Chat | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) | spyderverr: [23:05] Max online: 4238 pe 21 Jan 2020, 05:13 PM |
| Arhiva |
|
 |
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Record of Lodoss Wars....Heros & Destiny colides!!
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Ranma-kun |
Feb 21 2004, 11:47 PM
|
Hagane no Hakase

Group: Root Admin
From: Berlin
Member No.: 4
|
Mie mi-au placut la nebunie OAV-urile de la Lodoss War :D Deed is so kawaiiiiiiiii :D :D , imi aminteshte cumva de Lilim-chan, she's so cute... :D, nu-mi prea place seria TV ca nu e asa de cute desenata si nu apare Deedtlit prea mult in ea, as fi dorit ca seria TV sa fie o continuare a OAV-urilor si so o arate pe Deedlit mult mai mult... I love kawaii elfes... si nici Pirotess nu arata rau... kawaii :D (Ranma-kun<----elf obssesed from now on)
Mi se pare ca Lodoss War e ceva de genul Lord of The Rings, dar Lordul e un nimic pe langa Lodoss War, I say Lodoss War kicks majore Lord of the Rings ass... :twisted: nici nu se compara... Lordul n-are kawaii elf girls deci nici nu se poate compara :twisted: LODOSS RULES :wink: imi place la nebunie.. si muzica si de la OAV-uri si de la Seriea TV iarashi m-a inebunit, asa o muzica frumoasa, asa o melodie minunata, cereasca :) , mi-e placut asa de mult... nu stiu daca alte saundtrack care poate sa fie comparat cu asta din punctul de vedere al muziciii romantice :)
[img]http://www.uk-anime.net/gallery/images/lodoss9.jpg[/img]
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
CyBeR |
Feb 22 2004, 04:24 PM
|
Sick of this world

Group: Members+
From: Eternal Purgatory
Member No.: 35
|
Atentie ce zici Ranma.Nu cred ca vrei sa afli cat de a dracului pot fi fanii Tolkien,printre care ma numar.Tu cand vorbesti despre Lotr filmul,apai fa completarea asta,ceva in genul:
QUOTE Lodoss War kicks majore Lotr film asse Asa as fi de acord cu tine.Filmele mi se par niste aberatii,aiurea si tampite.Dar despre carti,mai vorbim dupa ce le citesti.
Repet,nu poti compara un anime cu o carte.
QUOTE Iti dau un sfat:nu mai compara carti cu filme.Fiecare are cate ceva care-l face aparte deci o carte se bazeaza pe povestea sa si pe cat de bogata poate fi imaginatia cititorului.
Nu-mi place sa ma repet dar asta e.
Offtopic:cartile lui Tolkien au aparut in anii 40-50 deci vezi ce constatari faci in legatura cu anii.Tolkien e creatorul universului Fantasy deci putin respect.
P.S>cum am zis,in o saptamana,doua iau si eu OAV-ul si sa mai vorbim.Din cate am citit se pare ca-i misto si abia astept sa-l vad dar tot nu pot sa fac o comparatie intre opera lui Tolkien si asta.Lotr sunt cele mai bune dintre carti fantasy(din cat am citit eu pana acum) iar Lodoss dintre anime.(punct)
P.S2>ce inseamna Kawaii sau whatever?
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
CyBeR |
Feb 22 2004, 05:45 PM
|
Sick of this world

From: Eternal Purgatory
Member No.: 35
|
Am zis ca o sa fie o discutie lunga?Am zis!
Ranma-kun,cand m-am legat eu de R.O.L.W?Nu vad in nici una dintre postarile mele ca m-am legat de OAV.
Am vazut doar seria si mi-a placut pana acum si presupun ca mai mult ca sigur are sa-mi placa si asta asa ca hai s-o lasam balta.Eu nu mai zic nimic despre Lodoss War iar tu fa-mi favoarea si lasa Lotr in pace.Am mai zis odata,filmele is cacao,repet cacao si daca nu-i de ajuns mai zic ca-s si ciocolata :lol: .
P.S>nu toti suntem romantici din fire si in caz in care n-ai observat,romanta nu-si prea are locul in Midle Earth.E un taram faramitat de razboi,intai intre fii lui Iluvatar si acum intre oameni si fortele Mordorului,Mordor condus de Sauron,fostul slujitor al lui Melkior(daca nu ma inseala memoria).Mai vezi tu acolo loc de romanta,intr-o lume in care moartea iti bate la usa,in care oamenii nu sunt uniti si in care amenintarea umbrei creste pe zi ce trece.Femeile isi au indatoririle lor iar barbatii mor in razboi.Nu mai exista loc in acea lume pentru ca o dragoste sa se desfasoare.
P.S.2>daca ai vazut doar filmele,te asigur ca multe lucruri despre Lotr au fost facute de-amboulea acolo.
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
bogdragon |
Feb 25 2004, 12:15 AM
|
Class Member

Member No.: 41

|
Cum adica nu avem elfi kawai in LOTR. Pentru mine Liv Taylor este perfecta in rolul de elf (pielea acea aproape alba, forme elegante si caracter puternic).
Ranma-kun, chiar ca ai devenit obsedat elfi. Adica acele imagini Deedlit de unde le-ai scos. Daca prima este credibila, cea cu zapada chiar ca nu mai are legatura cu universul ROLW (imagine doar cu scopul de a arata-o pe Deedlit).
Scorpio:
QUOTE Vrea sa aiba legatura cu OAV-urile da nu reuseste
Seria are legatura cu OAV pana la faza cu Shoting Star, de unde o repeta (spin off). Spin off-ul seriei are mai mult sens decat OAV-ul -a trecut ceva timp de la razboiul eroilor iar Parn a evoluat (pe toate planurile).
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Ranma-kun |
Feb 25 2004, 11:37 PM
|
Hagane no Hakase

Group: Root Admin
From: Berlin
Member No.: 4
|
Cautand ceva despre Record of Lodoss War mi-am amintit de un anime asemanator, Arslan War Record, aveam info si poze despre el pe comp si mi-am amintit ca e destul de similar cu R.O.L.W, ash vrea sa-l vad, si povestea se situeaza cam in acelasi univers, povestea esta a fost destul de populara in Japonia, si tradusa pana si in chineza, daca vretzi sa aflatzi mai mult go here http://www.geocities.com/Hollywood/Set/4371/Arslan/ e un site destul de bun, cu multe informatzii despre anime, cartzile si manga-ul de la aceasta raritate :wink:
(IMG: http://www.animenia.dap.ro/e107_plugins/coppermine_menu/albums/userpics/10001/Arslan_Art_2.jpg)
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|