Bawmwolle
Mar 5 2004, 11:35 PM
Unde au disparut atatea sute de postari.Am vrut sa vad si eu cum mai sta situatia si am descoperit cu stupoare ca vreo 200 de postari s-au evaporat...
SebyTheDragon
Mar 6 2004, 02:59 AM
La care postari te referi??
La ale tale..sau in general!!
Tot forumul a fost restructurat..La general ...unde sunt moderator...am ras o pagina intreaga de topicuri!!
Bawmwolle
Mar 6 2004, 10:03 PM
Din cate am vazut, mie si lui Scorpio ne lipsesc aproximativ 200 de postari.Aveam in jur de 750, iar acum 500+.
Scorpio
Mar 6 2004, 11:21 PM
N uca m-ar interesa chair asa de mult posturile...da ce se intampla? Cred ca la toti lipsesc vro 200 de posturi. Chibi...coyot...any explenation?
SebyTheDragon
Mar 7 2004, 02:41 AM
Da ...lipsesc...daca lipsesc la toti atunci nu-i nici o problema...
Probabil posturile din anumite topicuri nu se mai iau in considerare...cume si normal...
Mai ales cele de la nou veniti!!!!
Coyotee
Mar 7 2004, 05:56 AM
Am facut o resincronizare la Word Count si cred ca chibi a facut la nr de posturi. Asta ar putea fi motivul pentru care va lipsesc atatea posturi.
Balthasar
Mar 14 2004, 06:26 PM
Vreau sa fac un anunt: postarile celor care nu contin linkuri de pe threaduri Linkuri Utile vor fi sterse pentru a-mi usura munca. Asa ca nu va mirati daca va treziti cu posturi lipsa. Poate pe unii nu o sa-i intereseze dar eu mi-am facut datoria.
Urfe
Mar 14 2004, 06:40 PM
Fa un topic in care lumea sa poata ceare link-uri.
Nu sterge, muta la Trash.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.