Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pentru Tessa Moderator
Anime-Club Forum > Forum > Site
daphnis
daca vreti sa plec de pe forum doar imi spune-ti ok? moderator ,admin , user nu conteaza , daca este 1 singura persoana care nu vrea sa raman pe forum eu plec singur fara alte chestii

Mi-a parut bine.! astept un raspuns
Garden Girl
Da, eu vreau sa pleci din simplul motiv ca ma enerveaza oamenii care au prea mult timp liber pe mana si cauta atentie/iau internetul in serios.

You know what they say: "And nothing of value was lost".
Kratozz
"prea mult timp liber pe mana si cauta atentie" = "attention whore"

Should we count GG here pt ca ea ar raspunde indifernet de user biggrin.gif to prove this:
GG would you want me to leave the forum ?
Garden Girl
No. I chose you to stay on the forum.

Also, nu ma consider attention whore :3. Trolling is an art, not attention seeking.
Tessa
QUOTE(Garden Girl @ Dec 12 2010, 01:27 PM)
Da, eu vreau sa pleci din simplul motiv ca ma enerveaza oamenii care au prea mult timp liber pe mana si cauta atentie/iau internetul in serios.

You know what they say: "And nothing of value was lost".
*

The tribe has spoken! You're the first contestant to be voted out of Surviver A-C.

Doar ca o ideie, asa cum tu nu poti trimite mesaje private pentru ca nu ai 35 de posturi, nici eu nu pot sa-ti trimit din cauza ca nu ai 35 de posturi.
Deci te rog sa ma lasi in pace si sa-ti vezi de viata ta.

Offtopicul de la Katanagatari l-am sters si te rog nu mai mai intreba de ce.
daphnis
multumesc pentru ironii... da poate am luat aceasta chestie prea in serios pentru ca ti-am zis eu nu ignor lumea si nu imi place sa o ironizes asa este firea mea,daca voi va petreceti 90% din timp prefacandu-va sentimentele eu nu o fac. In legatura cu mesajul privat vroiam sa discutam frumos dar daca te bat la cap ok atunci
da ..am zis ca plec nu o sa mai postez ,larevedere
Holyatheist
Saracul.... biggrin.gif
NOTORIOUS
Damn... A-C is moving fast these days.. Aici ce s-a mai intamplat? Un rezumat mic si nu va mai deranjez. Thanks.
Kreatur
Eu vreau ca toti cei care au raspuns in acest topic sa plece de pe forum.
Holyatheist
"Eu vreau ca toti cei care au raspuns in acest topic sa plece de pe forum." Kreatur .... asta te include si pe tine blink.gif
Kratozz
QUOTE(Garden Girl @ Dec 12 2010, 02:39 PM)
No. I chose you to stay on the forum.

Also, nu ma consider attention whore :3. Trolling is an art, not attention seeking.
*

Hey thx I move to the next stage of the "Survive on A-C" game.

anyway I was calling the dude here an attention whore biggrin.gif doar rescriam cuvintele tale... u r troll police u can not b attention whore biggrin.gif
daphnis
thanks a lot
Kratozz
QUOTE(daphnis @ Dec 12 2010, 04:31 PM)
thanks a lot
*

u're doin it again... but you're welcome smile.gif
daphnis
sorry dar sunteti prea ironici si nesimtiti
Kratozz
dude daca pleci do it, daca nu, stop flaming si go post somwhere la subiect. wink.gif

PS. ironie aici unde ??

Tessa
QUOTE(NOTORIOUS @ Dec 12 2010, 02:13 PM)
Damn... A-C is moving fast these days.. Aici ce s-a mai intamplat? Un rezumat mic si nu va mai deranjez. Thanks.
*

Pe scurt, userul acesta e a patra clona a unui user denumit element22. Celelalte 2 clone ii le-a sters Coyotee aseara.
Majoritatea posturilor lui nu o sa le mai vezi deoarece le-am sters din cauza ca erau spam sau offtopic. Ca orice om plictisit si care se crede atotstiutor mi-a contestat decizia si a vrut sa ma demita din postul de moderator laugh.gif .
Iar din cauza ca nu mai are drept de pm a deschis acest topic din dorinta acerba de a-mi atrage atentia.
Probabil ca tipul a dezvoltat o slabiciune pentru mine ca vad ca la fiecare topic unde posteaza ma pomeneste [chiar si daca nu e la subiect], iar acum a deschis un topic special cu nick-ul meu in titlu. icon_twisted.gif Grea e dragostea asta si neinteleasa laugh.gif .
Ca noroc cu oamenii astia sensibili ca devin si eu populara. rolleyes.gif
Lasati-l sa place, pe bune, forumul nu o sa piarda nimic daca pleaca, iar eu mai scap de un stalker tongue.gif .

