Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Domeniu .RO
Anime-Club Forum > Arhiva > Arhiva > Anunturi
APoKLips
S'a discutat destul de mult pe tema aceasta si nu s'a ajuns la un consens.Doresc sa recurg la voi pentru a strange bani de un domeniu .RO (costa 61 USD si nu avem obligatii fata de nimeni cu niminca... nu ca si cei 39 USD de la inregistrari.ro dar obligati sa folosim pentru hosting serverele lor)Eu doresc sa strang banii si de aceea recurg la increderea voastra!Astept sa postati cei care doriti sa participati ... domeniu va fi inregistrat pe numele unui admin (Coyotee, chibi de prefereinta sau va fi un nume tras la sorti dintre cei din staf si cei cu vechime mare ).Deocamdata sa exista banii... pentru ca asta arata interesul... si abia apoi discutam de numele domeniului.
Diana
Contribui
Balthasar
Count me in. Totul pentru viitorul anime-ului wink.gif
Kataracta
Din cate stiu eu Chibi are asta in plan. Are toti banii dar asteapta sa facem fuziunea cu Manga.ro sa stabilim numele. Eu l-am intrebat daca pot sa contribui si eu si a zis ca cine vrea poate sa o faca.
chibimox
decat sa aruncam cu bani in stanga si in dreapta vreau sa readuc in discutie numele domeniului .. si aici o sa vina iar lumea sa zica RoAnime Forever .. dar vreau sa reamintesc ca RoAnime a trecut prin inca o faza si a evoluat iar acum parerea mea e ca merita alt nume.Am mai discutat si cu Ranma pe IRC si o idee buna mi se pare animanga.ropropun sa va mai datzi cu parerea
zeri
Si eu contribui numai sa-mi ziceti cu cat si cum se strang banii. In ceea ce priveste domeniul...oricum ar fi e bine. Chiar daca nu o sa sune bine ne obisnuim noi cu numele si nu o sa mai fie o problema.
Majin
deci pana la urma cui dam banii??eu sunt de acord cu ''donatia''..dar cat?si cui?
chibimox
lume .. hai sa nu ne focalizam pe "cat si cui" .. banii ii am si az ramane animanga ? .. oki completez forumlarumai astept o leac sa vad ce zice lumea biggrin.gif
Diana
anime-mania sau anime-lovers sau all-animeeu cand aud animanga ala il traduc instantaneu cu "oricemanga"

daca se cauta titlu sa curinda si forumul manga.ro ma mai gandesc.
Urfe
Contribui.Orice nume.'Otaku.ro' cum suna?
SebyTheDragon
Naspa

laugh.gifPropunerile Dianei sunt super!!!

Chibi...animanga..hmmm..ioas zice sa te mai gandesti!
Demiurgus
Nu prea mai conteaza asa de mult numele, cum a zis si Zeri cu timpul o sa ne obisnuim. Singura mea rugaminte e ca numele sa aiba totusi legatura cu comunitatea din Romania, adica fara nume de genu "i-love-anime.ro, animefans.ro, animeheaven.ro" etcSunt de acord cu oricare din urmatoarele:

animanga.ro/net/org , roanime.ro/net/org, anime-mania.ro/net/org
APoKLips
Nu stiam ca exista fonduri pt domeniu... si sunt intru totul de acord cu Demiurgus... una dintre cele 9 propuse de el.

Numele trebuie sa fie romanesc... pentru ca suntem romani... si forumul si siteul este pentru romani in romaneste.

Am dat anuntul strict pentru ca sa grabesc treaba... si daca se strang banii

as fi pornit discutia...

Eu zic sa facem un pol dupa schema asta pt ca se pot cu 9 pozitii parca :

1) animanga.ro/net/org/com

2) roanime.ro/net/org/com

3) anime-mania.ro/net/org/com

4) all-anime.ro/net/org/com

5) anime-lovers.ro/net/org/comsi apoi in functie de rezultat votam terminatia

1).ro

2) .net

3) .com

4).org

[optional in functie de fonduri]

5) + o alta optiune

6) + 2 alte optiuni

7) toate 4 smile.gif

[/optional in functie de fonduri]
Bawmwolle
Sunt de acord.Contribui si eu cu bani.
APoKLips
Deoarece chbiMox s'a decis asupra anime-club.biz si acuma cumpara Duncan si anime-club.ro renunt la ideea asta. Multumesc celor care m'au sustinut.

Probabil voi/vom reveni pe tema asta.
Audron
sunt gata sa contribui daca mi se spune si cum .fiind la o distanta mare de bucuresti, trebuie trimisi prin posta.ziceti-mi o adresa.
Urfe
Prin posta sau pe un numar de cont/card.
Audron
mergem si aia, cu conditia sa stiuc are e codul. ca nu il stiu.daca il stie cineva si asa se hotaraste sa contribuim, sa imi spuna si mie sau sa scrie aici si vad eu.
Kataracta
Eu zic ca e mai sigur sa fie facut transferul banilor card. Mie unul mi-ar conveni pentru ca pot sa trnsfer banii direct de pe cardul meu. Eu zic sa sacoatem un card pentru forum. Eu zic ca Chibi ar fi cel mai potrivit sa aiba grija de el.

Faptul ca facem transferul pe card il v-a scuti pe Chibi sa faca de fiecare data cate un drum la banca cand cineva trimite bani.
Audron
si ca sa se faca transfer pe card, terbuie sa am card? ca n-am. dar are vecinul meu.poate reusesc sa vorbesc cu el. ii dau lui banii si el face transferul de pe cardul lui. asta daca mai are inca cardul.
APoKLips
am zis si ma repetDeoarece chbiMox s'a decis asupra anime-club.biz si acuma cumpara Duncan si anime-club.ro renunt la ideea asta. Multumesc celor care m'au sustinut.

Probabil voi/vom reveni pe tema asta.

_________________lol biggrin.gif ... topicul referitor la domeniul actual e in alta parte smile.gif ... anyway count me on la cotizat !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.