Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mm!
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Comedy
Kassy
Anul aparitie : 2010
Numar de episoade : 12 [11 aparute pana acum]
Genuri: comedy, ecchi, school
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Sado Tarou sufera de masochism sexual. Crezand ca acest lucru e un dezavantaj in dezvoltarea sa ca fiinta, el apeleaza la Isurugi Mio, cea care a organizat Voluntary Club si care se crede un demiurg, crede ca poate rezolva orice problema. In realitate aceasta este chiar adevarata menire a clubului: de a-i ajuta pe cei care au probleme. Yuno Arashiko este o membra a clubului, care sufera de androfobie si care i-a cauzat si lui Tarou in primul plan acest masochism. Povestea se invarte in jurul celor 3 si a inca catorva personaje episodice. Tarou are o familie aiurita, poate chiar termenul "nebuna" ar defini-o mai bine. Actiunea jongleaza de la intalniri "romantice", la travestiti si la multi ciudati, dar totusi nu e cine stie ce.

Parere personala: Nimic deosebit pana acum. Chiar sunt curioasa ce sfarsit va avea. Nu pare sa fie ceva special din moment ce pana acum tot ce am vazut au fost povesti episodice si plagiate. Familia lui Tarou mi se pare cam exagerata: dar din moment ce animeul prezinta boli de la masochism la psihopatie intr-un mod "comic" (desi nu prea e), cred ca e acceptabila ideea(in realitate e singura idee amuzanta de pe tot parcursul seriei). Grafica e cea comuna a zilelor noastre, nimic iesit din comun, coloana sonora sincer nici n-am avut chef s-o ascult, despre OST-uri n-am ce sa spun : nu exista(sau am surzit :-?). In rest, ca in aproape toate animeurile din sezonul de toamna, multe faze exagerate, trase de par, ca sa "iasa in evidenta" si ei prin ceva. Personal ma asteptam la mai mult din partea acestui anime, dar se pare ca in afara de povestile comune si episodice intalnite a mia oara intr-un anime, nu avem parte de altceva.

Il mai urmareste cineva? Tare am impresia ca nu -> dar nici nu e o mare pierdere. O sa revin cu parerea finala dupa ultimul episod.
Sidonix
... seria exagereaza cam tot ce se putea exagera despre tipologia "Violent Retribution for Accidental Infringement " ... n-am avut pretentii de la serie but still was fun to watch si in ultimul timp am ajuns la concluzia ca asta e cam tot ce mai conteaza in noua industrie anime... per total pina acum primele episoade sunt cele mai reusite pe final devenind plictisitor dar ma rog we wait for the end to delete smile.gif
Kassy
Tipicul ending pentru animeurile din sezonul asta. Ceva nou? Numai un episod oarecare, fara sentiment. Nici macar haios. Animeul a fost unul dintre cele mai proaste din sezon, pacat ca m-a atras grafica, pana la urma nici ea nu e cine stie ce. Si chiar mi se parea ca are o poveste interesanta..
Oricum, si daca va fi un al doilea sezon, in nicun caz nu il voi urmari.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.