QUOTE(The Different Mechanist @ Apr 6 2011, 02:11 PM)
Nijikonul foloseste (deocamdata) ca forum de discutie Project Sakura - e acolo o sectiune pentru eveniment. Se mai poate lua legatura cu noi si pe mailul mentionat mai sus. Oricum, daca tot sunt aici imi poti spune despre ce e vorba. Avand in vedere ca e vorba de Teocta pot presupune ca e ceva legat de muzica, nu?
Da intradevar este legat de muzica. Ideea este ca dispunem de o orchestra simfonica si am vz ca inafara sau cel putin in japonia se mai fac concerte de acest gen cu teme din anime. Eu am vorbit deja cu un dirijor japonez dispus sa vina in perioada nijikonului. Acum as vrea sa stiu daca v-ar surade ideea sa integram cumva concertul in cadrul Nijikonului adica ori sambata, ori duminica. Concertul ar dura cam o ora, poate o ora si jumatate. Depinde de cate piese facem rost. Problema insa si la noi este sponsorizarea dar voi incerca sa gasesc si asa ceva. Oricum ideea este daca am avea acordul vostru si eventual sa stabilim o intalnire cu mai marii ca sa vedem ce si cum. Me also big anime freak btw.

Oricum astept raspuns ! Multumesc !