Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Eng. Subs?
Anime-Club Forum > Detaliat > Saint Seiya > Saint Seiya
bloodlover
OK stiu ca sunt pe cale sa dezgrop un topic decedat de ani multi dar am nevoie de ajutor. A reusit cineva, printr-un efor supraomenesc, sa faca rost de titrari (in engleza desigur) la acest show? Ma refer la serii, filme si OVA-uri? Nu am gasit pe net nici macar titrari bune la toate cele 114 episoade... dupa 70 incolo toate titrarile o iau razna.

What the hell ??? sad.gif
Demon Spirit
Nu cred ca se supara nimeni daca-l dezgropi.
Subtitrari nu stiu daca ai sa gasesti pe undeva foarte bune/perfecte,gandeste-te ca episoadele sunt traduse de fani acum ceva timp,nici NankH (care sunt dedicati seriilor Saint Seiya) n-au luat toata seria de la capat.
Totusi,daca ajuta cu ceva am gasit un torrent care are episoadele si subtitrarile separate si poti sa alegi sa downloadezi decat srt-urile. Here ya go: http://thepiratebay.org/torrent/4595418/Sa...(full__eng_sub). Desi nu stiu exact cat de buna e calitatea fiindca acum astept si eu sa se traga.
Ar mai fi si site-ul asta http://www.anime-access.com/anime/S/Saint_Seiya_(TV). Calitatea episoadelor e buna si la fel pare si subtitrarea.

Daca mai ai nevoie de site-uri unde sa vezi SS sau sa downloadezi sa-mi zici,I got plenty of resources biggrin.gif
bloodlover
Mersi pentru reply. Am gasit cateva surse dar problema este cu titrarile. Vreau sa vad aceasta serie de foarte mult timp dar nu vreau sa ma trezesc ca m-am uitat 60-80 de episoade degeaba pt ca mai incolo se duce naibii titrarea.

Eng. dub nu se pune problema.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.