Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Emulatoare Arcades+consoles
Anime-Club Forum > Non-Anime > Games > Fighting Games
BloodSamurai
Salve arcades+console fanatics ! biggrin.gif
Am zis sa deschid un topic de emulatoare (initial am vrut de arcade cabinets cum sa construiesti etc etc , eventual sa construiesc eu unul cu ecran de 80 cm 4:3 si joystickuri Sawna orig din Japan dar am viata grea servici si nu prea mai am timp) ca sa discutam , sfatuim etc etc blabla.

Eu cu emulatoarele pe PC am experienta urmatoare;
emu de PS1 , PS2
emulatoare: Nebula, Neoragex, Snesx, Mugen, Winkawks, Taito Type X2

viitoare emulatoare de testat: Coinops pe Xbxo, FinalBurnLegends tot pe Xbox

Cu emulatoarele se pot juca toate jocurile arcade si console aparute pe piata: de la Mario la Tekken 5 6 etc etc.
Exemplu cine e fan la Super StreetFighter 4 e cel mai cool sa il joci in varianta Japanese Arcade pe emulator de Taito Type X2 se misca mai bine decat cel de PC.
Jocuri create de Namco, Taito, SNK, Neo Geo, Sega, Famicom etc etc.
BloodSamurai
OK unul din destul de cool emulator (SnesX) este cel de vechea consola Super Nintendo. Merg toate jocurile pe el , jocurile sunt sub forma arhiva (in general *.zip) si au denumirea de Roms bla-bla-bla. Se gasesc foarte multe pe emuparadise.net sau .org.
Daca se doreste ca sa se joace jocuri de SNES japoneze atunci cautati sa aiba in denumire sfc la arhiva. SFC provine de la denumirea SNES pt. japonezi ca Super Family Computer.

Sunt foarte multe jocuri foarte frumoase care se vad deosebit pe PC sau chiar emulate si pe console ca PSP sau PS3 (la PS3 parca poti pune si niste filtre tip HD ca eagle eye etc.) …. Un alt avantaj deosebit cand joci pe emulator este ca ai optiunea “save game” dar are denumirea de “save state”….. pe consola originala nu aveai save game decat la foarte putine jocuri sau doar cu parola de inceput de nivel . Unele jocuri sunt grele chiar si pt. profesionistii de azi… iti trebuie ceva ore-jucabilitate ca sa deprinzi trucurile jocului respectiv. Save State-ul usureaza acest lucru pt. incepatori. Exemplu foarte bune este cu Super Mario (am terminat 1 , 2 versiunea orig japan “Lost Levels” … iar 3 mai am de jucat).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.