Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Anime In Strainatate
Anime-Club Forum > Ro Anime > Cafenea
SoulReaverFo
In curand plec in ceva vizite la Roma si in Franta , in Roma nu prea stiu ce sa cumpar ca suvenir, stie careva ce sa iau? In Franta stau mai mult asa ca poate voi avea timp sa vad mai multe cateva sugesti cu ce ar fi interesant in urmatoarele tari?
raluca-z
Sa inteleg ca te intereseaza segmentul fanzines, comics, BD, manga, figurine, etc?

Daca da, in Franta o sa gasesti foarte multe chestii interesante la acest capitol, oricum mult mai multe comparabil cu Roma, spre exemplu. Am fost acum cativa ani buni in Paris si erau librarii intregi dedicate benzilor desenate, manga si figurine. Nu pot sa-ti dau adrese exacte dar sunt sigura ca daca cauti un pic pe net dai sigur de cateva.

La Roma e putin mai greu. Am fost anul trecut si a trebuit sa alerg un pic dupa aceaste librarii, sunt mai prin zonele neumblate, periferice, rezidentiale. Acolo daca nu stii exact ce cauti risti fara o harta precisa sa te pierzi.

Cam atat. Depinde foarte mult de ce vrei sa iei - poate o documentare pe net pe la magazine online sa vezi ce se poate gasi ti-ar fi de folos.
SoulReaverFo
Am revenit din Roma, am gasit doua shopuri chiar langa statia de metrou a Vaticanului, pentru cei care sunt interesati pot scana harta si marca drumurile. Localnicii de acolo sunt foarte prietenosi, m-am simtit ca acasa. Preturile erau modeste la seriile lor era in jur de 3 euro si la seriile importate 5 euro variau in functie de gradul de pastrare, in rest se gasesc de toate.
Yuriko
So, as putea sa iti cer ceva detalii despre Paris? biggrin.gif Am de mers acolo in excursie de studiu vacanta asta, asa ca timp liber nu prea o sa am. Am gasit pe net ceva informatii despre o Manga-kisa cu review-uri foarte bune (undeva langa Sorbona), dar nu am aflat daca au si manga in engleza. Ai reusit sa ajungi pe acolo? Any info?
SoulReaverFo
da nu prea au manga in engleza doar in franceza cel mai probabil le gasesti la intersectia St Germain langa Notre Dame sti catedrala in insula.
Yuriko
Thanx a million biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.