Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mic-ro Scans
Anime-Club Forum > Fan Area > Scanlations
raluca-z
Un grup format din doua surori Livia si Raluca, fiecare cu proiectele ei, fiecare face ce-i place in ritmul ei. Traducem din engleza dar si italiana iar proiectele luate pana acum includ

+ xxxholic - CLAMP (18vol complete)
+ Legal Drug - CLAMP (3vol on hold)
+ Gate 7 - CLAMP(ongoing)
+ Marionette - Chiho Saito (8vol complete)

Cand vom temina un proiect de vom apuca de altul, asta pentru ca suntem doar doua si nu vrem nici sa facem treaba de mantuiala dar nici sa ne extindem. Ne place asa cum suntem mici.

Ne gasiti pe mic-ro scans
raluca-z
= Inca o marioneta volumul 1

Mai sunt inca 7 de scanlat, seria fiind completa....
Tessa
Oh, arata bine! biggrin.gif
O sa traduceti si Clover?
raluca-z
Momentan tragem sa terminam Drog Legal pana nu incep din nou sa iasa capitole noi (seria va fii continuata de CLAMP incepand din toamna asta).

Problema cu Clover si cu alte manga de CLAMP mai vechi este ca nu prea se gasesc scan-uri la calitate buna pe net.

Pana atunci

drog legal vol2

Mai avem de typeset vol 3 si gata...
Tessa
Momentan tragem sa terminam Drog Legal pana nu incep din nou sa iasa capitole noi (seria va fii continuata de CLAMP incepand din toamna asta)

Wow, serios? ar fi super daca s-ar hotara sa termine si Clover in viitorul apropiat.
Daca gasesc ceva raws la calitate buna pentru Clover o sa te anunt smile.gif .
raluca-z
hmm sa vedem, updates!

drog legal v3
drug and drop 1
drug and drop 2
poarta 7 v1

Si da, o sa ne apucam de Clover. Traducerea e gata pentru un volum si sper sa le termin si pe restul cat de repede nefiind foarte mult text. Despre scan-uri am decis sa le produc singura. Am comandat volumul omnibus de la Tokyopop si am de gand sa-l macelaresc pentru aceasta scanlare. Clover cel mai probabil va iesi tot odata.

De asemenea o sa terminam partial Elfen Lied in colaborare cu Romanga (ei dau ce scan-uri cleaned mai au si noi facem typsetting-ul si traducerea.) Asta nu inseamna ca vom traduce si restul de volume.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.