Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Command And Conquer: Tiberium Faillight
Anime-Club Forum > Non-Anime > Games > Strategy Games
zel
Cum la scoala nu se intampla nimic interesant, am hotarat sa ma reapuc de vechiul meu hobby anti-social: gaming-ul.

Dupa 3 zile de orgasm visual si inima de copil, am dat de cap si lu' Front Mission Evolved (unul din putinele jocuri cu Mecha pentru PC) si m-am vazut nevoit sa caut alt drog. M-am oprit la C&C 4 Tiberium Twilight (TT pe scurt de acum incolo).

Pentru cei care nu stiu ce e cu jocul asta, shame on you =(
Tiberium e un joc vechi de cand lumea, adus la viata de Westwood si consta in lupta nesfarsita dintre Nod si GDI (sau mai bine zis, dintre Kane si GDI). Pamantul e infestat cu Tiberium (un cristal destul de naspa), GDI vrea sa scape de el, Kane il vede ca si o sursa nesfarsita de placere. Primele serii abundau in strategie si decizii luate la secunda. Cu timpul, EA, canibalul ala gras si poleit in aur, a "consumat" Westwood-ul. Dam cu fast forward-ul si ajungem la C&C 3 Tiberium Wars, o strategie cu mult pew pew si eye candy care a introdus o a 3-a rasa, Teh Screen (extraterestriilol). A fost ok, chiar daca au scos majoritatea unitatilor din seria originala si strategia ce exista inainte, s-a transformat in Mammoth rushes.

Trei ani mai tarziu, apare TT, care, cica, e concluzia trilogiei. Acum, partea naspa e ca peste tot abunda de flame-uri conform carora, EA a omorat complet seria si story-ul.
Prefer sa nu ma pronunt pana nu termin jocul.

Momentan sunt la misiunea a 5-a (cred..) si tot ce pot sa spun e ca: grafica e beton, animatiile sunt bine gandite si bat spre realitate, jocul incearca sa fie inovator dar, darrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr: actorii joaca in scarba, mie cel putin imi provoaca crize de ras (Kane, mai incearca sa faca ceva, dar nu ma mai impresioneaza cum o facea inainte), gameplay-ul pare frumos dar, e bine gandit si prost facut (nu intru in detalii decat daca cineva imi cere), story-ul pana acum e sub mediocru.

Deci, a mai jucat careva C&C TT? Daca da, vreau sa aud/citesc niste pareri...spoiler free plix.
Eu unu sunt un fan (nu fanboy) al seriilor C&C (Red Alert, Tiberium, Generals) si sper sa nu ma dezamageasca prea rau.
helya
Mi-au placut toate CNC-urile, si Tiberium Twilight, Red Alert 3 & Red Alert 3 Uprising si Kane's Wrath , la mai vechi nu m-am bagat, singurele care le jucam inainte erau Red Alert 2 si RA2 Yuri's Revenge. Dar daca ar fi sa mai vina cu ceva nou sunt sigura ca l-as incerca.
Mi-a placut la nebunie, jucam toata ziua pana noaptea...cu toate ca multi se plang de grafica bla bla bla, mie mi-a placut, si misiunile sunt interesante, nu am ce sa zic, nu a fost nimic ce sa imi displaca...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.