Chat | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) | spyderverr: [23:05] Max online: 4238 pe 21 Jan 2020, 05:13 PM |
| Arhiva |
|
 |
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Fruits Basket
 |
|
 |
yuki |
Jan 19 2004, 10:14 PM
|
High Class Member

Group: Members+
From: Bucuresti
Member No.: 83

|
Nu stiu daca acest anime se incadreaza la aceasta sectiune, siasta pentru ca dupa ce vezi anumite episoade, ai senzatia ca e mai mult drama. Evident are si momente comice, dar domneste mereu o atmosfera in care se simte tristetea interioara a personajelor. La primul episod povestea pare incredibila ( nu e verosimila ) dar animeul se axeaza pe latura psihologica, adica ce consecinte are blestemul asupra celor 12 Souma si nu numai. Mesajul este totusi unul optimist iar pe parcurs iti dai seama ce inseamna "friuts basket" . Un anime deosebit, destul de trist. Sfarsitul este foarte reusit...e ceva la care nu te astepti. Unul dintre personajele care m-a impresionat mult a fost Momiji. Cu toate ca nu pare afectat de blestem si el are amintiri triste, si in ciuda firii sale copilaroase e chiar mai matur decat altii. Poate ca nu m-am facut inteleasa pentru cei care nu au vazut anime-ul , dar nu am vrut sa dezvalui nimic. Si asta pentru ca eu m-am uitat cum fac de multe ori , la acest anime numai pentru ca am vazut imagini cu personaje dragute, si citind despre story mi s-a parut chiar caraghioasa. Am avut insa o surpriza foarte placut si am descoperit un anime de suflet.
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Claudia |
|
clau-chan

From: Piatra Neamt
Member No.: 36
|
QUOTE Nu cred ca 4 minute de discutii poate ajuta o persoana atat de profund nefericita si disperata cum era el eu cred ca aici sunt doua variante..ce i-a zis Tohru chiar l-a afectat, l-a facut sa realizeze ce a gresit, si se va schimba (aici intradevar se poate spune ca e tras de par)..sau toata faza aia l-a facut sa se gandeasca pe moment, dar nu l-a marcat deloc, a ramas la principiile lui caci nu a insemnat nimic :) ..tocmai faptul ca seria are un final deschis iti permite sa te gandesti la posibile "sfarsituri"... ce mi s-a parut mie tras de par a fost forta interioara a lui Tohru care i s-a impotrivit lui Akito..atat timp cat toti ii "stiau de frica" ...
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Claudia |
|
clau-chan

From: Piatra Neamt
Member No.: 36
|
Nu te contrazic Diana ca se dau multe amanunte..se stie prea bine ca toti membrii Souma ii datoreaza viata, ca el s-a nascut tocmai pentru asta, a suporta ce e mai greu din blestem. eu ma refeream la altceva...din cate tin eu minte sper sa nu gresesc, dupa discutia Akito-Tohru nu am mai vazut scene cu Akito..totul a fost lasat in aer..liber interpretarilor..cum poti fi sigur de ceea ce simte Akito, care a trait o viata inconjurat de moarte, dupa ce o copila, care s-a bagat in viata familiei, ii da "sfaturi"?poate ca l-au afectat, poate ca nu... mi-a placut foarte mult finalul cu problema lui Kyo..e mult mai profunda decat reda aparenta, cred ca autorii au vrut sa atinga si alte subiecte..de fapt foarte interesanta este legatura dintre animalul pe care il reprezinta personajul si personalitatea acestuia.
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|