar merge mai bn ceva gen topul saptamanii? cum e chestia aia cu nijikon 2011,dar ceva care sa se schimbe periodic ?
darczon69
QUOTE(selen_dom @ Nov 13 2011, 08:37 PM)
ideea pare interesanta. dar nu ar merge mai bn ceva gen topul saptamanii? cum e chestia aia cu nijikon 2011,dar ceva care sa se schimbe periodic ?
*

De acord.

Un fel de poll saptamanal: spre exemplu...

Saptamana viitoare sa fie ceva de genu': Favourite Character Development.

si tot asa.

Idee centrala este ca aceste polluri si intrebarile postate sa fie cat mai interesante, deoarece cred ca polluri de genu' "favourite naruto character" au mai fost facute.
Kirigakure
este o idee foarte buna biggrin.gif
sper sa fie pusa in aplicare , dar sa nu fie polluri normale... pe care le gasesti peste tot ... ceva unic.. Something Special
usman123
sper sa fie pusa in aplicare , dar sa nu fie polluri normale... pe care le gasesti peste tot ... ceva unic.. Something Special
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.