Anul aparitiei: 2010
Gen: comedy, romance, seinen
Nr. de episoade: 12 [10 aparute pana acum] - se zvoneste ca vor fi 3 sau 4 specials scoase pe DVD cu "adevaratul" ending...what? o.O

Descriere: Sora lui Kyousuke le are pe toate: e inteligenta, buna la sport, frumoasa si isi castiga proprii bani din modeling. Pe langa ea Kyousuke nu poate fi descris decat intr-un singur cuvant: obisnuit. Lucrurile par sa devina ceva mai interesante pentru acesta cand afla ca sora lui perfecta are un mare defect: e un otaku obsedat de anime si jocuri erotice care implica tematica "sora mai mica". Ce o sa faca Kyousuke acum? O sa-i pateze imagina pentru a-si satisface gelozia sau o sa o sustina in hobby-ul ei dement?

Ci ca ar trebui sa fie comedie.... Eu nu am prea ras la el <.<. Prima impresie: this is as boring as hell. Impresia actuala: this anime is freaking annoying! <.< Singurul motiv pentru care inca ma uit la el e deoarece vreau sa stiu daca Kyousuke ramane cu cineva pana la urma si Saori ne-a aratat o latura interesanta in episodul 9

Revenind la personajul principal, Kirino, cred ca e cel mai enervant personaj feminin pe care l-am intalnit intr-un anime de la Haruhi Suzumiya incoace >.<. Cred ca daca se numea: "The melancholy of Kirino [the annoying b**tch]" era mai potrivit si as fi stiut si eu cu ce ma confrunt cand am pus anime-ul acesta la download. Pe bune, de ce se numeste "My Little Sister Can`t Be This Cute"? o.O She's not cute at all! >.<
O sa fac un scurt prototip al acestui personaj asa de iubit printre fanii anime.
E complet irealista: o persoana nu poate sa aiba timp sa invete bine, sa faca sport suficient de mult ca sa fie fruntasa, sa mai fie si fotomodel si sa se uite la anime-uri si sa joace "ero-games". Aceasta combinatie pe langa ca e irealista e si una dintre cele mai stupide posibile. Probabil ca baietilor otaku le place ideea ca undeva printre fetele otaku se ascunde o Kirino [sau o Saori], but those are just crapy dreams of some sad fellows put into an anime. Now why would I want to look at that?
Dar stai...devine si mai "bun" pe parcurs ^^. Eroina noastra reuseste sa-i convinga pe toti sa-i accepte hobby-ul. Pan aici e ok, acceptabil sa zicem...
Dar cand scrie acel novel si ajunge publicat eram....primul ei novel si e publicat? Hai sa fim seriosi... Dar stai, mai e, nu la scurt timp dupa ce e publicat acesta e transformat intr-un anime. Acum sa revenim la tema cartii scrisa de ea: e vorba despre un oras plin de surori mai mici, iar personajul principal, o fata, le iubeste pe toate. WTF?! WTF?! WTF!? How did this got popular? O.o Sunt chiar asa retardati japonezi? Stiu ca anime-ul a fost facut dupa cartea ei doar deoarece o alta serie fusese anulata. Dovada ca japonezii nu scot ce au mai bun tot timpul... Cred ca si acest anime tot asa a ajuns pe piata... <.<
Apoi sa revenim la atitudinea ei de tsundere [ci ca...]. She's actually just an arrogant bi**h that never says thank you <.<.
Ce-a mai nasoala parte e faptul ca-ti dai seama treptat, treptat ca acest personaj "perfect" nu e decat o lezbiana pedofila care a avut norocul sa aiba o gramada de calitati [oferite de catre autor ca bonus] pe langa aceste defecte evidente + o gramada de noroc.
Pe scurt: anime-ul acesta e salvat de celelalte personaje.
Concluzie: anime-ul tinteste o nisa mica de piata. Daca nu te afli in categoria persoanelor "that enjoys to watch the perfect life of an otaku" nu-l recomand.
Who else watched this crap?