io ma antrenam la ut 1 in normal...si bineinteles...ca nu sa auzit de asa ceva...toti jucau hardcore...
si mai zici ca eu sint slow....hahaha
Pe de alta parte tot SERIOUS MANNNNNNN (sau SAM) sau cum vrei tu ...GOD acum este varza la UT fiindca joaca cs si din cite am auzit Quake 3 :)
Poate nu ai auzit tu de *.UCS, *.Rhaaw,ppasarel si gitz ...lol
Personal GOD mi-a spus ca la batut un "roman" cu 20(30) -1(2) parca.
Snipera dezechilibrata zici ? dar daca pun eu minigunul nitel pe ala care da cu sniper ce se intimpla oare. Snipera in UT 1 nu face fata decit la distante mari unde nu te poate ajunge victima sa te trozneasca. Aim bun e adevarat ca au astia ...dar mai conteaza si cum te misti tu cind esti atacat cu sniper. :roll:
In schimb in ut2k3 numai cind esti "fragezit" de alta arma mai tare poti fi omorit cu lightning...iar daca te arunci in lupta doar cu aia ...fara arma aditionala de suport esti victima sigura. In UT1 macar mai faceai ceva doar cu snipera...un headshot norocos sau macar te puteai apara.
Te anuntz deschis ca 1 razorblade dat pe foc 2 face damage mai mare de 50 si plus de asta are shock puternic ...te arunca in toti peretii de numai stii pe ce lume esti, iar la ctf citi nu au blestemat arma aia jucind cu mine. :lol:
Trecerea la UT2k3 am facut-o de mult man (deci nu sint nostalgic...sau ma rog sint nostalgic doar dupa o partida de 1on1 cu Fata in dormitor:D) ...dar tot de mult m-am si lasat...deh ...lipsa acelui "je ne sais quoi" din UT.
In definitv fiecare cu ce il doare.
Ahh...inca ceva ...nu compara Max Payne cu UT ...sint doua genuri total diferite.
Te astept la un 1on1 de care vrei tu ..UT , UT2k3 sau UT2k4.
w00t