Chat | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) | spyderverr: [23:05] Max online: 4238 pe 21 Jan 2020, 05:13 PM | Coyotee: [21:56] Haideti pe noul server discord: https://discord.gg /AkCDWvPcQD | Majin: [19:16] new discord server is in the works.prob tomorrow we`re gonna open it ! keep ya folks posted ! | Yoite-San: [11:02] merry belated xmas & happy new year |
| Arhiva |
|
 |
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Peste 10 ani...
Tenshi |
Mar 4 2005, 09:15 AM
|
Fanart MOD-nya

Group: V.I.P.
From: Arad
Member No.: 168
|
Well... I was wondering the other day...
Dupa cate stiu eu, toti sau marea majoritate din membrii Anime-Club au varsta cuprinsa intre 15 si 25 de ani... Asta inseamna copii, adolescenti, tineri si chiar adulti.
Si ma adresez in special membrilor mai "in varsta" de aici, care, zic eu, sunt o leaca mai copti si si-au facut o idee despre cum ar vrea sa arate viitorul lor...
Deci, ce ziceti voi? Peste 10 ani, cand vom avea in jur de 30 de ani sau chiar mai mult... Vom mai fi noi aici, la dezbatut anime pe Anime Club, sau vom fi cedat stafeta "tineretului"?.....
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Rizi |
Mar 4 2005, 11:08 AM
|
Incepator

Group: Members
From: Konohagakure (Hidden Among the Falling Leaves Village) (de fapt arad)
Member No.: 772

|
hmmmmm, peste 10 ani.... poi pe vremea aia o sa am 30 de ani, probabil ca voi fi proaspat casatorit si ma voi certa cu nevasta pt ca ea zice ca o neglijez pe ea si acord prea multa atentie animeurilor :twisted:
hahahahahahahahahahahaha
Acuma serios, cred ca tot ma voi uita la animeuri, si acum 10 ani ma uitam la filme, imi plac, si ma uit si acuma, chiar daca mai putin timp. La fel va fi si cu animeurile, poate nu am sa ma uit asa de mult la ele, dar abia astept sa am un copil si sa il introduc in ale animeurilor :D Well, cat despre anime-club.ro, hmmm nu se stie nici o data! 10 ani este totusi o perioada lunga, but u guys are nice and funn, deci presupun ca voi mai stationa pe aici o vreme!
|
|
|
 |
 |
|
 |
cilu |
Mar 4 2005, 11:32 AM
|
Nea Puiu

Group: Members+
From: Behind the teacher's desk
Member No.: 357
|
Personal nu stiu nici ce voi face maine, cu toate ca planul general e stabilit, shi rutina e aproape indoctrinata, scoala la 6 mergi la servici, mai da un neatza pe shout..... daca ma vad facnd asta pt 10 ani....ash capia cred ca......dar un lucru stiu sigur, cat timp o sa ma simt bine aici si mai important o sa ma ineleg bine cu toti, nu cred ca o sa plec foarte curand. Despre anime, chiar daca sunt desene sau anime (de exemplu gasesc placere in a manca vizionand orice desen ar fi pe cartoon network, ma deconecteaza teribil si daca ar fi si anime ar fi minunat, cartoon trezeste-te si baga odata anime k lumea) cred ca o se le urmaresc in continuare, la fel cum procedez de vreo 12 ani incoace, de prin vremea lui voltron shi sandy bell.
Si sper ca daca voi avea copii sa profite din plin de colectia de anime, care cu siguranta va creste pana atunci :wink:
|
|
|
 |
 |
|
 |
CyBeR |
Mar 4 2005, 02:08 PM
|
Sick of this world

Group: Members+
From: Eternal Purgatory
Member No.: 35
|
To be quite honest: I couldn't care less! Stiu ca de animatii eu nu ma pot desparti iar filmele ma repugna din ce in ce mai mult asa ca mereu voi aprecia o animatie grozava, fie ea si 3d, chiar daca nu e anime.
Am vazut persoane pe alte forumuri cu varste mult mai inaintate decat cele pe care le-am vazut pe aici: 36 de ani, 41 chiar, asa ca ma gandesc ca de vreme ce-ti face placere un anumit lucru, acel ceva nu va sista sa existe pentru tine doar fiindca ai depasit un anumit prag al varstei.
Maine, poimaine, peste un an, peste un deceniu, peste doua.... cui ii pasa cu adevarat de ce o sa faca atunci? Mie in nici un caz...doar ziua de azi ma intereseaza si nimic mai mult...
Gandesc prea mult azi....de fapt zilnic...who cares?!
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|