Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Propunere Organizatori Nijikon
Anime-Club Forum > Forum > Site
Toguro_Sr.
Hello! Stiu ca nici nu am aparut bine si gata am sarit cu o propunere. Ideea este ca as dori daca se poate sa vorbesc cu unul din organizatorii Nijikon pentru 2011. Am o propunere pentru un proiect impreuna cu asociatia culturala la care lucrez (Teocta). Astept un raspuns din partea dumneavostra.

Va multumesc pentru intelegere!
Reactive
QUOTE(Toguro_Sr. @ Apr 6 2011, 11:32 AM)
Hello! Stiu ca nici nu am aparut bine si gata am sarit cu o propunere. Ideea este ca as dori daca se poate sa vorbesc cu unul din organizatorii Nijikon pentru 2011. Am o propunere pentru un proiect impreuna cu asociatia culturala la care lucrez (Teocta). Astept un raspuns din partea dumneavostra.

*

Pe site-ul Nijikon ai emailul lor: contact[at]nijikon.ro

Spor.
The Different Mechanist
Nijikonul foloseste (deocamdata) ca forum de discutie Project Sakura - e acolo o sectiune pentru eveniment. Se mai poate lua legatura cu noi si pe mailul mentionat mai sus. Oricum, daca tot sunt aici imi poti spune despre ce e vorba. Avand in vedere ca e vorba de Teocta pot presupune ca e ceva legat de muzica, nu?
Toguro_Sr.
QUOTE(The Different Mechanist @ Apr 6 2011, 02:11 PM)
Nijikonul foloseste (deocamdata) ca forum de discutie Project Sakura - e acolo o sectiune pentru eveniment. Se mai poate lua legatura cu noi si pe mailul mentionat mai sus. Oricum, daca tot sunt aici imi poti spune despre ce e vorba. Avand in vedere ca e vorba de Teocta pot presupune ca e ceva legat de muzica, nu?
*

Da intradevar este legat de muzica. Ideea este ca dispunem de o orchestra simfonica si am vz ca inafara sau cel putin in japonia se mai fac concerte de acest gen cu teme din anime. Eu am vorbit deja cu un dirijor japonez dispus sa vina in perioada nijikonului. Acum as vrea sa stiu daca v-ar surade ideea sa integram cumva concertul in cadrul Nijikonului adica ori sambata, ori duminica. Concertul ar dura cam o ora, poate o ora si jumatate. Depinde de cate piese facem rost. Problema insa si la noi este sponsorizarea dar voi incerca sa gasesc si asa ceva. Oricum ideea este daca am avea acordul vostru si eventual sa stabilim o intalnire cu mai marii ca sa vedem ce si cum. Me also big anime freak btw. tongue.gif Oricum astept raspuns ! Multumesc !
The Different Mechanist
Nu vad de ce nu am fi de acord. Trebuie vazut cum se preteaza scena de la PACO pentru asa ceva si, daca se va intampla, cum integram in program asta (presupun ca vor trebui facute si repetitii). Oricum, pentru discutii mai in detaliu da un mail la [email protected] (eu sunt organizatorul conventiei BTW).
Garden Girl
Da.. salut baieti. Daca tot s-a facut un asemenea topic, vreau sa propun si eu ceva, si anume sa aduceti merdenele cu branza si covrigi la urmatorul nijikon. You know, nu toata lumea mananca hambugeri si clatite. Plus, they were fuckin expensive. Deci cu cine pot lua legatura in acest sens?

EcsTasY
you look like a nice girl and I like your cat, so I can be your sponsor for the event ... but you have make a big sign with EcsTasY and tell everybody you like IT (maybe I'll sent some samples for you to give away for free)
Garden Girl
What samples ? user posted image
EcsTasY
nu e locul potrivit pentru asemenea discutii... mai multe detalii pe primul porumbel - cel maroniu inchis cu pete albe pe aripi si gatul galbui
oricum iti pot da un indiciu: aseara mi-am taiat unghiile

PS: geniala sigla google de astazi biggrin.gif
Garden Girl
Aici marmota. Terminat. Am inteles, trebuie sa invelesc ciocolata in staniol. Terminat.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.