Propun creearea unui subforum(daca e prea mare deranjul atunci doar un topic cu sticky) in care sa facem topuri cu preferintele autohtone in ceea ce priveste anime-urile/manga-urile/seiyu/jpop/jmovies/whatever. Aici ma refer la topuri legate de character/story/music/etc for old and new anime/manga/anything. Topurile pot sa fie in legatura cu oricede la best character la sexiest/ugliest/funniest/lamest seyiuu/actor/character ( in principiu orice pare distractiv). Astfel am putea forma o privire de ansamblu asupra comunitatii romanesti si in acelasi timp sa ne si amuzam pe alegerile altora ( sa vedem daca nu cumva fani shoujo manga sunt defapt baietii si fani seinen manga sunt fetele, sau sa vedem ce preferati: mecha anime sau slice of life anime ).
Eu cred ca ar fi distractiv. Dar ca sa nu iasa o harababura/un bullshit trebuie coordonat/stabilite niste reguli pentru a evita dezordinea si pentru a ne asigura ca nu se repeta intrebarile/topurile si ca nu sunt prea multe si prea random. De aceea am ales sa sugerez aici creearea unui subforum si ca el sa fie moderat de cineva.
Opinions?