Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: !! Serie De Lung-metraje Berserk!!
Anime-Club Forum > Detaliat > Berserk
kyuubi654
Conform unei reviste intitulata "Newtype", manga-ul Berserk va fi adaptat intr-o serie de lung-metraje. In cele din urma, filmele vor acoperi intreaga actiune petrecuta de-a lungul manga-ului.

Desigur ca odata cu aceasta veste au aparut si pesimistii care se tem ca acest film se va baza ORI pe o actiune originala, care se desprinde intrutotul de actiunea manga-ului, ORI pe o colectie de highlight-uri a ceea ce va urma(desi nu-mi dau seama cum ar putea sa faca asa ceva -.-).

Si pentru ca industria manga si anime se afla intr-un mini-haos de cand cu legea aia tampita a lui Ishihara, exista o multime de fani care spera ca toate scenele de masacru si sex din manga sa fie adaptate cu succes in aceasta serie de filme. Desigur, singura sansa a acestei serii de filme este sa apara cu rating de 18+, pentru a nu fi in acelasi pericol ca si manga-ul sau anime-ul pe care se bazeaza.

Concluzia:

!!!HOOOORRRRRAAAAAAAAAYYYYYYY4BERSERK!!!

Let's hope the movies will be rated 18+ ^^

Ishihara si toti sustinatorii lui (implicit ai acelei legi aberante -.-) sa-si dea demisia ca prea ne streseaza (off-topic: mai stiu eu un guvern la fel de inutil biggrin.gif)
NOTORIOUS
Ba... as vrea eu sa avem niste politicieni la fel de inutili laugh.gif.... dar sa nu lasam politica sa ne strice motivul de bucurie: OMFG! YEAH I KNOW! Am aflat si eu azi ca ar fi vorba nu de un film ci de mai multe filme ce ar acoperi manga-ul pana la zi. THAT IS WICKED! biggrin.gif
Baka man
Eu n-am inteles o chestie: vor fi anime-uri, CGI sau live-action? :?
Other than that... awesome news biggrin.gif
Sunt convins ca toti fanii Berserk se vor bucura
kyuubi654
smile.gif La inceput era vorba ca o sa fie o serie anime cu nitzel CG pe ici pe colo dar in nici un caz full CG sau live-action. Probabil ca din cauza legii asteia tampite au sarit direct la filme (sa speram ca intr-o incercare reusita de a evita orice obstacol).
kaeru
Stai, stai. Filme anime sau artistice?
NOTORIOUS
Eu cred ca e vorba de filme anime (adica nu live-action) full CG daca e sa ma iau dupa trailere. Partea buna e ca sunt filme deci o sa avem calitate vizuala f. buna la care se adauga Studio4C.. dar s-ar putea plot-ul sa fie ciopartit din cauza duratei unui film. Faptul ca e CG e un maaare minus fiindca e o tehnica f. inflexibila cand vine vorba de productii 2D... dar trebuie sa recunosc ca arata f. marfa chiar si asa. Sper sa ma insel si sa fie vorba de insertii 3D mai degraba. Ce e ciudat e ca filmele ar trebui sa fie la numar cel putin 5 daca e sa luam in calcul o varianta f. sumarizata a Berserkului. Si cand ma gandesc cat tam-tam s-a facut pentru serie, imi vine greu de crezut ca or sa faca atatea filme.

De ce mi se pare ciudat? Din cate stiu Berserk a fost primit bine de occident si mai putin de Japonia. Intre timp Berserk s-a schimbat pe ici-colo si as putea spune ca a migrat putin catre main stream... motiv pentru care tind sa cred s-a schimbat putin si piata. Imi dau cu parerea fiindca imi e sa nu il 4kids-uiasca de dragul unei pietii mai lite :| Berserk nu cred ca intra in acelasi regim de lege ca restu tocmai fiindca este cotat pentru un public matur si daca am inteles eu bine legea noua nu ar afecta si zona asta.
Smrgol
QUOTE(NOTORIOUS @ Jan 6 2011, 11:07 AM)
Ce e ciudat e ca filmele ar trebui sa fie la numar cel putin 5 daca e sa luam in calcul o varianta f. sumarizata a Berserkului. Si cand ma gandesc cat tam-tam s-a facut pentru serie, imi vine greu de crezut ca or sa faca atatea filme.
Poate totusi nu lasa si filmele in aer de parca ar fi murit brusc tot staff-ul... cum au facut cu seria.
kyuubi654
Sunt filme anime dar nu sunt full CG. CG este folosist doar la anumite personaje precum Zodd sau calaretul ala gen Skeletor smile.gif In rest backgroundurile, Guts, Casca sau Behelit-ul par sa fie animatie traditionala (de o calitate inalta desigur biggrin.gif).
kaeru
Super. Pt o sec ma speriasem ca o sa fie artistice. Si ar fi fot jalnic rezultatul, pe putin.
Oricum, acum s explica filmuletele alea de cateva sec d p net. Adica dc aratau si erau animate atat d bine. Din cauza ca o sa iasa filme, nu serie.
EcsTasY
bun bun ... sper sa fie ceva demn de manga smile.gif
iNeko
orice ar fi nu are cum sa fie fail, vb de Berserk aici
kyuubi654
true true biggrin.gif

Berserk can never fail ^^ Si chiar daca s-ar intampla ceva neprevazut cred ca as intra automat intr-o stare daia de self-denial ^^ Dar n-are cum..
Megiddo
http://www.younganimal.com/berserk/cm/index.html

promos!!!
Bilibistrocizel
se pare ca au aparut: http://www.imdb.com/title/tt2210479/
http://www.imdb.com/title/tt2358911/
si o sa mai apara: http://www.imdb.com/title/tt2358913/
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.