Inca cateva detalii legate de asta mai gasesti aici: http://forum.anime-club.ro/forum/Demitere-...tor-t10120.html .
Kratozz
he he mr emot-troll-stalker wants a virtual gf smile.gif) or else he leaves !!! nooooo whyyyy don;t do it !!! laugh.gif laugh.gif
daphnis
da asa e mie imi place de tessa ) vroiam sa vb frumos cu tine tessa ,sa ne intelegem dar vad ca altceva nu sti decat sa ironizezi asta e , daca unii au minte doar de atat minte-te in continuare ;sper ca poti deveni si serioasa, bafta wink.gif
kyuubi654
Marfa biggrin.gif Pe forum-urile externe nu vezi mare caz de necaz pentru asa ceva smile.gif Poate un ban IP l-ar ajuta putin.

Dak un moderator si-un admin ti-au zis k n-ai dreptate, si tie ink nu-ti convine... atunci cara-te frate. Nu te tine nimeni cu forta si n-are nimeni timp sa-ti ocupe tie orarul cu conversatii de genu asta.

Si doara asa k side-note, au trecut vreo 3-4 ore de cand GG ti-a zis k nu te vrea pacilea tongue.gif Si nu e singura wink.gif

Si-acuma, dupa cum ar zice orice politist american: "Move on people! There's nothing to see here! cool.gif "
Botan
OOO deci asa era..din pacate imi amintesc sa fi vazut posturi de-ale lui element22 (sau macar in shout) dar nu mai stiu ce zicea.. scuze
Da' eu vad ca toata lumea zice ca e baiat..mie sincer imi pare fata. laugh.gif (sorry for the random note--si scuze daca gresesc LOLZ)
Nu stiu cum erau posturile alea "spammuoroase", dar daphnis, eu zic ca ar trebui sa incerci sa te intelegi cu lumea pe-aici ca n-ai sa regreti. Toata lumea e draguta si prietenoasa happy.gif Mie nu mi s-a parut cineva sa aiba rele intentii pe-aici (dintre userii mai seriosi, in special). Tot ce trebuie sa faci e sa-ti spui parerea proprie, fara sa-ti bati joc de altii sau altceva, si chiar daca or sa fie si oameni care or sa te contrazica, nu o sa te oblige nimeni sa-ti schimbi opinia. smile.gif

Peace on Earth, my children!!! <--God has spoken!! o.O

PS I really think Tessa is a very nice person.
Trebuie sa ne iubim aproapele (sau respectam) <--God has spoken once again!!!
Edit: credeam ca toata lumea s-a ridicat impotriva lui Tessa, dar se pare ca a fost aceeasi pesoana de la inceput.
Kassy
PS I really think Tessa is a very nice person.

Indeed happy.gif

Si ca sa ma bag si eu ca musca in lapte: nu vad care e problema lui element22 daca Tessa a facut ce era de cuviinta si a luat masuri cand era cazul o.O

P.S. Botan: nu stiu de ce, dar si mie imi pare mai feminina :-?
Botan
Multumesc ca ma sustii, Kassy >hug<

Nu numai asta, dar nu stiu cati baieti si-ar pune Gravitation la semnatura...? (si o asa poza)

Si, ca sa fac aici o rezolvare a problemei, we all love Tessa and we won't let her leave us! *hugs*

Dar, dupa mine, daphnis, nu trebuie sa pleci. Trebuie doar sa te porti..nu mai frumos, ci normal. biggrin.gif
Tessa
Sincer, si eu cred ca e fata, ca altfel nu vad de unde atata "cat fight spirit" in "el" laugh.gif .
Multumesc mult de sustinere fetelor smile.gif . It's nice to know you're apreciated *love*.

Legat de topic, il inchid deoarece chiar nu ii vad rostul, in afara faptului ca cineva primeste atentia dorita, dar nemeritata. A fost amuzant, dar e cazul sa revenim cu picioarele pe pamant.

@Daphnis, ultimul mesaj il consider atac la persoana si intentionez sa te sanctionez pentru el. O sa discut cu adminul daca sa-ti dam suspendare temporala sau definitiva.

Edit: userul Daphnis a primit ban pe IP.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.