Chat | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) |
| Arhiva |
|
 |
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
GITS Stand Alone Complex
 |
|
 |
DMW |
Jan 19 2004, 10:14 PM
|
New Version. No Improvement

Group: Members+
From: elsewhere
Member No.: 50
|
m-am gandit sa fac new topic pt ca nu e vorba de idei filosofice aici, doar de enervarea mea de moment. :evil: :evil:
ghost in the shell stand alone complex. waw, mi-am spus, probabil au dezvoltat ceva sidestory din manga, au conturat atmosfera, au detaliat ideile, au... AU! Ouch! primele cateva scene m-au lasat cu un gust amar: ok, inteleg ca arata altfel, dar ce e cu fanservice-ul ala stupid?
hey, don't get me wrong, fanservice is A-OK. I'm not saying I've never watched anime for some piece of ass, dar GITS reprezinta altceva.
GITS the movie era raspunsul meu la "ce ai arata cuiva care te intreaba de ce te uiti la anime?". desigur, exista Evangelion, dar tre sa stai la cateva episoade bune ca sa-ti dai seama cat e de extraordinar, si asta e valabil pt toate serialele (Lain comes to mind :)) (ok, GITS nu e singurul raspuns valabil. mai folosesc si variante de "ce **** te doare capu' de ce" dar nu sunt adecvate in toate situatiile. *grin*)
e cam greu s-o iau in serios pe "Major, oh Major!" (cu tonul de "Captain, oh Captain") cand e imbracata in... echipamentu' ala ridicol si e 'filmata' din unghiurile cele mai 'bizare'. Ok, it shows her assets, but... why did they do this to GITS? *grrr*
Daca as fi vazut primul episod si nu as fi avut deja altele l-as fi lasat balta. Asha am spus cateva vorbe de suflet, apasat, printre dinti, si m-am uitat mai departe. Mda, e mai bine, si mi-a placut ca au dat peste un caz care sa tzina mai mult de un episod. Oricum mi-a pierit din entuziasmul cu care am primit vestea ca se produce un al 2lea film.
Flame away if you like, I stand alone. Complex. Or whatever. Ahoy, Captain, oh Captain!
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
DMW |
|

|
QUOTE(Sidonix) Eu cred ca s-a profitat de numele de GITS s-a se creeze ceva comercial......totusi este inovator in anumite aspecte a fluiditatii miscarii..si ceva grafica.....se simte lipsa lui Mamoru Oshi foarte mult.....in GITS simti ceva cind privesti filmul ..in GITS SA doar vizionezi .... si observi noi standarde a viitoarelor anime.... Amen, brother! sigur ca nu e nimic "rau" in a face ceva comercial. doar ca nu tre sa-mi si placa asta, nu? :) no doc, thank you very much.... :shock: :twisted:
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
DMW |
|

|
QUOTE(bogdragon) Daca filmul a facut istorie, serialul este mediocru (daca nu mai rau). Ar mai fi de punctat ca in serial se vede criza economica ce afecteaza lumea, Major-ul purtand acelesi haine pe parcursul intreg show-ului. Deasemenea a renuntat la vesta antiglont in favoarea decolteului si a pantalonilor mulati. S-ar ridica o problema; ce este mai \"fan service\", nuditatea cu sens din film sau unghiurile iritande din serial. A da, e ceva mai iritant decat tancurile acelea ce vorbesc continu. hallelujah! my pet peeves! tancurile sunt ok, adica pe langa haine si unghiuri de filmare... toate palesc. :evil: si umor si fanservice sunt A-Okay in alte animeuri. am ras de m-am spart la Puni Puni Poemi, da' totusi... e o diferenta, nu? *g*
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Muza chan |
Jan 7 2008, 01:13 PM
|
Strange kind of woman

Group: Admin
From: Bucuresti
Member No.: 2.189
|
Ce putine discutii la o serie atat de buna! Poate o dezgropam impreuna. :P
De mult nu mai m-a incantat o serie atat de mult incat sa ma gandesc pe cine detroneaza. :) Muzica este exceptionala, realizarea grafica perfecta, scenariul excelent si bine dozat, filosofia, lumea, toate pe gustul meu.
Marea incantare pentru mine au fost personajele (cunoscute din cele 2 filme), dar completate excelent in serie. De la Cowboy Bebop nu mai m-a incantat atat de mult sa descopar evolutia unor personaje. Situatiile sunt de asa natura incat le descoperi si partile bune si partile mai intunecate.
S-ar putea sa fiu unul dintre putinii fani ai lui Togusa. Imi place personajul, e cel mai uman dintre toti, nu numai din punct de vedere fizic, ci si din punct de vedere al comportamentului. Daruirea lui, intr-o lume in care ceilalti ii sunt mult superiori fizic. Si mi-era asa de dor de vocea lui Kouichi Yamadera. :lol:
Pentru mine, cel mai simpatic si cel mai drag robot era, de multa vreme R2-D2. In toate povestile intalnite (filme, carti SF, BD, anime) nu mai gasisem ceva care se poata macar compara cu el. Ei bine, Tachikoma se poate compara. Sunt reusite si ca conceptie (imi place cum arata, corpul asemanator cu o furnica....) si ca mod de comportare. Intreba APoKLips mai sus daca pot fi considerate vii. N-au ghost, dar modul in care evolueaza arata clar ca "au constiinta de sine". Din punctul meu de vedere, da, sunt vii. Pentru ca actioneaza dupa ceva asemanator cu sentimentele. Loialitatea, curiozitatea, sacrificiul, astea se pot programa. Dar ele au mai mult: isi pun intrebari existentiale si par sa se ataseze sentimental de oamenii din echipa.
Zicea cineva mai sus ca e greu s-o iei in serios pe Motoko, din cauza modului in care umbla imbracata. Eu zic c-o iei in serios si daca ar umbla complet goala... tonul, atitudinea, faptul ca stie sa se impuna doar privind la cineva. Faptul ca umbla imbracata sumar, e un lucru delicios. In fond, nu trebuie decat sa te gandesti ca e intr-un corp cibernetic, poate arata asa cum vrea ea sa arate.
Exista fani ai lui Aoi kun? :)
|
|
|
 |
 |
|
 |
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|