Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Junjo Romantica, girls, prepare to drool!! ;D
|
|
|
Love-chan |
Aug 3 2008, 07:44 PM
|
~Yaoi supporter~
Group: Members+
From: Iasi
Member No.: 4.354
(IMG: http://i271.photobucket.com/albums/jj138/shureiran/ROMANTICAimg002.jpg) Nume: Junjo RomanticaEpisoade: 12 Gen: shounen-ai (*cough* spre yaoi... pacat ca nu l-au facut exact dupa manga *whistles*) Producator: Studio Deen Junjo Romantica e cea mai tare serie shounen-ai....and that's about it...Whatch it!!! :lol: Actiunea se invarte in jurul a 3 cupluri adorabile, fiecare avand problemele lor si momentele lor superbe. Grafica e fidela celei din manga. Nu prea am de gand sa zic prea multe pentru ca trebuie sa vedeti seria nu sa cititi ce scriu eu. Nu pot decat sa zic ca in sfarsit o serie shounen-ai e intr-adevar pe gustul meu, am ras si am plans din toata inima. Sper ca DVD-urile sa se vanda bine ca sa avem parte si de a doua serie care se anunta ca va aparea in octombrie ^_^ Trust me, you'll love it!! ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Small-Lady |
Aug 4 2008, 06:15 PM
|
~Fujoshi~
From: Bucuresti
Member No.: 892
Intr-adevar, Junjo e cea mai tare serie shounen-ai. Junjo rulez... :P Imi plac toate cele 3 perechi, insa preferata mea e cea formata de Nowaki si Hiroki, e asa de simpatic ultimul cand se chinuie sa para insensibil, plus ca nu e unul cu o personalitate mai girly si altul macho, ci ambii sunt destul de ok la capitolul asta. Next sunt Usagi-chan si Misaki, sunt asa de funny. Imi place la nebuie personalitatea lui Usagi, e asa de blunt - suna mai bine in engleza *grin*- si de tipic "rich boy" :) Pe cea de-a 3a pereche nu prea s-a pus accent , insa poate in sezonul 2 vedem mai mult si legat de ei. But i love Myagi, mi se pare cel mai tare din serial :D Cat despre grafica, la inceput mi-a fost mai greu cu ea, dar pe urma m-am obisnuit, pare chiar draguta ^__^. And... well, yeah... watch it... it's cool :P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trix |
Aug 12 2008, 08:59 PM
|
Yaoi Supporter
From: Bucuresti
Member No.: 979
Ajuns si eu pe la episodul 8 :lol: Multe faze amuzante in cuplul Usagi / Misaki... si multe scene triste si "tear-jerker" in cuplul Kamijou / Nowaki. Revin cu impresii dupa ce termin episodul 12 :P
Later Edit: SPOILER Doamne, cu ce sa incep? Faza de la sfarsitul episodului 5 este Fenomenala :lol: :lol: :lol: Nu ma puteam opri din ras "Nu vreau ca tu sa continui, dar fiind barbat, sa ma lasi asa... din punct de vedere fizic corpul meu..." :lol: Superba faza... si apoi bietul Misaki dand telefon la curatatorie :lol: Sadic mai e Usagi :lol: :P
Dar bine, mai toate fazele de la sfarsitul episoadelor erau foarte amuzante. Si faceau legatura cu urmatorul episod, nu erau doar rezumat a ce urma sa aiba loc.
Un episod preferat? 9. Doamne, nu am vazut un baietel de 10 ani mai adorabil ca Kamijou :wub: Atat de inversunat in studiile sale, atat de uimit de Usami si comportamentul sau, atat de... copilaros si inocent :wub: Iti venea sa il iei in brate. Ce am mai ras la faza cand cauta cuvinte in dictionar si da peste "sex" Oare de ce nu am cautat si eu in DEX mai des? :lol: Ah...oricum DEX-ul de atunci probabil nu avea cuvantul in lista :P Revenind la poveste.. cand a ajuns la partea cu flautul... deja banuiam ce avea sa se zica :P Poti sa iti dai seama din episodul asta de ce Kamijou a ajuns sa se indragosteasca de Usami.
