Chat | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) | spyderverr: [23:05] Max online: 4238 pe 21 Jan 2020, 05:13 PM | Coyotee: [21:56] Haideti pe noul server discord: https://discord.gg /AkCDWvPcQD | Majin: [19:16] new discord server is in the works.prob tomorrow we`re gonna open it ! keep ya folks posted ! | Yoite-San: [11:02] merry belated xmas & happy new year |
| Arhiva |
|
 |
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Ginban Kaleidoscope
 |
|
 |
Potteritza |
Jun 10 2007, 07:30 PM
|
Advanced Member

Group: Members+
From: Piatra-Neamt
Member No.: 4.325
|
Am cautat pe forum discutii despre acest anime, dar nu am gasit decat cateva mentionari pe la "Guess The Anime Screenshot", "Anime noi!! (2005,2006) ", si altele asemanatoare. Ceva concret, nu. Si chiar mi-a parut rau, tinand cont ca acest anime mi-a placut foarte mult. Nu sunt sigura ca am deschis topic-ul unde trebuia, dar cautand la "Gen" pentru Ginban Kaleidoscope, am gasit "sport" si "drama". Asa ca l-am pus aici. La inceput, titlul nu mi-a spus mare lucru, dar l-am vizionat la recomandarea unei prietene(arigato, sweet nezumi), si nu mi-a parut rau. Pentru cei ce nu stiu, povestea suna cam asa : " Sakurano Tazusa este o frumoasa si talentata patinatoare, dar din cauza caracterului dificil, nu este pe placul multor oameni. In ultima perioada, nu se poate concentra cum trebuie la concursuri si continua sa dea gres. Intr-o zi, este "bantuita" de o fantoma canadiana; la inceput, ea il alunga, dar cu timpul se aproprie tot mai mult de el, si munceste din greu pentru a fi aleasa ca atlet la "Turino Olympic"." Marturisesc ca este singurul anime legat de patinaj artistic vazut, dar care mi-a lasat amintiri placute. Sper ca nu numai mie ;) . Il recomand cu caldura oricui, tinand cont ca are si un numar mic de episoade(12), poate fi vizionat oricand. :) (IMG:http://img77.imageshack.us/img77/1371/220lt2.jpg)
|
|
|
 |
 |
|
 |
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|