Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Ce fel de strategie preferati?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Demiurgus |
Mar 2 2004, 01:55 AM
|
Advanced Member
Group: Members+
From: Bucuresti
Member No.: 10
Disciples 2 nu e decat un Disciples 1 cu grafica mai buna. D1 l-am jucat destul timp, dragut joc insa cam limitat. D2 am jucat 5 minute am zis "hmm ... arata binisor" si apoi am iesit/sters jocul pentru ca nu-mi oferea nimic in plus fata de primul joc. Age of Wonders e clona de Heroes pe fata insa cu mai multe rase, cu tururi simultane si cu posibilitatea de a folosii eroi in lupta. Serie buna, nu zic nu, insa un AoW devine prea complex si ajungi sa te concentrezi prea mult asupra unor detalii neimportante (din punctul meu de vedere).
Heroes 4 mi se pare cel mai bine gandit din toata seria Heroes. Ca au facut greseala sa nu bage multiplayer si alte optiuni relativ importante de la inceput e alta problema. In H4 am folosit 90% din vraji, 90% din creaturi si 90% din eroi. In H2/H3 am folosit 40% din creaturi, 40% din vraji si in jur de 30% din eroi. Cred ca nu mai are rost sa subliniez diferenta MARE intre procentajele de mai sus. Dupa mine asta inseamna ca H4 e gandit mai cu cap din moment ce folosesti 90% creaturi/vraji/eroi, foarte putine lucruri sunt in plus si inutile.
Acum ... in H2/H3 stateai cu morcovu la fund daca jucai random sa nu cazi cu vreo vrajeala de castel gen 'castle' in H2 sau 'fortress' in H3. Din zecile de vraji existente cate erau folositoare ? Eu mai mult de 20 (si cred ca exagerez cu numarul asta) nu am folosit, restul mi se pareau absolut inutile, puse degeaba si mai ales stupide. In privinta eroilor aceasi situatie, sunt cateva duzine de eroi cu care nu am jucat pentru ca pur si simplu avea skilluri inutile si absurde.
Pacat .... pacat ca un joc a ajuns sa fie apreciat numai dupa grafica :roll:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Serpico |
Apr 3 2004, 02:29 PM
|
Incepator
From: Bucuresti/ Amestris
Member No.: 249
|
Eu sunt fan al ambelor genuri. Am jucat mai multe RTS-uri decat TBS-uri, dar imi plac in egala masura. RTS-urile stau mai bine la partea cu povestea, iar TBS-urile stau mai bine cu vrajile si strategia din timpul luptei (in general la jocurile RTS cu vrajitori si alte alea nu ai timp sa dai cu magiile cu care ai chef, pe cand la TBS poti sa stai si sa analizezi in voie).
Cel mai mult mi-au placut Warcraft I,II,III,III-FT si Kingdom Under Fire de la RTS si Heroes of M&M II,III,IV de la TBS, pentru ca au ceva special fata de restul de jocuri din aceeasi categorie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
axi |
Jul 16 2004, 12:46 AM
|
Sempai?!
From: Bucuresti
Member No.: 244
cam de mult nu s-a mai postat pe aici dar tin sa-mi exprim si eu parerea ...
imi plac si rts si tbs in egala masura, pentru ca la fiecare ai avantaje si dezavantaje, si mi-ar fi f greu sa aleg intre starcraft si heroes de exemplu
cat despre cel mai indragit joc de strategie ... sunt fan heroes, d-ala inrait
am jucat toate heroes-urile, incepand cu h1 si pina la h4, inclusiv toate ad-on-urile si toate versiunile posibile :D
ca aprecieri, cel mai mult am apreciat H3, dar spre deosebire de multa lume care nu prea apreciaza h4, mie mi se pare destul de reusit ... poate ca este un pic mai greu din punct de vedere tactic de jucat, poate si de aia nu a mai placut la multa lume.
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|