Relatia Shinobu / Miyagi a fost interesanta... mai mult datorita reactiilor lui Miyagi :lol: Ceva intre analiza unui batran asupra lumii si o detasare nereusita de situatia in care se afla :P Mi-a placut schimbul lor de replici :lol: Parca licitau pentru ceva, nu discutau o posibila relatie sexuala intre doi barbati :P Dar mi-a placut unele din chestiile pe care le-a zis Miyagi... aveau foarte mult bun-simt. Si daca dadeai la o parte glumele pe care le facea, Miyagi era un tip destul de inteligent cu gandire profunda.
Dar dintre cele trei perechi Usagi / Misaki ramane preferata mea. Cei doi sunt teribil de amuzanti si totusi se complteaza remarcabil unul pe celalalt. Se simte atractia si complicitatea dintre ei :D
Ma bucur ca am urmarit seria. Si cu siguranta abia astept sezonul doi :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tessa |
May 28 2011, 04:26 PM
|
Jan-itor
Group: Mod Sempai
From: Bucuresti/Oradea
Member No.: 2.948
O sa incep prin a recunoaste ca in mare urasc genul shounen-ai, in principal deoarece e plin de fanservice, iar povestile sunt ridicole si uitate undeva pe planul secund. Recunosc, Junjo Romantica nu e la fel. Chiar avem parte de o evolutie a personajelor, o poveste bine spusa si o gramada de romantism cu multe momente "fluffy" ^^. Mi-a palcut foarte mult primul sezon. Nu as putea sa spun ca m-a impresionat pana la lacrimi sau ca nu m-am putut ridica din fata ecranului in timp ce-l urmaream, dar mi-a palcut suficient de mult incat sa nu casc in timpul lui sau sa ma tot uit sa vad cand se termina episodul cum fac la multe alte serii XD. Mi se pare ca ma repet acum, dar si cuplul meu meu preferat e Nowaki and Hiro. They're just so sweet!!!! Oh, and I also love Myagi [favorite character from this show]. dupa cum mai spuneau si altii, nu prea s-a pus accentul pe el :( . Comedia e foarte buna, desi la capitolul acesta Misaky are parte de cele mai bune secvente chiar daca el ca personaj e foarte enervant.
Am inceput sa ma uit si la sezonul 2, dar mi se pare mai lent, iar Misaki e si mai enervant decat in primul sezon. Iar celelalte 2 cupluri nu si-au facut inca aparitia si deja am ajuns la episodul 3 :( .
Primul sezon are nota: 8/10 din partea mea expre pentru ca au reusit sa ma surprinda ^^.
Despre al doilea o sa las mai multe impresii dupa ce il termin. Momentan pare mai slab decat primul.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tessa |
Jul 7 2011, 06:16 PM
|
Jan-itor
Group: Mod Sempai
From: Bucuresti/Oradea
Member No.: 2.948
Ah, daca tot a postat Kassy las si eu un reply despre al doilea sezon. QUOTE cum se va termina totusi cu celalalte cupluri? Yup, si eu am fost dezamagita ca abia daca se mai axeaza pe celelalte 2 cupluri in al doilea sezon :( . Cred ca au un singur episod dedicat pentru ambele. Personal consider al doilea sezon mai slab decat primul. Glumele sunt deja rasuflate, iar Misaki devine incredibil de insuportabil cum nu vrea sa-si accepte propriile sentimente si tot spune ca nu e impreuna cu Usami. Mi s-a parut si mai plictisitor decat primul sezon. O gramada de chestii de umplutura prin serie.... QUOTE Al doilea sezon mi s-a parut mai plictisitor, deja toata incurcatura cu "Usami Family" ma enerva; o familie de gay, ce naiba da, nici eu nu am inteles care a fost rostul la toata treaba aceea. QUOTE De la aceeasi mangaka am vazut si Sekai-ichi hatsukoi care mi-a placut mai mult decat JR, insa ambele serii sunt de nota 8 Same here. Mai putin al doilea sezon din JR la care i-am dat 7. Iar SH ar fi avut nota mai mare daca nu se termina in aer :P . Din cate am inteles manga-urile sunt inca ongoing, ambele, deci nu e de mirare ca nu avem un deznodamant.
|
|
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|