Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mello
Anime-Club Forum > Detaliat > Death Note
andera
off: topicul poate contine spoilere, asa ca cei care nu au vazut animeul/citit manga sunt rugati sa nu comenteze.

Okay, trecand peste faptul ca sunt o fana declarata a lui Mello, fiind personajul meu preferat, acesta este si un personaj foarte interesant.
Multa lume il considera un personaj negativ datorita faptului ca este liderul mafiei, dar nu este tocmai rau. Are scop comun cu Near, acela de a-l prinde pe Kira, dar nu vrea sa lucreze cu acesta. (la final se afla ca a facut un compromis).
Cel mai usor il recunosti pe Mello dupa ciocolata sa de care este nedespartit(nu cred ca am vazut cumulat mai mult de 3 secvente in care nu este cu ciocolata)
Este foarte emotiv, tine de la prieteni (pot spune ca este singurul din acel anime care a regretat moartea cuiva, ceilalti calcand peste cadavvre), este irascibil si totusi si-a pastrat calmul in foarte multe situatii.
Totusi este un personaj 'de speriat', pana si Shido s-a speriat de el.

Deci, ce credeti?
Fili
Din cauza lui Mello haleam ciocolata in prostie cand ma uitam la Death Note. In general nu pot sa ma abtin cand vad ceva bun, mai ales ciocolata...
Mi s-a parut un om destept care, ofticat ca nu a fost ales ca urmasul lui L, s-a asociat cu dubiosi. Ah si era afectat de emotii/sentimente, chestii care ii afectau deciziile.
Oricum, pt un personaj negativ, nu a fost antipatic, nu l-au creat ca sa il urasti.
Kassy
QUOTE(Fili @ Feb 6 2011, 12:22 AM)
Oricum, pt un personaj negativ, nu a fost antipatic, nu l-au creat ca sa il urasti.
*Eu nu l-am considerat un personaj negativ. Asta cred ca depinde de unghiul din care privesti povestea si pentru cine ai optat. Eu am fost fana si a lui L si a lui Light.

Mello a fost un tip bizar, nu pot sa spun ca mi-a displacut, dar nici nu m-a impresionat pana la lacrimi. Totusi, a fost peste Near. Si e cam la egalitate cu L. Au o gandire fina, rationament... Near parca se agata de rezultatele lui L.
In concluzie e un personaj interesant, dar nu si-a lasat amprenta prea adanc asupra mea.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.