Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Intalniri - Mangazen
Anime-Club Forum > Ro Anime > Cafenea > Intalniri
SoulReaverFo
citat raluca-z Junie 19 2011
" Revin cu informatii proaspete de la Muzeu si despre un posibil meet.

Info generale:
+Se ajunge destul de greu acolo. E o singura masina care merge si are statie chiar la intrare 136, si respectiva masina se ia de la statia de langa metrou Izvor. (sau de la Leu in directia opusa.) Pentru un traseu complet ratb.ro va sta la dispozitie.
+Spatiul e la etajul 4 unde exista bar si terasa, deci loc de socializare.
+La intrare exista filtru acces (scanner, nu aveti voie cu cutite, orice arme albe, etc). deci fiti pregatiti in caz de aglomeratie la asteptat la coada (locatia e cea de la Nijikon 2008 pentru cei care stiu si care au fost DECI...)
+exista o biblioteca destul de tare DAR din pacate doar pe albume europene, franceze, belgiene si germane. Nu veti gasi manga (decat Warcraft in romana) Acest mic impediment SPER ca o sa fie cumva rezolvat via mangashop (mie greu sa cred DAR cine stie poate poate)
+Aveti la dispozitie spre consultare reviste de benzi desenate romanesti (numere din Cutezatorii, Dimineata Copiilor, Carusel,etc) din anii 1930-2000, precum si albume din acea perioada. Este chiar o ocazie unica de a le vedea, pentru cei mai tineri dintre voi
+exista un spatiu de workshop generos si diverse materiale puse la dispozitie de organizatori (hartii, creioane niste markere universale, creioane colorate, gume de sters)
+Intrarea este gratis, indiferent de ce zice tanti de la poarta. Inainte cu tupeu, faceti gura daca va pun sa platiti ceva pentru acces. (era sa platim bilet azi, dar am scapat cu gratie.)

Info la obiect:
+ am discutat cu organizatorul muzeului (Dl. Ciubotariu, aka ciubi de la pisica patrata) care se intampla sa fie pe acolo si i-am zis de proiect si a fost foarte deschis si entuziasmat de niste workshop-uri de creatie chiar si pe tema manga. Drept care

se va organiza ceva mai serios decat niste meets undeva pe la inceput de iulie (daca nu pleaca toata lumea in concediu/vacanta) 1 zi sau poate doua de workshop pe weekend. Se va anunta din timp, nu va costa nimic, va fi cu numar limitat de participanti (probabil) dar pe principiul inscrierilor pe loc practicate la Otaku. Cei care nu prind loc, nu-i tragedie ca pot sa asiste in timp ce parcurg si expozitia.

Intre timp pentru cei curiosi si care au posibilitatea sa treaca pe la MNAC sa o faca, e gratis, e de mers dar merita. Ar fi un mic vis daca muzeul ar deveni permanent si ar include o sectiune similar de generoasa de manga.

Voi reveni cu info cand va mai fi cazul, stay tuned. " sfarsit citat


Cei interesati de intalnirea la Muzeul Benzilor Desenate sa scrie acuma pe forum.

P.S. Aduc si o banda desenata franceza favorita.
raluca-z
multumiri pentru promovare.

Later Edit:

In urma discutiei cu organizatorul avem o data stabilita:

SAMBATA 9 IULIE @ MNAC incepand cu orele 10.00 pana seara la 18.00. adica 8 ore de crash course on making manga.

Si fiindca e workshop se va lucra, deci participantii sunt rugati sa vina cu instrumente de desen ceva mai specializate decat: creion, hartie si radiera.
Personal voi aduce:
1. cerneala+penite+toc (pentru cine vrea sa incerce cum e si sa vada cum se folosesc)
2. hartie de desen buna (speciala pentru realizarea BD-urilor)
3. creion cu mina albastra
4. posibil o masa de lumina (ramane de vazut cum o car)

Scopul este simplu: realizarea unui scenariu punerea lui in opera de la nivel de schita pana la nivel de planse finale. (in 8h! deci chiar o sa se inceapa la orele 10.00-10.30)

In curand si posterul evenimentului (pe care trebuie sa-l fac tot eu deci va trebuie sa astepte un pic) impreuna cu mai multe detalii. Nu m-am decis daca va fii ceva general sau daca va fi ceva pe o tema data. Astept sugestii pentru teme mai jos.
Ramziel
Got it tongue.gif
Vorbeste cu Lucius, caci incepusem sa ne gandim la o idee pentru manga, are notate ideile principale, si un inceput pentru o poveste O.o, am avut cateva idei totusi nu doar pentru
Hope this helps...

De fapt, poate in loc sa mergem sambata la Obor la 10, mai bine mergem la Muzeul de BD
si mai vb acolo, poate am putea sa te ajutam ^^
dune3001
Pare interesant, vreau si eu sa vin smile.gif MNAC e cel de pe casa poporului,nu? just to make sure.
O sa tii tu workshopul? Let me know daca vrei ajutor cu ceva.
raluca-z
@ dune3001. Da, MNAC e cel de la Casa Poporului, Da, eu voi tine workshop-ul. Pana acum totul e ok, si nu ma astept la o mare de oameni.

POSTERUL
user posted image
Ramziel
Hmmm........can you keep a place open for me.....
I'll be there tongue.gif, deci dk aveti nevoie de ceva, va ajut cu placere ^^
dune3001
A iesit foarte tare posterul,felicitari! vrei sa fac putina publicitate evenimentului pe deviantart, in jurnal la Desenero?
Ramziel
Bine gandit dune....
DeviantArt for zhe win XD
O sa il postez si eu ^^
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.